Atomic Posted June 26, 2007 Report Share Posted June 26, 2007 Možda na prošloj strani na početku, samo upola manji :))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted June 26, 2007 Report Share Posted June 26, 2007 OK, svi znamo da FO3 nece biti kao kec i dvojka. Ali hajde sada da se upitamo jednu stvar. Ako 50% emailova sadrzi pitanje u vezi sa kamerom, o cemu zapravo razmisljaju fanovi? Sto se mene tice, od tih tehnickih stvari najgore mi je sto nece biti potezno igranje. A to nam govori da ce biti mnogo vise akcije (ubijanja random kripova), sto mi se takodje ne dopada. Ostalo ne zvuci lose, ali gotovo 100% da ce igra biti meksa od prethodna dva dela. Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lurdusami Posted June 26, 2007 Report Share Posted June 26, 2007 Čitali smo malo sažetiju verziju ovog teksta, a mislim da smo svi dovoljno 'telegentni da skapiramo šta sve to znači. Quote Whale Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted June 27, 2007 Report Share Posted June 27, 2007 bolkonski, ako nije kamera izometrijska tj udaljeno trece ( sa sve rotacijom zumiranje i slichno, sto je zaista superishka) lice onda nema potezne borbe (potezna borba u prvom licu je bezveze totalno), kada se to pogleda ceo SPECIAL sistem se menja i bilo kakva taktichka crta u borbi se gubi ... to je sushtina oko kamere (nije izo. > nije specijal > nije fallout) a druga stvar zasto ce kamera da smrdi jer cesh sigurno sada imati wsad upravljanje likom a ne point and click, sto ej josh jedan arkadni element igre... kada saberesh sve i kada dodjesh konachno do nekih rpg elemenata toliko ti se smuchi od arkadnog smaranja i upotrebe reflexa da ti se igra smuci... dodaj tome losh sistem dijaloga, slabu dizajnersku stranu, ubacivaje oruzja ala ruchni nuklearni katapult i dobijesh vishe loshih nego dobrih strana... igra ce biti okej za ljude koji nisu omirisali i skapirali pravi cRPG, oni ce je voleti, svima drugima ce da smrdi... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted June 27, 2007 Report Share Posted June 27, 2007 Mislim da to sto si rekao za kameru nije tacno. Odnosno, nije tacno da samo izometrijski 3D dozvoljava poteznu igru. To su gluposti. Slazem se jedino za prvo lice. Iz treceg lica sasvim opusteno moze da se napravi da bude potezna, s tim sto imas mnogo bolji pregled jer mozes da rotiras kameru u polulopti. Ne vidim nikakav razlog da to ne moze da bude tako, meni je u sustini to jedino smetalo kod FO-a. Ali posto od te price nece biti nista, nego ce napraviti prakticno isti sistem kao sto ima Kotor, onda jebga. Takodje, mislim da su "reflexi" svedeni na minimum, jer ce se igra pauzirati isto kao kada si u FO-u ulazio u combat sisitem, tako da ces moci da odigras kako hoces. Jeste, znam, nije to to, al' da POLA pisama bude upucena na pitanje kakva ce biti kamera je u najmanju ruku smesno. Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted June 27, 2007 Report Share Posted June 27, 2007 kao sto sam i pretpostavio nisi me razumeo, sto se mene tice (a i mnogih fo fanova) trece lice danas je ono sto je izometrija bila pre deset godina i sasvim je prihvatljiva za fallout, ali pod uslovom da nije tzv trece lice preko ramena vec da mozesh da odzumirash normalno da sageldash celu situaciju sa taktichke strane malo da rotirash ako zatreba, sto naravno da nije moglo u igri sa sprajtovima davne 97.e i do skoro se to nije ni moglo uzimati kao neka veca zamerka, a i od svih mogucih zamerki nekoj igri kao rpg-u to bi bila jedna od najmizernijih koje bih mogao da uputim pauzirace se samo da bi spucao akcione poene na specijalke ili ti aimed shot burst i to, kada potroshish AP onda se vracash u normlanu borbu gde se je klasichno napucavanje... takva je interpretacija iz onog chasopisa... ja molim boga da je pogreshna... kao sto ti rekoh ljudi se bune zbog prvog lica sa razlogom jer onda special gubi na smislu i mora totalno da se izmenja, a sistem za razvoj lika je bitna stavka za rpg.. zasto menjati nesto sto funkcionise dobro, zasto izvodjenje stavljati u istu ravan sa oblivionom kada ova dva naslova nemaju nista zajednicko itd itd itd Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frubi Posted June 27, 2007 Report Share Posted June 27, 2007 Ja mogu samo reci da ce "ova" igra mozda bito dobra... al da se ne zove fallout ... Ja ne mogu da svarim da igra bude iz prvog lica i da nema ap-a . Sta onda ocekivati od igrice? Mislim da gubi smisao u startu . Kao sto smo svi znali. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted June 27, 2007 Report Share Posted June 27, 2007 uputstvo za neupucene: Tokom bilo koje rasprave sa bolketom on chesto pribegava glumi da vas ne razume, to naravno nema veze sa realonshtju. On razume savrsheno sta vi zhelite da kazhete i vash tok misli, no kada mu vashe misljenje ne odgovara/ne uklapa se u njegovo unapred oformljeno misljenje onda ce da vas kulira i zajebava na sebi svojstven nachin bez ideje da obrati pazhnju na ono sta ste rekli iole vishe nego sto mu je potrebno da vas ponovo ovlash podjebucne i nastavi dalje po svom. Zbog toga, a i zato sto se valja, bolkonskog pre, tokom i nakon svake rasprave treba masno uvrediti, nedvoznachno da ne pomisli da je prijateljska shala u pitanju, a zatim, kao i on sam, samo letimichno prochitati sagovornikove komentare, reci mu kako nije kometentan dok "bla, bla, nesto, nesto, miki shilja paja..." i ostaviti ga da nastavi da sretno bitishe sa svojim shvatanjem tematike shto je ionako zagarantovano bez obzira sta vi rekli, ili ne, tokom te diskusije. hope it helps ;o)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sting Posted June 27, 2007 Report Share Posted June 27, 2007 Pa jel sam lepo rekao da ce biti dobra pucacina i da cu je igrati kada nabudzim komp. Quote We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted June 27, 2007 Report Share Posted June 27, 2007 Serete mnogo. Jebala vas izometrija. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
[BMF]Psycho Posted June 27, 2007 Report Share Posted June 27, 2007 starimo ubrzano, pre je trebalo da prodje 10-20 god a sad eo par godina je dosta da se sve stare vrednosti zaborave a mladi odrastaju uz krsh misleci da je to vrh. dekadacija raste vrtoglavom brzinom. Quote "A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sting Posted June 27, 2007 Report Share Posted June 27, 2007 Alo brate kakav RPG kad je pola igre svedeno na tvoje licne mogucnosti tj koliko cesh brzo da kliknesh itd? Quote We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted June 27, 2007 Report Share Posted June 27, 2007 [ne mogu da odolim] Pa rol-plejujesh igracha koji voli FPSove!!!111onejedanas' [/ne mogu da odolim] ;o))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sting Posted June 27, 2007 Report Share Posted June 27, 2007 ahahahahaha [roflmao] Quote We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted June 27, 2007 Report Share Posted June 27, 2007 uputstvo za neupucene: Tokom bilo koje rasprave sa bolketom on chesto pribegava glumi da vas ne razume, to naravno nema veze sa realonshtju. On razume savrsheno sta vi zhelite da kazhete i vash tok misli, no kada mu vashe misljenje ne odgovara/ne uklapa se u njegovo unapred oformljeno misljenje onda ce da vas kulira i zajebava na sebi svojstven nachin bez ideje da obrati pazhnju na ono sta ste rekli iole vishe nego sto mu je potrebno da vas ponovo ovlash podjebucne i nastavi dalje po svom. Zbog toga, a i zato sto se valja, bolkonskog pre, tokom i nakon svake rasprave treba masno uvrediti, nedvoznachno da ne pomisli da je prijateljska shala u pitanju, a zatim, kao i on sam, samo letimichno prochitati sagovornikove komentare, reci mu kako nije kometentan dok "bla, bla, nesto, nesto, miki shilja paja..." i ostaviti ga da nastavi da sretno bitishe sa svojim shvatanjem tematike shto je ionako zagarantovano bez obzira sta vi rekli, ili ne, tokom te diskusije. hope it helps ;o)) ahhhaaaam! znao sam da postoji neka slichnost izmedju njega i vudua, samo sto je bolkonski suptilniji :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted June 30, 2007 Report Share Posted June 30, 2007 Bethesda have finally broken their silence over their follow-up to the world-beating RPG Oblivion. And we were the first European mag to go over and have a look at Fallout 3, so it's splashed all over our new issue, which is out on Thursday. So yeah, we got all the artwork, screenshots, info and details on how this post-apocalyptic, first-person RPG will play. We saw it in action. It is awesome. But far more importantly, we came back with some highly prized swag. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lurdusami Posted June 30, 2007 Report Share Posted June 30, 2007 (edited) :( da im pička materina, svima. Edited June 30, 2007 by Lurdusami Quote Whale Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sting Posted June 30, 2007 Report Share Posted June 30, 2007 ^_^ Quote We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted June 30, 2007 Report Share Posted June 30, 2007 (edited) Pazi ovu dvojicu :) Em ljudi kažu da su zadovoljni, em je dži zaboravio da ostavi link ( http://www.computerandvideogames.com/artic...96&site=pcg ), a vi bez obzira na to jebete im mater :) Sutra da dođe onaj Rod/Tod iz Bethesde i da kaže "bataljujemo projekat i prepuštamo Troikašima", opet bi usledio default odgovor bez čitanja, "pizda im materina nek crknu!" :) Jebo mater kako ste negativni, zračite naprosto. Nije ni čudo što je ovaj podforum zamro totalno :) Edited June 30, 2007 by voodoo_ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
[BMF]Psycho Posted June 30, 2007 Report Share Posted June 30, 2007 rolf @ vudu Quote "A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sting Posted June 30, 2007 Report Share Posted June 30, 2007 Vudu ajde idi tamo na CS forum :). Quote We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted June 30, 2007 Report Share Posted June 30, 2007 vudu ovaj podforum je zamro onog trenutka kad si ti popustio sisice :P kakva ce tek pljuvachina da bude kad se igra zapravo pojavi ;) pa kad krenu parodije, pa stripovi, pa youtube itd itd e da josh jedan prevju se pojavio radio ga Game Revolution http://www.gamerevolution.com/preview/ps3/fallout_3 n all that time, there was one vault in particular, vault number 101, which after bolting its door, kept it shut. No one from the outside ever entered. And no one within the vault ever left. Including you, a child born to Vault 101's head scientist, voiced by Liam Neeson. (...) At about 20 years old, you discover that your father has either been taken from or escaped Vault 101. (...) The frequency of combat is tuned down far below a typical First Person Shooter's fragfest to let the game's pacing introduce a unique sense of desolation set right into the pit of your psyche as you roam through the rubble (...) During any encounter you can toggle to this Vault-tec Assisted Targeting System with the push of a button, which will freeze time and let you switch between multiple enemies and their body parts, helping you plan out your attack. Any piece of anatomy, such as a mutant's arms, legs, torso, head, or weapon can be targeted, each displaying a hit percentage dependent upon the enemy's distance, position, and stats. If you target his leg and get a critical hit, it'll blow off in gory Fallout glory, and the mutant will fall to the ground, painfully crawling in pursuit if it's still alive. If you didn't blow his weapon out of his hand, you can pick it up and use it yourself. Or if you already have a weapon of the same type, you can bust out some engineering skills, break it down into parts, and use them to beef up the strength, precision, and firing rate of your own weapon. As weapons get worn with use, this is smart option if you're skilled at it. The same combat engine (minus the stopping time) is available to enemies too, for they can also target your body parts to hinder your aim or movement. It is both eye and brain-catching, for while being treated to the graphically impressive Robocop-ian target scan, you'll have to decide which is the way to eliminate the biggest threats fast, because the V.A.T.S. runs out of action points. Once they're gone, you'll be fighting in real time and without assistance while your action points regenerate. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted June 30, 2007 Report Share Posted June 30, 2007 a da ga jebem sad stvarno Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
[BMF]Psycho Posted June 30, 2007 Report Share Posted June 30, 2007 haha sad ce puska da mi se raspadne kad istrosim durability LOL! pa nije to gvozdeni mac pizda vam materina a i sa macem ne udaram u kamen ceo dan vec secem meso. kakvi retardi. razumeo bih da su stavili da moras da cistis oruzje ali preterase ga. Quote "A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton Link to comment Share on other sites More sharing options...
De1Rekt0n Posted July 1, 2007 Report Share Posted July 1, 2007 Vise ima smisla da se oruzije sjebe, zakoci ili tako nesto ali durability je MORONSTINA na kvadrat, napravili su oblivion with guns kao sto je voodoo rekao dete mu jebem :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts