Jump to content

Fallout 3

MiGsa

Recommended Posts

istina, al ono ipak ne kazem da je tolko losh, il sha vec... ne bi ga igrao skoro do kraja (izbagovala mi se igra) da je loshe, samo ne volim kad cujem da neko pricha a ma fo3 je izashao ovoono.. i ja u zbuntu kao pa da onaj fo brader hud of stil.... (par rl egzempla i onda se smorim malko jer sam se na tren ponadao da je izashlo kek :) )

elem... imal sha novo..

aj da prichamo... kako ste se izbagovali u igri il sha vam je najmilije u fo`u il tako nmeshto reda radi...

( [;)] )...

mrbean6hi.jpg

• Replies 2.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

samo ne volim kad cujem da neko pricha a ma fo3 je izashao ovoono.. i ja u zbuntu kao pa da onaj fo brader hud of stil.... (par rl egzempla i onda se smorim malko jer sam se na tren ponadao da je izashlo kek :)  )

Heheh verujem, desilo mi se to par puta. Kao pricham sa ortakom shta bih igrao, ja reko FO3, a on odma, pa to je izashlo josh odavno... [:D]

aj da prichamo... kako ste se izbagovali u igri il sha vam je najmilije u fo`u il tako nmeshto reda radi...

Jednom prilikom Vic nije hteo da ode samnom iz New Reno-a... Ne znam koji mu je bio ali kada odem odatle on ostane zajedno sa svim itemima koji su bili kod njega. Tu sam izgubio zhivce pa sam ga ubio... :)

A najvishe me nervira kada pokushavam da lockpick-ujem neka vrata pa sjebem bravu... Znachi strashno... :)

All I've got... All I've got is insane...

e do sad sam igrao fantasy rpg, ali od bloodnet-a (ko je igrao zna) nista cyber nisam igrao. hteo bih da odigram fallout 1 i 2. pa ono imate neke preporuke da ne moram sve sam da provaljujem ..

mislim, ja sam perfekcionista, dodjem donekle i onda skapiram da nesto ne mogu sa mojim karakterom i onda krenem ispocetka polu-smoren polu automatski igram :) tako sam nwn jedno 20 presao samo da vidim sta moze :)

naravno, NECU spojlere :)

da, da pljujte me, NISI IGRAO FO i slicno ... [:0][:D]

kapiram da je do jaja po vasim pricama ...

i pre svega jel moze to na xp-u ili da reinstaliram masinu za 98 ili me ?

Never underestimate the power of human stupidity. Robert A. Heinlein

God is subtle but he is not malicious. Albert Einstein

moze na xp`u makar sam ja igrao

elem, najvaznija stvar ti je da napucash agility 10, zbog action points tj. makar ja tako radim... kasnije kao mozesh da dignesh te statse za +1 (na svaka 4 lvl`a dobijash da birash neki perk, a inache najkorisniji na pocetku su za inventory da troshi 2 ap`a umesto 4 i avernes... tj. da idish kolko neprijatelj ima healtha i koje oruzje ima kasnije zaboravih kako se zove taj, al jedno od najkorisnijh je kad ti smanji skoro sve za 1action point tipa, imash bozar (zlo od oruzhja) koji ima 30/30 (ammo) i ispaljuje 15 po korishcenju (shto je zlo) i koshta 6 ap`a da bi to odradio, e sa ovim perkom koshta 5 ap`a i ako imahs agility 10 brate dva puta pucash sa tim i shta god da je bilo netje ga biti :D , a inache u fo2 imash chipove koji su razbacani svuda po svetu, pomocu kojih kasnije mozesh da npucash statse...

u drugom delu nikako nemoj da predjesh u slejvere, ja kad sma prvi put igrao zajebao sam se i u k. prodje sezona i u k. onda:/

e da... gudru nemoj da koristish tipa jet, mertha, etc radaway moze al samo u malim kolichinama :)

decu nemoj nikako d aubijash sem ako imash dovoljjno municije i zivaca i power armor... inaCHE CESH BITI SPRZHEN :)

( [;)] )...

mrbean6hi.jpg

ako hocesh da uradish sve u igri ne stavljaj 10 na agility - rasporedi na ostale statove, sa prioritetom na inteligenciju (bar sedam)

snagu nemoj vecu od 6, videcesh u kasnijoj fazi igre zashto ;)

Ako hocesh bash sve da uradish kao shto si radio u nwn onda cesh u FO da provedesh dobrih par meseci. [:D]

A inache, mislim da ne mozhesh u FO da uradish bash sve sa jednim likom, jer ima preterano puno mogucnosti, a char ti ne mozhe biti prepucan bash u svemu...

Na FO2 cedeju imash game manual u kome imash opis svih perkova (kada pochnesh sa FO skontacesh shta su perkovi tj. perks), tako da tamo odaberesh koji ti se najvishe svidjaju, a pishe ti koji perk zahteva koje statse... Onda pravi chara u zavisnosti od tvoga stila igre...

Meni FO na XPu radi, ali sam morao "manualno" da instaliram igru. Negde na RURu sam video objashnjenje za to instaliranje, ali se ne secam gde... Ako ti bude trebalo reci, pa ce vec neko da pastuje to... :)

Uff ala sam se rasprichao :)

::edit::

Umalo da zaboravim

@Yevod

OMFG!!!11oneoneone

Nisi igrao Fallout???? [:p][:D]

Edited by ozyGY

All I've got... All I've got is insane...

moze na xp`u  makar sam ja igrao ............

fala, fala za iscrpno objasnjenje :)

ako hocesh da uradish sve u igri ne stavljaj 10 na agility - rasporedi na ostale statove, sa prioritetom na inteligenciju (bar sedam)

snagu nemoj vecu od 6, videcesh u kasnijoj fazi igre zashto ;)

jel inteligence nosi nesto kao skill poene u nwn ili .. ? snaga sluzi samo za close combat ili .. ?

Ako hocesh bash sve da uradish kao shto si radio u nwn onda cesh u FO da provedesh dobrih par meseci. [:D]

A inache, mislim da ne mozhesh u FO da uradish bash sve sa jednim likom, jer ima preterano puno mogucnosti, a char ti ne mozhe biti prepucan bash u svemu...

nisam ni mislio drugacije, nwn igram od kad se pojavio i jos uvek [:D]

kapiram ja to za char, nwn sam prelazio sa raznim karakterima, original je optimizovan za druid/bard ili druid/rangera a ekspenzni za druid/wizarda i druid/sorcerera. mada sam ja izduvao igru sa fajter/vepnmasterom, sem kvestova koji su vezani za klasu karaktera [8D]

::edit::

Umalo da zaboravim

@Yevod

OMFG!!!11oneoneone

Nisi igrao Fallout????  [:p]  [:D]

[:I][:D][:D][:D]

btw fala svima :)

Never underestimate the power of human stupidity. Robert A. Heinlein

God is subtle but he is not malicious. Albert Einstein

brate kali... shto ne 10, naravno da se podrazumeva int 7-8 ono perk plus chip

str 6 posle ima dovoljno kad nabasa na armor, al realno ne moze sve da odradi... tipa za vault il si pametnica sa 10 pa odradish il jebiga idesh i napravish dil.

a inache moron (tako ga ja zovem) nije tolko bitan, ipak postoje tri cetri stvari koje su imba neophodne a sve ostalo je uzivanje u prirodi...

pazi snaga ume da zajebava tipa sho je manja to manje mozesh da nosish a to je na pocetku smor, mada cak i kasnije u igri 250lbs`a+ mi je bio problem, u inv`u nekih 1.5-2k 223. ammo bozar i josh neka sranja nishta vishe ne mogu da ubacim... inache za neka oruzja potrebna ti je snaga d abi mogao da kosirtish, mada su sva uglavnom oko 6 sem vindikatora, il svih minigunova mislim da su iznand 6 (nisam ih cesto koristio tako da ne znam kek :) )

ko sho reche sad procitah post ozy, nemosh sve odradityi, prvo budi good guy posle bad guy... pa posle good girl, bad girl, i posle sha ocesh ono idi cisti gradove koji ti se ne svidjaju... :)

kazem ti makar meni je lepo kad vidim da imam dovoljno ap`a da pobegnem kad vidim da cu biti sjeban...

majka mu stara, moracu da procitam fo bibilje... nisam ih cito pa ima nekoliko dina

( [;)] )...

mrbean6hi.jpg

brate migsha.

tebi 10 na agility ne znachi ni za shta sem za borbu. visha inteligencija znachi vishe skil poena po nivou, koje mozhesh da stavish na bilo koji aspekt lika. samim tim su inteligentni likovi sposobniji.

shto se tiche snage, postoji req. za svako oruzhje (kilavi lik ne mozhe efikasno da puca automatskom sachmarom) - vecina dobrih oruzhja (small arms - pushke, pishtolji) zahtevaju 5-6 snagu.

brate, netje me inteligencija spasiti kad me napadne krdo death claw`ova...

agi je po meni najvazniji u celoj igri sve ostalo ono kk, al agi onaj 1ap me je tolko puta spasio da je to strashno.

inache ja skoro sa svakim likom ako se ne zaebavam, stavim int oko 8+

sem ako ne krenem sa playboyem ono karizma 9-10 :)

a inache mi je gubav lik bez sretje... ebesh ti taj kritikal chens kad bozar sam po sebi pravi lallala [:D]

al zato kad sam pravio snajpera od lika, koji je posle postao imba u fajtu sa pesnicama... lele 2ap`a za udarac imam sleyera i crit chance 35% brate njih 8 me okruze kod S.F`a po pet udarca imam svaki udarac il ubijem il ga osakatim da ne moze da ustane :))

agi. ftw!

( [;)] )...

mrbean6hi.jpg

ti se objasnjavas sa likom kome je bozha omiljena prangija :)

migsa brate, pokreni f sa int 10, i videces da je to potpuno druga igra

a snagu stavljam uvek na pet, ne treba vise

agiliti maks 8

igrao sma i sa 10 int, i sa 10 char. i sa cime ocesh 10 luck sve je to lepo, al ko shto rekoh 10agi i ja sma mirne dushe :)

inache sha imash protiv bozara?

( [;)] )...

mrbean6hi.jpg

najvishe volim onu custom .223 prangiju pa u oko - zbog nje sam krenuo fallout ispochetka sa snagom 6 :)

koliko si se sad samoisprozivao [:D]

to je ko da si rekao: nece me inteligencija spasti kad budem utrchao bez RadX-a u The Glow [:D]

fallout 1 uvek igram bez gifteda, a u dvojci konstantno biram taj trait...cudna posla al je tako...elem neki fejvorit char build za FO2 mi je

ST 5

PE 9

EN 4

CH 6

IN 9

AG 8

LU 6

mozda sam omasio sa jedan poen gore dole, davno je bilo kad sam ga igrao...Desetke u ST PE IN i LU su bacanje poena jer se mogu dici pomocu chipova ili hubology scanova...lepota igre je sto nema pogresnog builda...main q se moze zavrsiti i idiotom ili ST 2 likom al IN > 8 je must da bi se videlo 95% igre

Al zato hoce Vic sa 2 criticala iz gauss riflea u oko pomahnitale zveri :) Edited by Maelkum

Choke on it !!!

najvishe volim onu custom .223 prangiju pa u oko - zbog nje sam krenuo fallout ispochetka sa snagom 6 :)

koliko si se sad samoisprozivao [:D]

to je ko da si rekao: nece me inteligencija spasti kad budem utrchao bez RadX-a u The Glow [:D]

dobro de... :)

al kazem ti, ipak sam prichao za drugi deo, a prvi... lele umeo je da bude naporan u nekim delovima, kad se odjednom osetish tptalno sam ... i smorish se pa krenesh da ubijash sve [:D]

inache po meni najjakija prangija, ko sho reche kali 223. skracena pushka... lele kolko je lepo oruzje i u obe ruke mi se nalazi ta prangija taman kad nestane municije prebacim na drugu i idemo :)

bozar, gaus i 223. mada mogu d apomenem i onaj solar skorch mnogo mocno 0reload :)

( [;)] )...

mrbean6hi.jpg

main q se moze zavrsiti i idiotom ili ST 2 likom al IN > 8 je must da bi se videlo 95% igre

pa FO1 i FO2 su jedini frpovi koje mozhesh da zavrshish a da ne ispalish nijedan jedini metak, ili bilo kako naudish drugim ljudima

vidi ti pilice kako chavrljaju :)

par stvari za yevoda

mozes igru da igras kako hoces, prema postavljenim skillovima... znaci mozes da furas agi na 10 ko migsa al to nije toliko zabavno jer posle skrljas koga hoces, a mozes percepciju nabudzis i luck i criticals i onda jedan spuc u groin i cao deathclow, a opet mozes da budzis energy da naprijatelje pretvaras u prah&pepeo :P

a naravno mozes i melee, dokopas se supersledgehummera ili power fista i puf neprijatellji lete po ekranu posle jednog udarca (mada ne znam sta ce onda sulik da radi osim da chachka onu kosku u nosu), ili postane kungfu master i izigravas brus lija

ono sto ne treba budziti je throwing jer je totalno neiskoriscen

ubedljivo mi je najjaci feeling bio dok sam trchkarao u crnom leather armoru sa sowed shotkom... uh uh madmax style ftw...

e da mislim da je ovo jedina igra u kojoj mozes da maltreriras decu (koja znaju na pojedinim mestim da te odzepare) tj mozes da ih ubijes sa sve krvlju koja leti na sve strane... zamisli samo scenu kako detence mlatis ogromnim maljem po glavi, kao najgori mudzahedin.... kapiram da smo to videli tada u igri i nikad vise...

sad se setih random zajebnacije u toku borbe, imao sam str10 cini mi se (mozda 9) pa sam ugradio implant pa sam stavio power armor, rezultat je bio da sam polomio sniper rifle na dva dela :) priceless

fallout_table.gif

vidi ti pilice kako chavrljaju  :)

par stvari za yevoda

mozes igru da igras kako hoces, prema postavljenim skillovima... znaci mozes da furas agi na 10 ko migsa al to nije toliko zabavno jer posle skrljas koga hoces

ono sto ne treba budziti je throwing jer je totalno neiskoriscen

ubedljivo mi je najjaci feeling bio dok sam trchkarao u crnom leather armoru sa sowed shotkom... uh uh madmax style ftw...

e da mislim da je ovo jedina igra u kojoj mozes da maltreriras decu (koja znaju na pojedinim mestim da te odzepare) tj mozes  da ih ubijes sa sve krvlju koja leti na sve strane... zamisli samo scenu kako detence mlatis ogromnim maljem po glavi, kao najgori mudzahedin.... kapiram da smo to videli tada u igri i nikad vise...

heheh, ma agi je kewa... inache i nije tolko lako kad je sve na hard... prave i oni critove stara im majka... iskreno cesto me je zent kad naletim na njih 5-6 u zatvorenoj prostoriji a da nisu jedan iza drugog a ja u pow. ar. pa me spuste lepo na 10-20 pa potroshim 2ap`a na super stim i stim p. i onda jednog po jednog, al uvek moze da usre da ti zavrne kritchinu u oko/ruku/ gdevec i onda cao majkane, bez odatle kako znash i umesh xxx puta mi se desilo da me zavrnu u obe noge u k. sa bezanjem :D

uf, jednom prilikom sam tako uleteo u slavers guild crni leather i shotka ispushih ga na keca [:D]

jes vala mozesh decu da cepash al posle child killer, pa te jure cike u lepim armorima...

karizma nije tolko bitna ako cesh da budesh killer, sretja isto sem ako ocesh ceshce da delish kritove i d ate sere na kockanju shto je kasnije nepotrebno, mislim ima bagova za pravljenje kesha al glupo je:) end i prec. mislim da sam uvek ishao neshto 6-7/5-6 zaboravio sma vishe, al obavezno nabudzi da ti diggne sve statse za +1... na pocetku imash u perkovima

uf kad se setim kako sam cistio gradove za mojim luchetom...

( [;)] )...

mrbean6hi.jpg