Crash Override Posted September 4, 2005 Report Share Posted September 4, 2005 ch1zra jebach...ne boji se mraka... :) Evo ustao... i sada prelistavam Guitar & Bass novine...sve na nemackom...grrrrrrrr....nice pictures though... :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted September 4, 2005 Report Share Posted September 4, 2005 Ustao malopre,saću da palim da hasam uskoro. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sale <die bitch> Posted September 4, 2005 Report Share Posted September 4, 2005 wowam ! krile/hamla.... GG MOMCI !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted September 4, 2005 Report Share Posted September 4, 2005 Nedelja, treba da se radi :) Chekam formulu, chitam forum i razmishljam o dizajnu za RUR. А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atelas Posted September 4, 2005 Report Share Posted September 4, 2005 odoh da igram war!!! :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted September 4, 2005 Report Share Posted September 4, 2005 jooooj sta sam sve radio samo da ne bih ucio, majko mila ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted September 4, 2005 Report Share Posted September 4, 2005 ustah, polako se spremam za bleju, početak monce pa onda paintball.. bedak, neću videti kako će kimi da ih ownuje do kraja :) kako zar nije bio i duze... ← pušten je u probni rad negde oko prvog septembra dvehiljadite(pogledaj lakijev join date), a za javnost otvoren pet dana pre revolucije ;) btw, ako hoce da budemo zajedno, bicemo.. ali za koji dan.. ima prvo da joj kenjam ← ako se pomiriš, pička si. šalim se, go for it, vidim da ti nije svejedno :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted September 4, 2005 Report Share Posted September 4, 2005 pu Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted September 4, 2005 Report Share Posted September 4, 2005 nen, one su došle da se lepo provedu bez suvišnih obaveza! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted September 4, 2005 Report Share Posted September 4, 2005 evo doso iz izlaska smorio se najstrasnije! ← Kad nisi hteo sa nama da idesh , znas kako je vrh bilo :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted September 4, 2005 Report Share Posted September 4, 2005 Opste je poznato da Sloba nije pobegao zbog nekog tamo naroda, nego je video da Laki krece u svetsku dominaciju otvaranjem foruma i vec posle petog dana je shvatio Lakijevu poruku "Resistance is futile" Zato je odbio kompjuter sa internetom u tjeliji ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted September 4, 2005 Report Share Posted September 4, 2005 ako se pomiri Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted September 4, 2005 Report Share Posted September 4, 2005 bio jutros na ispitu a posle puko boga oca na flashu crvenog vina i dve cashe... It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted September 4, 2005 Report Share Posted September 4, 2005 Usto najeo se kajmaka sad na fudbal Link to comment Share on other sites More sharing options...
domiNus Posted September 4, 2005 Report Share Posted September 4, 2005 Nisam pisao na ovoj strani 10ak strana, a otprilike 5 dana :/ Pijem sinalco... :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted September 4, 2005 Report Share Posted September 4, 2005 u 4 idem da se nadjem sa njom... }:] inace, sad sam se najeo kao njasvi i varim... Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted September 4, 2005 Report Share Posted September 4, 2005 Idem na basket!!! Bash dugo nisam bio. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted September 4, 2005 Report Share Posted September 4, 2005 u 4 idem da se nadjem sa njom... }:] inace, sad sam se najeo kao njasvi i varim... ← Nego šta ćeš da radiš posle jela nego da variš? :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted September 4, 2005 Report Share Posted September 4, 2005 @chi1zra: Ma i meni je 200% zbog ribe, pizda li joj materina. I to komplet ista situacija...znachi ludi zamnom, samo je uvrtela u glavu da sam neznam ni ja shta uradio. I ko shlag na tortu ide to shto joj najbolja ortakinja rekla neshto shto nije trebala. I bitju ja sa njom, kad malo odraste i kad skonta da nemoze da radi shta joj se hotje... E sad mesec dana sam bio kolko tolko kul, i neznam koji kurac me to sad spopalo...i mnogo me nervira...kolko sam skontao ti si posle 3 meseca isqlirao - ja neznam kako si izdrzao toliko...iz dana u dan me sve vishe skache po kurcu to shto se cimam oko nje...dobijam razne ideje tipa drobljenja njene kichme drobilicom za kichmu (zezam se, ofkors) Al dobro, sve je to deo zivota...jebem ti zivot, shto prosto nemogu sve to da bacim u proshlost... Link to comment Share on other sites More sharing options...
noodle Posted September 4, 2005 Report Share Posted September 4, 2005 (edited) razmishljam o dizajnu za RUR Kakva je sad ovo zavera? @c1zra: Go for it! Znam po sebi. Vecno zaljubljen! :) Imam gomilu nekih sitnica da uradim, a mrzi me. Moram pod hitno da se promenim i postanem kao Lale. Hyperactive. Edited September 4, 2005 by noodle ...za sve one koji se ne pitaju da li će se sve dobro završiti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted September 4, 2005 Report Share Posted September 4, 2005 Ma ne razmislja o tom dizajnu, potpuno desetoj stvari, da neko ne shvati stvari pogresno :) Inace evo sad idem da se kupam i perem od ovog paintballa pa cu da legnem i gledam tv. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted September 4, 2005 Report Share Posted September 4, 2005 i tako ja juche sabijem turnir i tako to bole mene ... idem ko chovek... bole mene... :) ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted September 4, 2005 Report Share Posted September 4, 2005 (edited) ma mi smo se rasturili prosle nedelje... kakvo crno izdrzavanje rekao sam joj : do srede imas vremena da sednes i razmislis o svemu dobro. znas da si kriva, a ako si toliko jebeno ponosna da i kad znas da si kriva, neces da se sagnes i pojedes svoje govno, onda stvarno nemam reci za tebe. samo, ako resis da neces da budemo zajedno, nemoj vise da me davis o tome kako ti je tesko... i volim da udaram tako nisko... da budem pros' :) onda skonta koliko sam ustvari nadrkan... kad se ide finim recima, kad mrsis muda u prazno, to ne postize ni upola jak efekat kao owo ;] uff.. al sam baja.. sad samo da me ne zajebe btw ova pesma Black Majesty - Journey's End je kewa... jel da je malo metalna, ali text i nacin na koji lik pewa je zlo.. toliko mi je jebeno pomogla da je to strasno.... Edited September 4, 2005 by ch1zra Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted September 4, 2005 Report Share Posted September 4, 2005 Pijuckam Atlas pivo koje me je oduševilo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
suba Posted September 4, 2005 Report Share Posted September 4, 2005 evo doshao kuci mrtav umoran...ceo dan na nogama :/ ....odo da spavam zzZZ EAT MY SHORTS Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts