Tiger21 Posted July 15, 2005 Report Share Posted July 15, 2005 Ramboooo=) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted July 15, 2005 Report Share Posted July 15, 2005 Molim? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gioblin[Fuse] Posted July 15, 2005 Report Share Posted July 15, 2005 "Kad porastem bicu Kengur" film, domaci, komedija.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
~Z!~ Posted July 15, 2005 Report Share Posted July 15, 2005 - skoro sam 99% siguran da si tako sva "mala-slatka-opichena-luda" i u rl-u) DA je ona tako mala-slatka-opichena-luda ne bi ona bila na netu,nego negde sa deckom.....u gradu sa drugaricama...itd Quote Jednostavno,il se rodis s'tim il ne. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted July 15, 2005 Report Share Posted July 15, 2005 "Kad porastem bicu Kengur" film, domaci, komedija.. ← Kakvo nekapiranje fore od cccc :))) On napise "rambo" a ja "molim" kao fora ja sam rambo frst blad :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted July 15, 2005 Report Share Posted July 15, 2005 Reci rambo :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted July 15, 2005 Report Share Posted July 15, 2005 Rambo, Reci 'R'! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gioblin[Fuse] Posted July 15, 2005 Report Share Posted July 15, 2005 Kakvo nekapiranje fore od cccc :))) On napise "rambo" a ja "molim" kao fora ja sam rambo frst blad :) ← doh Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted July 15, 2005 Report Share Posted July 15, 2005 uf shto sam video devojku u jednoj radnji danas - nizha, plava, slatka, sportski gradjena sa izdefinisanim mishicima, dobrim ukusom za oblachenje, i za kraj.. ..Burton kaish moram je sresti na zimovanju ← Radnja, a? De mi se dede onaj crni tefter... Kazes, Burton? Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiGsa Posted July 15, 2005 Report Share Posted July 15, 2005 i za kraj.. ..Burton kaish ← Pera (lav)?? ( )... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted July 16, 2005 Report Share Posted July 16, 2005 rofl za frst blad Quote Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted July 16, 2005 Report Share Posted July 16, 2005 znachi ne mogu da verujem da sam prochitao sve =) koji smeh .. kako odmah skochi postovanje (a i neshto drugo ) chim se aktivira neka od zenki =) totalno mi je truba spika o tome koji je tip .. jel bukvalno se sve menja kako se i ti menjash i kako se i okruzenje oko tebe menja i bla bla bla .. tako da nema tu neshto postojano (sem mozda velikih sisa koje su svi naveli) al ajde da i ja bacim na papir neke karakteristike: - nenametljiva - razumna iliti realna - da se slaze sa matorcima - (ovde cu morati da kopiram dz) da nije str8 a da nije ni dzanki - da nije nevinashce - da nije kurvica - da nije nevina - skladno gradjena to bi bilo to Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dz Posted July 16, 2005 Report Share Posted July 16, 2005 - da se slaze sa matorcima joooj, ovo je bilo...hm ili -da se slazhe sa matorcima bar bolje od Dz Ostale ti traume :))) (crnjak) Quote oO Link to comment Share on other sites More sharing options...
xomi Posted July 16, 2005 Report Share Posted July 16, 2005 Interesuje me koji su vam kriterijumi. Lično, nemam neke preterane zahteve vezano za boju/oblik/du Quote ...hopes need smashing!_ Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted July 17, 2005 Report Share Posted July 17, 2005 eto.. covek svaki dan sazna nesto novo :) Quote Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Azdaja Posted July 17, 2005 Report Share Posted July 17, 2005 pre sam rekao neki shit sad sam pijan kao guzica i veo iskrenosti meni nije bitno da je guzata i sisata i da je plava jednostavno mora da mi se uklopi u neki moj pojam dobre ribe.. i tad nastupam ja sa mikrofonom u ruci... :D kiss svima Quote � by Ivan_ alen je van konkurencije. � by Ignis Dei Alen mora da bude van konkurencije, jer je Macan � by Alen nije bitna strela nego indijanac. Baseball Club Beograd96 Link to comment Share on other sites More sharing options...
xomi Posted July 17, 2005 Report Share Posted July 17, 2005 i svi takozvani reperi se nalaze na muci...:D Quote ...hopes need smashing!_ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Azdaja Posted July 17, 2005 Report Share Posted July 17, 2005 bas tako... a cice vriste ;) Quote � by Ivan_ alen je van konkurencije. � by Ignis Dei Alen mora da bude van konkurencije, jer je Macan � by Alen nije bitna strela nego indijanac. Baseball Club Beograd96 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted July 17, 2005 Report Share Posted July 17, 2005 joooj, ovo je bilo...hm ili -da se slazhe sa matorcima bar bolje od Dz Ostale ti traume :))) (crnjak) ← pazi nisi jedina bila sa tom prichom .. jednostavno to mnogo moze da utiche na zuve, posredno i neposredno .. Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted July 17, 2005 Report Share Posted July 17, 2005 Malo off topik. To sam matorcima je sve stvar odrastanja (ne mislim ovo u negativnom smislu), a ima ljudi koji to nikada ne prevazidju jer nije lako. U principu se stvari dosta srede kada covek prestane da zivi sa svojima. A kao savet evo jedno zlatno pravilo: roditelji su uvek u pravu. Ovo ne znaci da treba raditi sta vam oni kazu, samo treba ozbiljno uzeti u razmatranje. Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eskimo Posted July 17, 2005 Report Share Posted July 17, 2005 (edited) expiriance ... samo sto nam je drustvo off skroz , tako da neki rano prestanu da komuniciraju sa roditeljima ili pak sa njima zive ceo zivot. Meni je moj deka bio bolji otac nego moj rodjeni otac recimo. I to kasnije utice na covek i to mnogo. /edit -> e da isto off topic , sry ali istina.. Edited July 17, 2005 by Eskimo Quote Senses working overtime. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted July 17, 2005 Report Share Posted July 17, 2005 meni keva uopšte ne utiče na veze :> Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted July 17, 2005 Report Share Posted July 17, 2005 ja sam mojima rekao: mozete da mi serete za: - faks - sta jedem - za jezik, jer ponekada zaista ne pazim sta kazem. - pare, dok se u potpunosti ne osamostalim nemozete da mi serete za: - sa kim se vidjam jer vi sami niste dali primer pametnog izbora brachnog partnera - sa kim se druzim jer ste se zavadili i sa kumovima - za kosu. Ako ja hocu da izgledam kao Jabuchilo ili Zelenko, to je moj izbor koji utiche samo na mene Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted July 17, 2005 Report Share Posted July 17, 2005 iguana lepo rečeno :) Svaka čast. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted July 18, 2005 Report Share Posted July 18, 2005 ja sa mojima ne razgovaram vise ozbiljno... ni o cemu. sve okrecem na zajebanciju. a sto mogu da smore roditelji druge strane. o tome ne vredi ni pricati. Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts