killYg0r Posted August 10, 2005 Report Share Posted August 10, 2005 (edited) Bio sam sa ortacima u nekom kaficu gde je pevala Romana o_O,i smorio se ,naravno, i sad odlazimo kao u neki 2. kafic i 2 ortaka krenu ka tamo a 1 mi kaze e cekaj sec da uzme cigarete ,zaboravio na stolu, i cekam ja tako 2 min (a nema sanse da prodje pored mene zato sto je to jedan jedini put kojim moze da prodje) i nema ga nigde o_O (zaista ne znam gde se teleportovao) i tako ja prosetam se kroz kafic nema ga i produzim u 2. kafic desu ostala dvojica trebala da budu a tamo pet mililiona ljudi nema sanse da ih vidim i vratim se lepo u svoju sobu edit:mobilni ne rade, ne znam zasto ali mogu samo poruke da se shalju(ako neko ima ideju zasto nam ne radi bio bi zahvlan *imamo063^^,) a taj drugi sto sam rekao da je kafic nije kafic nego nesto kao diskoteka && Edited August 10, 2005 by killYg0r Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted August 10, 2005 Report Share Posted August 10, 2005 blah smor. ne znam.. sutra palinjam za NS.. nesto treba do tetke da odbacim matorce... vreme je da pocnem da spremam ispit... a ne da mi se nikako... poluskenj.. :\ Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitch Posted August 10, 2005 Report Share Posted August 10, 2005 (edited) Bio sam sa ortacima u nekom kaficu gde je pevala Romana o_O,i smorio se ,naravno, i sad odlazimo kao u neki 2. kafic i 2 ortaka krenu ka tamo a 1 mi kaze e cekaj sec da uzme cigarete ,zaboravio na stolu, i cekam ja tako 2 min (a nema sanse da prodje pored mene zato sto je to jedan jedini put kojim moze da prodje) i nema ga nigde o_O (zaista ne znam gde se teleportovao) i tako ja prosetam se kroz kafic nema ga i produzim u 2. kafic desu ostala dvojica trebala da budu a tamo pet mililiona ljudi nema sanse da ih vidim i vratim se lepo u svoju sobu Edited August 10, 2005 by Gr@sSh0pp3R Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
domiNus Posted August 10, 2005 Report Share Posted August 10, 2005 DEVEDESETE... :D Evo odoh josh malo cs-a pa cu na qnt... Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted August 11, 2005 Report Share Posted August 11, 2005 Bio kod ortaka smaro se.Sad cu da jedem pljesku (njam njam0 pa na spavanje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted August 11, 2005 Report Share Posted August 11, 2005 i dalje sam prehladjen, a ovaj virus je neki resisting motherfucker. dobicu ga na produzetke. MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted August 11, 2005 Report Share Posted August 11, 2005 malopre sam se vratio sa blaywatcha. rekao sam sebi da nikada u zivotu necu uraditi neke stvari, a jedna od njih je bila da nikada necu ici na fensi splav a druga da se nikada necu ponasati starijim nego sto jesam. I obe sam ih veceras pogazio. prvo sam krenuo na fristajler, da bih izveo negde fensi plavokosu 19godisnju rodjaku iz rijeke, a ja organski ne podnosim svet fensi splavova. posto je na fristajleru bila guzva odlazimo na dupke pun blaywatch. u toku od dva sata tri lika startuju moju sestru sa nekim tragichnim spikama, s' tim sto ja tokom onog scenskog nastupa poslednjeg malog jadnika, u kasnim sesnaestim, padam u najgori father-daughter trip i kazem mu nesto u stilu: "pogledaj se. budi realan". Tako sam se smorio da je to neverovatno. Ali mi je generalno lepo bilo. igrachica iznad bazena je imala lepu guzu i izrazen cammel toe. It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
byp_ Posted August 11, 2005 Report Share Posted August 11, 2005 nesto u stilu: "pogledaj se. budi realan" koji respect. ;>. svaka cast. i fuck my fans. Link to comment Share on other sites More sharing options...
byp_ Posted August 11, 2005 Report Share Posted August 11, 2005 Posle jebanja nema kajanja. ← znaci. jebote ;>. i fuck my fans. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted August 11, 2005 Report Share Posted August 11, 2005 Sta su rekli leba ti? Nego jel se omastio neki? ;) Posvadjao sam se sa devojkom definitivno , tako da u subotu idem da se natsugam i da trazim novo piche! Link to comment Share on other sites More sharing options...
byp_ Posted August 11, 2005 Report Share Posted August 11, 2005 (edited) a do subote drapas kozuricu desnom. ;p. e jebiga. zivot je kurva. dibu kroma. ;> Edited August 11, 2005 by byp_ i fuck my fans. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted August 11, 2005 Report Share Posted August 11, 2005 :| izgleda... Ma raspascu se do subote , ovde kad dodje leto sva mesta (diskoteke) se zatvore i renoviraju se za pocetak "sezone" (tamo od septembra) i onda nemash gde da izlazis preko nedelje i kad dodje subota rade 2 dobra mesta :| , ma drkacu do jeseni...ili ne... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Misha-King Posted August 11, 2005 Report Share Posted August 11, 2005 bleja najgora,sutra mi je ispit nisam pipnuo knjigu ima da padnem ali dobro bitno je da je meni lepo... ^^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted August 11, 2005 Report Share Posted August 11, 2005 I tako... nema nista, neko govnjivo vreme. Jel zna neko kada ce da budu paklene vrucine opet? ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted August 11, 2005 Report Share Posted August 11, 2005 Juce (danas) lego u 6.00 danas ustao u 10.00 (Definitivno sam zakljucio da ja ne znam da spavam). Ne znam koji mi kurac ali ovo je katastrofa probudim se mrtav umoran i opet nista.... bah..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted August 11, 2005 Report Share Posted August 11, 2005 Gadno sam se istripovao u autobusu - ulazi riba u "full muslim" odeci (znate ono crna tunika, crni "peshkir" preko glave, veo na nosu) u bus pun ljudi - svi odmah na drugu stranu autobusa (chisto da pojasnim - sve teroristichke eksplozije u Moskvi su bile izvedene tzv. "shahidkama" tj. zenama koje su tako obuchene). Meni isto nije bilo svejedno... Posle kada je izashla iz busa sam se pitao kako joj nije frka da se tako sheta po Moskvi jer takve zaustavljaju panduri 100% i drkaju do sutra?!? А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted August 11, 2005 Report Share Posted August 11, 2005 Gadno sam se istripovao u autobusu - ulazi riba u "full muslim" odeci (znate ono crna tunika, crni "peshkir" preko glave, veo na nosu) u bus pun ljudi - svi odmah na drugu stranu autobusa (chisto da pojasnim - sve teroristichke eksplozije u Moskvi su bile izvedene tzv. "shahidkama" tj. zenama koje su tako obuchene). Meni isto nije bilo svejedno... Posle kada je izashla iz busa sam se pitao kako joj nije frka da se tako sheta po Moskvi jer takve zaustavljaju panduri 100% i drkaju do sutra?!? ← riba ima muda ustao malo pre...idem da doruckujem pa sve jovo nanovo...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitch Posted August 11, 2005 Report Share Posted August 11, 2005 Ah slicno ko Stator,lego u 5 ustao u 11.Jedva sam dosao k sebi :P Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted August 11, 2005 Report Share Posted August 11, 2005 Usto.Tusiram se pa idem na adu davno nisam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 11, 2005 Report Share Posted August 11, 2005 Gadno sam se istripovao u autobusu - ulazi riba u "full muslim" odeci (znate ono crna tunika, crni "peshkir" preko glave, veo na nosu) u bus pun ljudi - svi odmah na drugu stranu autobusa (chisto da pojasnim - sve teroristichke eksplozije u Moskvi su bile izvedene tzv. "shahidkama" tj. zenama koje su tako obuchene). Meni isto nije bilo svejedno... Posle kada je izashla iz busa sam se pitao kako joj nije frka da se tako sheta po Moskvi jer takve zaustavljaju panduri 100% i drkaju do sutra?!? Verovatno je muchenica izasla jednom napolje jer je morala, kapiram da je drkaju gde stignu plus joj nije sve jedno ni u prodavnicu da udje ... a mozhda i nije. Mada ko ce ga znati, zajebano je to skroz kad te "obelezhe" a ti recimo ni kriv ni duzhan. u toku od dva sata tri lika startuju moju sestru sa nekim tragichnim spikama, s' tim sto ja tokom onog scenskog nastupa poslednjeg malog jadnika, u kasnim sesnaestim, padam u najgori father-daughter trip i kazem mu nesto u stilu: "pogledaj se. budi realan". Tako sam se smorio da je to neverovatno. Ali mi je generalno lepo bilo. igrachica iznad bazena je imala lepu guzu i izrazen cammel toe. Pa daj bre igi bacaj te spike tamo na onaj topic za muvanje riba, sto posto ima tu nesto korisno da se nadje. Btw, tri tipa je muvala dok si ti bio poredU nje? Kapiram da oni bas nisu znali da ti je sestra ... :> Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted August 11, 2005 Report Share Posted August 11, 2005 igi, rekao sam ti ja da je bolje da te sestre daš drugarima na čuvanje.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tibor2 Posted August 11, 2005 Report Share Posted August 11, 2005 the best of us, was left in your sheets... brandstack.com/users/portfolio/logos/gligorov \\ behance.net/gligorov 99designs.com/people/gligorov \\ twitter.com/MarkoGligorov \\ upstack.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted August 11, 2005 Report Share Posted August 11, 2005 malopre sam se vratio sa blaywatcha. rekao sam sebi da nikada u zivotu necu uraditi neke stvari, a jedna od njih je bila da nikada necu ici na fensi splav a druga da se nikada necu ponasati starijim nego sto jesam. I obe sam ih veceras pogazio. prvo sam krenuo na fristajler, da bih izveo negde fensi plavokosu 19godisnju rodjaku iz rijeke, a ja organski ne podnosim svet fensi splavova. posto je na fristajleru bila guzva odlazimo na dupke pun blaywatch. u toku od dva sata tri lika startuju moju sestru sa nekim tragichnim spikama, s' tim sto ja tokom onog scenskog nastupa poslednjeg malog jadnika, u kasnim sesnaestim, padam u najgori father-daughter trip i kazem mu nesto u stilu: "pogledaj se. budi realan". Tako sam se smorio da je to neverovatno. Ali mi je generalno lepo bilo. igrachica iznad bazena je imala lepu guzu i izrazen cammel toe. ← igi, rekao sam ti ja da je bolje da te sestre da Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted August 11, 2005 Report Share Posted August 11, 2005 Verovatno je muchenica izasla jednom napolje jer je morala, kapiram da je drkaju gde stignu plus joj nije sve jedno ni u prodavnicu da udje ... a mozhda i nije. Mada ko ce ga znati, zajebano je to skroz kad te "obelezhe" a ti recimo ni kriv ni duzhan. Pa daj bre igi bacaj te spike tamo na onaj topic za muvanje riba, sto posto ima tu nesto korisno da se nadje. Btw, tri tipa je muvala dok si ti bio poredU nje? Kapiram da oni bas nisu znali da ti je sestra ... :> ← ne verujem da je prilaz : "Ja sam marjan a ti si lepa" za bilo kakvo publikovanje It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted August 11, 2005 Report Share Posted August 11, 2005 Mnogo veca muda treba imati da se pridje sa glupom nego sa dobrom pricom, mada sto rece jednom davno moj ortak: Idem da skupljam korpe. Jebga, kod neke ce da upali, ili nece imati brata koji je sisica. ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts