grdja Posted August 5, 2007 Report Share Posted August 5, 2007 Jebao ih IMURSHION!!111 u bulju cevom od ruskog gasovoda od 3 metra. Igre u koje sam se najvise uziveo su UFO, TFTD, Fallout 1, Torment, System Shock 2 i Homeworld. Samo jedna je first person, a imala je smesnu grafiku. A o izgledu UFOa i TerroraFTD u 2001-2004 kad sam ih najvise igrao tek ne treba komentaristi. Graficki izgled igre je bitan, ali prvo trebas da imas god damned igru in the first place. Pa tek onda da svrsavas na bloom i shader 5.0. Stupid capitalizm bre! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted August 5, 2007 Report Share Posted August 5, 2007 bu-hu, ajmo sad svi da plačemo za homeworldom, UFO-m, falloutom i tako tim megasmaračkim igrama zbog kojih je PC postao sinonim za gejming gde bubuljičavi nerd sedi 5 sati dnevno ispred katodne četrnestice i umišlja da je faca. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sting Posted August 5, 2007 Report Share Posted August 5, 2007 Tako je, svi nazad na igranje automata. Aerofighters 2 4tw! Quote We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted August 5, 2007 Report Share Posted August 5, 2007 ne dirajte aerofighters Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted August 5, 2007 Report Share Posted August 5, 2007 automati ftw! tu nema loših igara!11 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lurdusami Posted August 6, 2007 Report Share Posted August 6, 2007 bu-hu, ajmo sad svi da plačemo za homeworldom, UFO-m, falloutom i tako tim megasmaračkim igrama zbog kojih je PC postao sinonim za gejming gde bubuljičavi nerd sedi 5 sati dnevno ispred katodne četrnestice i umišlja da je faca. Ne, ajmo sad svi da igramo imersion pixel intrusion paint shader 8.0 i tako te megasmaračke prezentacije za grafičke karte zbog kojih ljudi PC games nazivaju "igricama" i "gubljenjem vremena", u kojima bubuljičavi nerd seti pet sati dnevno ispred tft dvajes dvojke i umišlja da je faca. Quote Whale Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekarman Posted August 6, 2007 Report Share Posted August 6, 2007 Opa, voodoo_ ti to pokusavas da pored besa FO zajednice privuces i ostale na sebe ? You shall burn mofo, burn. Homeworld ce biti i ostati bolja igra od tebi milog NWN/Oblivion serijala narednih 100 godina dok se ne sete kako da naprave VR okruzenje u Homeworld univerzimu pa ce onda ta igra da bude bolja. I nemas sta da se zalis adminima/modovima/ostalima kad te napadamo ako nastavis da pucas baraznom paljbom na svaku igru koja nije NWN/Oblivion. Quote Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted August 6, 2007 Report Share Posted August 6, 2007 (edited) e, ne smarajte. ne igram se ja od prekjuče. homeworld je bio i ostao bulja strategija, bilo je daleko boljih u to vreme. ne 3d, ali ako si igrao homeworld samo da bi mogao da pomeraš brodove u prostoru, onda treba da staviš prst na čelo. i gde to ja tačno veličam oblivion i nwn zbog grafike? mislim ffs, pod buđavim virdžom koji nije imao ni 32-bitni kolor sam proveo dve ipo godine i za to vreme igrao tonu igara (uglavnom strategija i upravljačkih simulacija), i sad će neki ziloti da me uče pc gejmingu. idite igrajte slobodno ufo i homeworld po milijarditi put i prekinite da mračite one što im se mozak nije zaglavio u beskonačnom loopu. Edited August 6, 2007 by vudu zvani prodaja najgora Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crno-Sunce Posted August 6, 2007 Report Share Posted August 6, 2007 ma bravo vudu super si Quote If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted August 6, 2007 Report Share Posted August 6, 2007 vidi ga i ovaj prešo na mračnu stranu :) brate, jedna stvar je kad mi neko priča kako su od '97 do '01 izlazile odlične igre. potpuno je drugo kad me isti taj ubeđuje da su posle '01 izlazila sve gola sranja koja su pravljena samo zbog para. pa to veze s mozgom nema! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
De1Rekt0n Posted August 6, 2007 Report Share Posted August 6, 2007 Vudu prodao si se za male pare! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted August 6, 2007 Report Share Posted August 6, 2007 a igre su se i onda pravile zbog kesha, samo kesh nije bio toliko veliki jel tako? and how 'bout this? US PC Game Software Sales * 1998 - $1.7 billion * 1999 - $1.9 billion * 2000 - $1.78 billion (84.9 million units) * 2001 - $1.75 billion (83.6 million units) * 2002 - $1.4 billion (61.5 million units) * 2003 - $1.2 billion (52.8 million units) * 2004 - $1.1 billion (45 million units) * 2005 - $953 million (38 million) + $344 million digital sales * 2006 - $970 million (izvor: wikipedia, answer.com) pa sad vidi kad je bio veći keš ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted August 6, 2007 Report Share Posted August 6, 2007 (edited) 1. US PC tržište je najbolji uzorak. Da nismo mi možda neko tržište lol, ili Kina i Rusija sa 95% piraterije? 2. U tom prihodu ogroman deo uzima WoW i ostali MMO-ovi. Primeti skok posle 2005. Te godine je izašao WoW. Do tada sve je klizalo ka sigurnoj propasti. Nemoj mi reći da zaista veruješ da single player igre imaju ikakav bitan udeo u rastu nastalom u zadnje dve godine (Sims 2 se ne računa)? 3. Neću se spuštati na taj nivo, tako rade ziloti. edit: jel ti izvaljuješ da gore piše "the total non-PC game industry"? o čemu mi uopšte pričamo ovde? PC i konzole su dva totalno različita sveta, i po prodaji i po profilu prosečnog igrača. Edited August 6, 2007 by vudu zvani prodaja najgora Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted August 6, 2007 Report Share Posted August 6, 2007 ahahahaha vudu stja ti reko da ti xzibit popravio auto! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted August 6, 2007 Report Share Posted August 6, 2007 ljudi se navikavaju na izobilje, plus sto je jak faktor nostalgije tako da ja bih rekao da su oba tabora u pravu. recimo, ja gotivim platforme, i stvarno mislim da niko ne moze da mi kaze da je recimo lion king losa platforma. ali opet, ja sam ricka dangerousa igrao ko magarac sto sati dnevno, a lion king me smorio onaj nivo kad porastes. takodje, nije stvar u tome da mi stil igre ne odgovara, bas gotivim lionkingovske platforme. lion king je sigurno bolja igra, u najmanju ruku istog kvaliteta kao rick dangerous, ali u mom mozgu to nije tako:) Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crno-Sunce Posted August 6, 2007 Report Share Posted August 6, 2007 vudu, ljubicice moja draga... ranije kad se igra razvijala daleko se vise vremena i novca ulagalo u sam kvalitet igre danas se daleko vise novca i vremena ulaze u izgled igre zbog toga su ranije igre bile bolje kuzis? ne smeta meni prebudzena grafika, ali ona je kul samo ako je potkrepljena sjajnom igrom, sa odlicnom igrivoscu, super pricom, i da mi bude zabavno da je igram... kuzis? Quote If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted August 6, 2007 Report Share Posted August 6, 2007 nije moja krivnja što developeri zanemaruju suštinu. ja originale ionako ne kupujem osim reizdanja tako da nisam ni mogao da utičem, ono što bi rekli nit luk jeo nit mirisao (zvanično). a i ako ćemo pošteno, danas razviti class a igru zahteva neuporedivo više para i vremena nego nekad. treba više para za voice acting, za muziku, za dizajnere, naposletku i za programere. možda je i to razlog što se prave igre koje ne daju maksimum po svim pitanjima, jer ko će da se cima toliko za neizvestan rezultat. pogledajmo morrowind. razvijan je nešto tipa četiri godine. jes da su ga razguzili po svim merilima (osim po fallout merilima :P ), al brate četiri godine je četiri godine. nego dule, ti si pravi gejmer! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted August 6, 2007 Report Share Posted August 6, 2007 Eh kada bi neko napravio FO3 to bi bilo do jaja Quote jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted August 6, 2007 Report Share Posted August 6, 2007 nemo' da se praviš lud. firme koje sad prave aaa igre za pc to finansiraju mahom od konzola. isto ko što muzičke izdavačke kuće od 2 megakomercijalna albuma finansiraju ostalih 98 neprofitabilnih. a drugo, ako ćeš me ubeđivati da razvijanje ljudskog 3d endžina, modelovanje i teksturisanje iole pristojnih objekata traje kraće od pravljenja 2d endžina i crtanja pozadina i sprajtova, odustani odmah. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
twisted system Posted August 6, 2007 Report Share Posted August 6, 2007 zivite u iluziji... jer iluzija zivi u vama... Quote Granice mogućeg možemo odrediti samo onda, ako ih pređemo odlaskom u nemoguće. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted August 6, 2007 Report Share Posted August 6, 2007 (edited) ne, nego u projekte koji će im se isplatiti manje od neke ultrakomercijale. ono, ea izbaci C&C 3 koji će sigurno da zaradi manje nego fifa XX, ali opet izbaci jer i da igra propadne u radnjama, neće biti šteta, otplatiće se preko hari potera. lepo sam ti napravio paralelu sa muzičkom industrijom, samo što se praviš da ne vidiš... Edited August 6, 2007 by vudu zvani prodaja najgora Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
StormScion Posted August 7, 2007 Report Share Posted August 7, 2007 auuu sta si rekao za homeworld ... lupio si i ostao si ziv ... strasno . Quote Is the destiny of mankind controlled by some transcendental entity or law? Is it like the Hand of God hovering above? At least it is true that man has no control, even over his own will Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted August 7, 2007 Report Share Posted August 7, 2007 pitanje ukusa. po mom mišljenju, homeworld je precenjena strategija. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lurdusami Posted August 7, 2007 Report Share Posted August 7, 2007 pitanje ukusa. po mom mišljenju, homeworld je precenjena strategija. Jedno je ukus, drugo je objektivni sud. Meni je Homeworld dosadan i naporan, ali ne sporim da je to odlična i revolucionarna igra, prava legenda. E, to je ukus. A ne "meni je dosadna = sranje igra". Daj neki argument, 'leba ti, malo neozbiljno deluje ovako. Quote Whale Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted August 7, 2007 Report Share Posted August 7, 2007 Video sam od ostalih, njima je Oblivion dosadan i smara ih = Oblivion je sranje :D Arguments have no place within this thread, just like facts have no place within organized religion! :) Video sam od ostalih, njima je Oblivion dosadan i smara ih = Oblivion je sranje :D Arguments have no place within this thread, just like facts have no place within organized religion! :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts