Jump to content

Fallout 3

MiGsa

Recommended Posts

Starbak, znam ja kako bih obe zaveo, no ono pravi rpg je vise ironija, a sto se tice bioshoka, dev team kaze da je - action RPG, bas kao i za hellgate... :)

Videcemo kakav ce biti FO3, no... konzole+"RPG"=action RPG=$ (opet izostavljam u ovome Japance)

Edited by brue

• Replies 2.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Morao sam da kvotujem Vudu-a (on je moderator na tom forumu , tema je fallout 3) :

pa kad si krenuo da troluješ i naričeš ko neka baba :)

tamo ima da se zna red, nije to rur! :)

a sad ozbiljno, ako nastaviš da troluješ, ja ću da ti dižem warn, pa ti gledaj. niko nije dužan da trpi taj psiho-teror (© kole) koji par vas tamo sprovodi.

a to što mi je "dži objasnio", ja još uvek ne znam šta mi je to objasnio? da je izometrijska potezna igra put u svetlu budućnost? da su igrači željni prljavog politički-nekorektnog okruženja? lol to možda u vašim glavama.

Nisam ovde do sada ulazio u raspravu, ali ima za sve vas jednu lepu sliku ko pogodi sta je na slici i gde se slika moze videti u Srbiji dobija dva bambija :)

A da G!!! ce vam objasniti i reci tacnog pobednika. adresa je www.g-mm.net/images/fallout/Za%20Vudua%201.jpg

e aj iskulirajte malo topik sa oblivionom, postoji mesto za to (na kojem je manje vishe recheno gotovo sve)... kasnije mozda ochistim topik od kojechega

sa nma

Today, after several notices from Bethesda asking us to remove the scans, we were contacted by Game Informer with the following request:

Please remove all scans of Game Informer Magazine from your website. This is copyrighted material, and legal action will be taken if these scans are not promptly removed from your website.

Both the scans and the transcript of the article have now been removed from No Mutants Allowed. We refer non-American users with nowhere to turn for copies of the article to Google.

woohoo, zivela demokratija, zivela sloboda shtampe :P

fallout_table.gif

A sto obrisa i moje postove bem ti kube?! A sinoc razmiljao dal da sacuvam sliku koji okacili za ono govno od boli(d)viona...

prosvetli nas frubi svojim ogromnim igračkim iskustvom pa nam reci šta je govno a šta nije.

vidi se da si baš iskusan, igrao si ogroman broj rpg-ova od diabla pa sve do tital questa.