Guest Posted August 12, 2005 Report Share Posted August 12, 2005 dao sam mu ga po spavanju nekoliko sati, sad čekam da keva napravi neki has, i valjda će mi posle biti dobro.. negde pred kraj ade je počela opasno da me boli glava, valjda od piva, jebemliga.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
byp_ Posted August 12, 2005 Report Share Posted August 12, 2005 doso iz grada. idem spavati uskoro. stajaznam. ;>. i fuck my fans. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted August 13, 2005 Report Share Posted August 13, 2005 matori se poklali.. kewa zapalila kod bake, cale ostao ovde... zao mi je sestre, ona ce da ispasta najvise.. ja sam matori drkosh, mene to ne dotice koliko ce nju... jbg, kad neke stvari ne funkcionisu, onda jednostavno ne funkcionisu... isto tako se pokacio ozbiljno sa devojkom, puno sam joj dopustio, a ona je naravno to doobroo iskoristila... al zaljubio sam se kao njasvi, pa cu da se borim dok vidim da jos ima nade... inace, danas kupih mp3 player, MSI MS 511 za 7.5 K dinara... to je kao dobra vest.. na kurac je nabijem.. :\ Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
byp_ Posted August 13, 2005 Report Share Posted August 13, 2005 ae nek neko pogleda moj tiket za kladzu sutra. napravio sam topik na sportskom delu. za novu sezonu kladjenja. kladionice. i fuck my fans. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stalja Posted August 13, 2005 Report Share Posted August 13, 2005 Saznao sam da moram da rastavljam i ponovo sastavljam krevet jer drugachije ne mogu da pravim razmeshtaj po sobi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted August 13, 2005 Report Share Posted August 13, 2005 klađenje smara. zapušen mi je nos i ne mogu da spavam, jebem ti kišu i adu.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
masta b Posted August 13, 2005 Report Share Posted August 13, 2005 Mislim da bi trebali da vezete ovu temu :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted August 13, 2005 Report Share Posted August 13, 2005 ti si u bonding fazonu, a ? Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted August 13, 2005 Report Share Posted August 13, 2005 ne mogu da kuntam jer mi metabolizam kaze 'kunta se u sedam ujutru', a keva je u fazonu 'dosta je bilo' i budi me svaki dan u 10-11 vec pet dana, tako da ja poslednjih pet dana kuntam po 2-3-4 sata, a opet ne mogu da knorim recimo sada i da kuntam ko covek do tih 11... brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted August 13, 2005 Report Share Posted August 13, 2005 (edited) probaj moju taktiku , posle exita sam bio skroz van stroja (znaci leganje u 8 i ustajanje oko 18 za sledeci dan) , jednostavno kada dodje vreme leganja , na koje je navikao metabolizam (iliti 7h) , ti lepo nemoj da legnes i probaj da ne spavas ceo dan i videces u 23h ces ko bebica da spavas , uhvaticete kriza tamo oko 17h ali nedaj se :) Edited August 13, 2005 by Longleyy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted August 13, 2005 Report Share Posted August 13, 2005 ladno ima 94 strane ova tema... Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted August 13, 2005 Report Share Posted August 13, 2005 ova tema je doyaya... ali ozbiljno... ovo je tema gde se pisu svi postovi koji ne mogu da se smeste u nijednu drugu temu, ventil za sve nadrke u toku dana... zlata vredno :) Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
`Dr. Nick Riviera` Posted August 13, 2005 Report Share Posted August 13, 2005 I neprestano raste! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted August 13, 2005 Report Share Posted August 13, 2005 ne mogu da kuntam jer mi metabolizam kaze 'kunta se u sedam ujutru', a keva je u fazonu 'dosta je bilo' i budi me svaki dan u 10-11 vec pet dana, tako da ja poslednjih pet dana kuntam po 2-3-4 sata, a opet ne mogu da knorim recimo sada i da kuntam ko covek do tih 11... ← imam isti problem. do kraja meseca moram da pomerim ustajanje za 7 ujutru, a sada lezem u 6. probaj moju taktiku , posle exita sam bio skroz van stroja (znaci leganje u 8 i ustajanje oko 18 za sledeci dan) , jednostavno kada dodje vreme leganja , na koje je navikao metabolizam (iliti 7h) , ti lepo nemoj da legnes i probaj da ne spavas ceo dan i videces u 23h ces ko bebica da spavas , uhvaticete kriza tamo oko 17h ali nedaj se :) ← odlicna ideja, ali to ne moze kad sveku noc i dan planiras neku zajebanciju. ali kad zagusti, verovatno cu ovo da probam. MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
domiNus Posted August 13, 2005 Report Share Posted August 13, 2005 Zaspao sam u 10 sati, eto koliko sam bolestan... Juche mi ladno bio iskljuchen net, danas opet, sve mislim do provajdera a ne smem da ga zovem, moracu da mu nosim pare ;) Kad iskljuchim firewall, rebootujem komp i sve ok, kakav sam majstor :P Palim taod i vidim da me je lik oshurio za 24k 15 minuta pre nego shto sam ustao :( D-O-B-R-O J-U-T-R-O Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted August 13, 2005 Report Share Posted August 13, 2005 Naspavao se poshteno, popio kafu, sad cu da doruchkujem. Obozavam subotu! А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadnought Posted August 13, 2005 Report Share Posted August 13, 2005 Smoren sam. Najstrashnije. ... ukusi su razlichiti... reche djavo i sede u trnje... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 13, 2005 Report Share Posted August 13, 2005 Malo mi je smor sto je ovako tmurno, a mislio sam da idem nesto napolje, al' dobro, dokle god ne padne kisha, ne smeta mi. Inace sam danas planirao potpuno opustanje i zabavu citav dan, al' videcu da li ce to zaista tako i moci da prodje :) Uvece idem na vaterpolo pa posle cemo da vidimo. Jedino mislim da je 500 dinara malo puno za vaterpolo utakmicu na Tashu ... malo su postali bezobrazni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted August 13, 2005 Report Share Posted August 13, 2005 Ustao doručkovao i gledam smolvil. Link to comment Share on other sites More sharing options...
suba Posted August 13, 2005 Report Share Posted August 13, 2005 evo ustadoh malo pre :) obozavam subotu ...sad cu verovatno na neki basket/fudbal pa posle na rad jer ispitni rok pochinje uskoro :/ EAT MY SHORTS Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 13, 2005 Report Share Posted August 13, 2005 Nesto bre krule sa tobom nije u redu :) Mis'im, ozbiljno, jel si gledao da nisi nesto alergican na neke stvari, mozhda ti smetaju neke lokacije, stvari koje jedes/pijes ... sta znam ... zaredjao si covece bolesti gore nego moja baba od 70 godina... Ali pijesh caj, to je pohvalno! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted August 13, 2005 Report Share Posted August 13, 2005 meni je nos zapušen i malko kašljem, potkačila me opasno kiša juče.. al biću ok valjda za dan-dva. idem večeras kod nekih rođaka, pre toga treba da sredim gajbu, a između da blejim, o radosti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted August 13, 2005 Report Share Posted August 13, 2005 Tesko da kisa moze da te potkaci, jedino ako si od shecera, sheceru. Mene je ophrvao neki lepi virus, boli me grlo, ali sam ok. Idem do dvd kluba da uzmem filmova za ceo vikend. Viva revolusion! ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted August 13, 2005 Report Share Posted August 13, 2005 chekam da mi stignu dve slane i jedna slatka palachinka.. njam njam, bitje slasno! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted August 13, 2005 Report Share Posted August 13, 2005 Tesko da kisa moze da te potkaci, jedino ako si od shecera, sheceru. Mene je ophrvao neki lepi virus, boli me grlo, ali sam ok. Idem do dvd kluba da uzmem filmova za ceo vikend. Viva revolusion! ← ok, imunitet mi je debelo oslabljen nekim virusima, i smrzavanje/kvašenje posle ade mi nikako nije prijalo.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts