Mitch Posted July 16, 2005 Report Share Posted July 16, 2005 zapravo i mirko i marko su podjednako bitni ←S' tim da je mirko veci makro,a marko ima veceg mirka... Quote Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted July 16, 2005 Report Share Posted July 16, 2005 da ne bih tupio ili se ponavljao sve se svodi po meni na 2 rechi a to je 'nezeljena trudnoca'. beba se planira. ako se ne planira onda se abortira. ako se ne abortira onda nastaju problemi koji se svode na vishe rachunica: - stanje u vezi .. dal cete ostati zajedno ili ne - porodichno stanje .. dal su vashi roditelji spremni da postanu baba i deda - edukaciono stanje .. dal ste pri kraju faxa, srednje, chega vec .. - imovinsko stanje .. kod tebe ili kod nje ili negde 3ce - novchano stanje .. dal ce moci da se odrzi isti rang potroshnje ili ne u sudaru svih ovih chinjenica (naravno izlozenih chistom glavom) moze da se javi mogucnosti: da se uzmete, da se razidjete ili da se mozda predomisli o abortusu .. to je to .. mada nisam svatio koje je konkretno pitanje topica ? shto se tiche abortusa .. sada su na GAKu krenuli da rade isto kao po privatnim klinikama a i konkurencija medju istim je smanjila cene na 120-200e tako da shto se tiche sigurnosti nema brige a i finansijska situacija nije toliko strashna Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted July 16, 2005 Report Share Posted July 16, 2005 Zar nije trip chekati dan kad ce devojka da vam dobije , i bojati se do samog tog dana , i onda ako bog da ona te zove i kaze:"dobila sam..." i vi odete i ponapijate se ko budale. O onoj varijatni kad te zove i kaze ti "u jebote ja jos nisam dobila" necu ni da pricam. Sick bastard. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted July 16, 2005 Report Share Posted July 16, 2005 O onoj varijatni kad te zove i kaze ti "u jebote ja jos nisam dobila" necu ni da pricam. ← to se reshava odlaskom kod nje "sad cesh bre da dobijesh" [:D] Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted July 16, 2005 Report Share Posted July 16, 2005 mudo rides again \o/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted July 16, 2005 Report Share Posted July 16, 2005 (edited) Ne razmishljam o ovome, nisam ni blizu spreman na ovako neshto, i ne znam shta bi bilo kada bi se desilo. Pogubio bih se potpuno verovatno. Pilule mi se chine najbolje, mada nije kondom dzabe najkorisceniji metod. Btw, ortakinja je pila pilule jedno vreme redovno, i imala je 3 menstruacije za mesec i po dana...loshe. Edited July 16, 2005 by Mr. Green Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dz Posted July 16, 2005 Report Share Posted July 16, 2005 Sad se svuda rade abortusi sa totalnom anestezijom - provereno Quote oO Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiGsa Posted July 16, 2005 Report Share Posted July 16, 2005 srbija, - bela kuga ... i plus kolko je abortusa godishnje, kad sma cuo cifru iznenadio sam se... :/ na kraju ce svi srbi moci da stanu pod orah... il kako se vec kaze... :\ ( )... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sting Posted July 17, 2005 Report Share Posted July 17, 2005 Shljivu cini mi se :P. Quote We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cell Posted July 17, 2005 Report Share Posted July 17, 2005 Sad se svuda rade abortusi sa totalnom anestezijom - provereno ← Dobro.Nema bola niti opasnosti od psihičkih poremećaja. A plodnost?I dalje je jednako opasno da to bude poslednja trudnoća. A da ne ulazimo u raspravu da li je to zločin ili ne. Quote Neukrotljivi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted July 17, 2005 Report Share Posted July 17, 2005 Sad se svuda rade abortusi sa totalnom anestezijom - provereno ← mislim da sam chuo da van BG-a josh uvek rade stare tehnike kiretaze, a chini mi se da i u BGu u Narodnog Fronta josh uvek rade kashika sistem .. al to vishe i nije bitno jel ima toliko privatnika koji to rade u totalnoj diskeciji a nije skupo kao pre Dobro.Nema bola niti opasnosti od psihičkih poremećaja. A plodnost?I dalje je jednako opasno da to bude poslednja trudnoća. A da ne ulazimo u raspravu da li je to zločin ili ne. ← nova tehnika podrazumeva dve stvari: 1) instrumente od plastike ili neke slichne legure plastike koja ne oshtecuje organe 2) i vaznije od #1 nema nikakvog grebanja po materici nego se proces obavlja usisavanjem embriona/ploda tako da su komplikacije minimalne jedina stvar koja moze da krene naopako u celoj prichi jeste da se pokrene krvarenje al zato uvek imash vishe medicinskog osoblja u ordinaciji od lika koji izvrshava zahvat i medicinske sestre .. btw ti sluchajevi su 0.2% pitanje dal je zlochin ili ne je vishe dimenzionalno .. po nekima nije zlochin do 3 meseca, po nekima do 5 meseca, po nekima od pochetka je zlochin .. medicinske peripetije oko toga kad se shta razvija i filozofske dal to znachi zivot/svest mogu da se vrte do beskraja po meni je bitnije druga vrsta zlochina .. a to je da to dete bude rodjeno od strane klinke od 15g koja ne moze da brine o sebi a kamuli o detetu, da se na detetu slome sva kola zato shto je doshlo nenadano ... Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted July 18, 2005 Report Share Posted July 18, 2005 abortus je ubistvo nerodjenog deteta. ljudi ga tako ne kapiraju jer se ne vidi. za one koji imaju dilemu, preporucio bih da pogledaju ultrazvucne snimke tokom abortusa gde se vidi kako se to malo stvorenje bori za zivot, koprca, dok ga usisivac komada. 3 meseca, 5 meseci, 1 dan. koja je to prica? ako je dete zivo u 3. mesecu, zar nije zivo i u drugom ili prvom? to sto je zakonom dozvoljen ne znaci da nije zlocin (kroz istoriju su postojali takvi zakoni da danasnji covek ne moze da poveruje). samo cini da se ljudima umiri savest i da legalnost zlocinu. nezeljeno dete se moze dati na usvajanje, pruzi mu se sansa da zivi. ubiti ga nikako nije resenje. zanimljivo pitanje iz ove tematike: ko ce da zastiti moje dete, ako moja zena/devojka odluci da abortira, a ja sam protiv toga? - zakon kaze to je njeno telo i moze da radi sta hoce... nije nego! to dete je moje koliko i njeno. Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ji 4Tze Posted July 19, 2005 Report Share Posted July 19, 2005 samo, Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dz Posted July 19, 2005 Report Share Posted July 19, 2005 srbija, - bela kuga ... i plus kolko je abortusa godishnje, kad sma cuo cifru iznenadio sam se... :/ na kraju ce svi srbi moci da stanu pod orah... il kako se vec kaze... :\ ( )... ← U Srbiji je 3x vishe abortusa nego porodjaja @ Ignis Dei Nije situacija ista dechku i devojci, ne kazhem da ne treba tip da se pita, ali dechko ne prolazi ni priblizhno kroz ista sranja kao devojka, pochevshi od jutarnje muchnine, ne sme da pushi ni pije, gojaznost, i sva ostala sranja u trudnoci, a da ne spominjem sam porodjaj (znachi userem se chim pomislim), pa onda postporodjajna depresija i josh milion drugih sranja koja mogu da se dese ili se deshavaju.... I, nakon svega toga, dete se rodi, ponosni otac ide u to ime i napija se sa ortacima po kafanama i sl. i ko opet ostaje kuci da menja pelene, doji, uspavljuje i ostalo - zhena (uglavnom). Tako da, ipak ne mogu prava da se podele na 50:50 Quote oO Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted July 19, 2005 Report Share Posted July 19, 2005 U pravu si Dz, problem je shto vecina mushkaraca uopshte ne zeli da se zanima detetom - chak shtavishe, mushkarci koji su u braku insistiraju da im se rodi dete, a posle ih nigde nema kada treba da pomazu oko deteta... I obichno takvi mushkarci zajebavaju one koji se zaista zanimaju svojim detetom. Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gioblin[Fuse] Posted July 19, 2005 Report Share Posted July 19, 2005 To je sve zbog toga, shto u Srbiji vlada trip da je sramota kupiti kondom, i da te riba nece "gledati onako" ako ga stavish, ili josh gori da nishta ne osecash u toku sexa! Otuda i veliki broj nezeljenih trudnoca, samim tim i veliki broj abortusa! ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted July 19, 2005 Report Share Posted July 19, 2005 Khm, izvinjavam se za offtopic ali ovo shto sam napisao nema toliko veze sa nezeljenim trudnocama vec sa malogradjanshtinom u Srbiji (i ne samo u Srbiji)... Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted July 19, 2005 Report Share Posted July 19, 2005 mislis na potrebu (instinktivnu ili kakvu vec, mislim na vise emotivnu nego rezonsku), ili samo fazon 'vatanja frajera na bebu'? :) ← ovo drugo mi nije bilo na pameti kad sam pisao post, al potpada u istu kategoriju.. To je sve zbog toga, shto u Srbiji vlada trip da je sramota kupiti kondom, i da te riba nece "gledati onako" ako ga stavish, ili josh gori da nishta ne osecash u toku sexa! Otuda i veliki broj nezeljenih trudnoca, samim tim i veliki broj abortusa! ;) ← brate, u srbiji ima ljudi koji misle da će ih klima ubiti, da će se prehladiti ako otvore prozor u autobusu i da su nam ameri prijatelji.. o čemu mi pričamo.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gioblin[Fuse] Posted July 19, 2005 Report Share Posted July 19, 2005 ovo drugo mi nije bilo na pameti kad sam pisao post, al potpada u istu kategoriju.. brate, u srbiji ima ljudi koji misle da će ih klima ubiti, da će se prehladiti ako otvore prozor u autobusu i da su nam ameri prijatelji.. o čemu mi pričamo.. ← offtopik. Sad kad si sponemuo otvorene prozore u autobusu! Situacija, ulazim na pochetnu 94 vracam se od ribe. Sedam na sedishta na srednjim vratima, ispod shibera. Sam sam u busu, pootvaram sve prozore oko sebe i namestim shiber da duva unutra. Sledeca stanica, ulaze dva penzosa, sedaju ispred mene, i krecu da zatvaraju prozore!(napolju je inace 30step) Prvo ih gledam sa nevericom, onda ustanem i otvorim ponovo, sa obrazlozenjem da je jako vruce! Matori me ni ne pogleda, kao da ni ne postojim, opet ustane i zatvori.. ja iskoristim svoje glasovne mogucnosti i oteram ga u tri i po lepe ..zde ..terine, i uz smiren glas mu kazem da je bolje da nadje neko drugo mesto u autobusu. Slushke u ushi i blagostanje do NBG-a. sori za off. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted July 19, 2005 Report Share Posted July 19, 2005 U Srbiji je 3x vishe abortusa nego porodjaja @ Ignis Dei Nije situacija ista dechku i devojci, ne kazhem da ne treba tip da se pita, ali dechko ne prolazi ni priblizhno kroz ista sranja kao devojka, pochevshi od jutarnje muchnine, ne sme da pushi ni pije, gojaznost, i sva ostala sranja u trudnoci, a da ne spominjem sam porodjaj (znachi userem se chim pomislim), pa onda postporodjajna depresija i josh milion drugih sranja koja mogu da se dese ili se deshavaju.... I, nakon svega toga, dete se rodi, ponosni otac ide u to ime i napija se sa ortacima po kafanama i sl. i ko opet ostaje kuci da menja pelene, doji, uspavljuje i ostalo - zhena (uglavnom). Tako da, ipak ne mogu prava da se podele na 50:50 ← pazi, sve sto je ovo tacno, jebiga, sta da se radi... mogu i ja da prospem pokoji hejtic prema zenama sa moje tacke gledista, ali to nece nigde odvesti... zene bivaju kompenzovane za svoj trud na taj nacin sto se posle rodjenja deteta pitaju za sve po kuci. ovako ili onako, skoro sve se zavrsi po njihovom i jao onom ko to ne shvata. medjutim, ovde se radi o pitanju zivota i smrti (bukvalno), tako da zena nema vise prava pravo da o tome odlucuje zbog cimova koje ima. ako se roditelji dogovaraju o svemu sto je vazno za buducnost njihovog deteta, kako je onda ovo samo njena stvar? Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 19, 2005 Report Share Posted July 19, 2005 Sad kad si sponemuo otvorene prozore u autobusu! Situacija, ulazim na pochetnu 94 vracam se od ribe. Sedam na sedishta na srednjim vratima, ispod shibera. Sam sam u busu, pootvaram sve prozore oko sebe i namestim shiber da duva unutra. Sledeca stanica, ulaze dva penzosa, sedaju ispred mene, i krecu da zatvaraju prozore!(napolju je inace 30step) Prvo ih gledam sa nevericom, onda ustanem i otvorim ponovo, sa obrazlozenjem da je jako vruce! Matori me ni ne pogleda, kao da ni ne postojim, opet ustane i zatvori.. ja iskoristim svoje glasovne mogucnosti i oteram ga u tri i po lepe ..zde ..terine, i uz smiren glas mu kazem da je bolje da nadje neko drugo mesto u autobusu. Slushke u ushi i blagostanje do NBG-a. Zato ja leti svugde peshke, eventualno po stanicu-dve ako me bas bas mrzi da bus naidje u tom trenutku. Prosto leti ne mozhes da izdrzhis u autobusu pored penzosa koji smrde na sve strane na - penzose, znoj, beli luk (da se ne prehlade kad idu autobusom). Da ne gresim dusu, nisu samo oni takvi, ima ih jos koliko hoces :) Ono, zimi jos i djene djene, nekako ti drago da udjes u bus barem malo da se ugrejes, a od smradova je manje vise prisutan samo beli luk, pa se zimi vozim gspom, al' leti nikako ... uzasno je. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
XyHTeP Posted July 19, 2005 Report Share Posted July 19, 2005 (edited) Cuo sam da svaki abortus smanjuje sansu da devojka ponovo zatrudni za 20%. Da li je to istina? Edited July 19, 2005 by XyHTeP Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted July 19, 2005 Report Share Posted July 19, 2005 Zato ja leti svugde peshke, eventualno po stanicu-dve ako me bas bas mrzi da bus naidje u tom trenutku. Prosto leti ne mozhes da izdrzhis u autobusu pored penzosa koji smrde na sve strane na - penzose, znoj, beli luk (da se ne prehlade kad idu autobusom). Da ne gresim dusu, nisu samo oni takvi, ima ih jos koliko hoces :) Ono, zimi jos i djene djene, nekako ti drago da udjes u bus barem malo da se ugrejes, a od smradova je manje vise prisutan samo beli luk, pa se zimi vozim gspom, al' leti nikako ... uzasno je. ← bog nam je svedok da smo se tokom svih ovih godina nachitali milion off topica,ali ovaj je prvi koji je bash offfffffff;) Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nemesis Enforcer Posted July 19, 2005 Report Share Posted July 19, 2005 Samo ga vadi pre nego shtrcnesh Quote Life is gistro... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sting Posted July 19, 2005 Report Share Posted July 19, 2005 Legenda iznad mene je posle 5 strana topica nashao da se pravi pametan :P. /me slaps Nemesis Enforcer Quote We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts