Jump to content

Aj pricajte...

Recommended Posts

• Replies 2.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

izuo sam se sinoc. stranci su vristali od smeha dok smo im pricali hejt viceve o siptarima, mudzijama i hrvatima.

nije mi ostalo jos mnogo vremena pre nego sto se potpuno raspadnem. ali, otici cu sa stilom. [:)]

MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVA

Style over subsistence

Crown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One.

Svrati kod mene u ulicu, nema uopste osvetljenja... atmosfera je ... super ... mih prijatno!

Pa nemojmo sad,svratite do Zarkova u deo gde sam ja,znaci em sto nema svetla,kad padne kisa blato do kolena,gradilista gde god se okrenes,dok je suvo,kad prodje kamion digne se prasina ko da je tresnula atomka itd...Al volem ga jebes mi mater! [:D]

Bjukenon Mitch

odgledao sam novog Romera i bas me razocarao.

izgleda da sam se konacno prehladio, ali ne zelim to da priznam. zato sam odvalio tabletu belog sleza, C vitamin i glavicu belog luka, ali izgleda mi da ce pasti antibiotici. a onda nema lesenja... dodjavola sa virusima.

MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVA

Style over subsistence

Crown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One.

o5 pijan (blago doduse (eto vama povoda da me flejmujete... u startu svi koji krenu pasu jedan kuush od mene ;] ))

pokacio se sa ribom.. sutra ovece sranje treba dapadne... treba da "razgovaramo"... kako to mrzim.. zasto uopste mora da dolazi do takvih jebenih situacija...

Ko je nub ne budi mu drug.

I mean you harm.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...