Pekarman Posted June 16, 2007 Report Share Posted June 16, 2007 Ti voodoo_ naravno shvatas da posto do BS kopanije necemo doci, ima da se okrenemo najblizem predstavniku iste tj. tebi i tebe spalimo ? :) Konstruktivni odgovor na konstruktivan nastavak posta: to sa strateskim nisanjenem deluje tako nategnuto i ubaceno u igru samo da bi stvorilo iluziju da combat sistem nije cist punokrvni FPS da je smesno. Quote Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted June 16, 2007 Report Share Posted June 16, 2007 stratesko nishanjenje je postojalo u jebenoj 97 godini nemoj da neko kenja kako je to sada bethesdin feature (plus ochajno izgleda u ono shotu, a nema ni da ciljas u ochi i groin) Onaj smehotresni mutant lichi na jebenog preraslog ogre-a sa jabenim maljem u ruci, ono nije supersledge hammer ono je varijanta Mace-a kakvo govno jebote znachi strashno, plus su bili toliko maloumni da motash da pochnesh kao lik sa 19. godina... pffffff... sta je sledece ? d ane mogu da stavim percepsiju ili inteligenciju na minimum transkript celog teksta je na http://www.nma-fallout.com/article.php?id=36883 ZOMG!!!! "more realistic facial options than were available in Oblivion" to smo chekali da chujemo woohoooo, sad mogu u miru da bacam desnicu smishljajuci mog assrape celavog lika koji ce imati debele obrve i josh deblje brkove, a o medjunozju da ne kucam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShMiGs Posted June 16, 2007 Report Share Posted June 16, 2007 You are all a bunch of weiners. A sad konstruktivni nastavak posta: ovo sa strateškim nišanjenjem po protivniku deluje odlično. Valjda će tako i funkcionisati. Igra ima sve predispozicije da bude fenomenalna. ahahhaa, i ti igro fo 1 i 2 rofl :D banujteeee gaaaa., mislim sa ovog topika :)) omg, bubuljichavi klinja da drzhi bozar u ruci, pa komtam kad krene da trza da ce pre sebe ubiti neog protivnika... omg... da li ce biti bozara uopshte?! o_O crni dani fallout`a crnji nego BoS... pi ( )... Quote “The finest steel has to go through the hottest fire...” Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted June 16, 2007 Report Share Posted June 16, 2007 Ama bre znam ja da je to sa nišanjenjem bilo i u FO1/2. Ali na slikama deluje kao da su ga uspešno adaptirali u fp. Živi bili pa videli. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted June 16, 2007 Report Share Posted June 16, 2007 pa nisu ga bash ulepshali :( meni lichno deluje mnogo jadnije, prvo ne deluje kao neki "sistem" za nishanjenje, deluje previshe dechije, moglo je to dizajnerski mnooogo bolje, drugo zasto FP izvodjenje :( trece mutant izgleda kao da je veselo istrchao iz gospodara, depilirani uruk hai a da glavno, UI je adaptiran za smrdljive konzole, 'ebo im pas mater idiotski veorvatno ce biti dobra igra, jer ispravlja se dosta toga (ili bar tvrde tako za sada) sto je falilo oblivionu, dodaju se kojekakve sitnice, ali nikako to nij fallout :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted June 16, 2007 Report Share Posted June 16, 2007 jebo mamu kako je ovo retardirano a ovaj vudu nije ribu u zhivotu vido Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sting Posted June 16, 2007 Report Share Posted June 16, 2007 Bice to odlicna pucacina. Verovatno cu je i odigrati kad nabudzim mashinu :). Quote We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted June 16, 2007 Report Share Posted June 16, 2007 ne slazhem se, vudu ima internet i dovoljno je inteligentnan da nabasa na 80% sadrzhaja istog ;o) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted June 16, 2007 Report Share Posted June 16, 2007 omg, sad su sve ladje potonule :/ pa jebemumisha, ni ne pokushavaju da prikriju fps prirodu igre. handheld nuclear catapult, wth? pa nije ovo doom ili quake da imamo neko ultimate oruzhje za bossove :(( sve se odigrava na podruchju washingtona umesto da je smeshteno na shirem podruchju istochne obale :/ mutanti su zaista katastrofa, mada kapiram da ima josh dosta vremena do izlaska igre pa to mozhe i da se promeni. ubachena je potreba za hranom i vodom, kapiram po uzoru na stalkera. sve je to lepo i realno, ali da sam hteo realnost igrao bih kolin mekrea. to po meni gushi igru. :/ ima josh tuga stvari, jbga. kad su pre godinu dana migsha i kompanija prichali da tje f3 biti oblivion with gunz ja sam se smejao. nisam mogao da verujem da bi zaista napravili jednu takvu igru po arshinu obliviona, sa sve josh vetjim naglaskom grafiku i nepotrebne detalje, tipa naborana odetja. unfortunately, i was wrong :[ sve u svemu, mozhda i bude dobra igra, ali sada skoro definitivno mogu ad kazhem da netj biti dobar nastavak f serijala :[[ Quote Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
support Posted June 16, 2007 Report Share Posted June 16, 2007 Trebalo bi stratesko nanishaniti vudua u vugla za propagiranje Beth. sranja. Jebem im mater retardiranu i glupu. Onaj mutant kao da je izasao iz glupog i dosadnog Oblajvon dungeona. Ovi majmuni su pobrkali sve loncice. Treba ih na vesala i to oma. Kakve sve ovo veze ima sa Falloutom. Kakav bre WDC. Sta bre ovi rade koji kurac iz TROIKE?!?!? De su bre sada kada su najpotrebniji. Treba da se skupe i da naprave post apokaliptic rpg i da jebu mater Beth. koja bi posle toga F3 koristila samo za brisanje bulje. Nemam reci. Jebem ti drzavu, prevoz, F3, Beth, vudua i ko ih izmisli. [:(!] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted June 16, 2007 Report Share Posted June 16, 2007 ja sam za to da vudu svima nama da deo tog kesha koji prima od bethesde...koliko za par kila leba ;oP Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grdja Posted June 16, 2007 Report Share Posted June 16, 2007 Sve što mi je trebalo da vidim je onaj Ork sa Warhammerom :P i oda od Agilitija zavise small guns i sneak, živeo TES karakter sistem zamaskiran u SPECIAL. Opet znači lepo staneš negde i skakućeš u mestu i agiliti na 100!!! Znam da su rekli da ima XPa ali mi ipak mnogo tu smrdi. I jooj, ima APova, za specijalan pauza pa udri u glavu napad, verovato će staviti da trebaš da odradiš 2xUP+L1+2xkocka da uđeš u V.A.T.S. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
StormScion Posted June 16, 2007 Report Share Posted June 16, 2007 Realno sta ste i ocekivali ... kao sto ste rekli neki novi klinci se loze na oblivion ... with gunz or with swords ... same shit :/ . Boli njih k za fanove kada mogu da zarade mnogo vishe na gorepomenutima . Quote Is the destiny of mankind controlled by some transcendental entity or law? Is it like the Hand of God hovering above? At least it is true that man has no control, even over his own will Link to comment Share on other sites More sharing options...
support Posted June 16, 2007 Report Share Posted June 16, 2007 Realno sta ste i ocekivali ... kao sto ste rekli neki novi klinci se loze na oblivion ... with gunz or with swords ... same shit :/ . Boli njih k za fanove kada mogu da zarade mnogo vishe na gorepomenutima . U pravu si, ali neka to rade sa Oblajvonom. Nek ne zalaze u Fallout sokak. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted June 16, 2007 Report Share Posted June 16, 2007 a ovaj lag ima frizuru ko žena. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demian Posted June 16, 2007 Report Share Posted June 16, 2007 koja kolicina whinea na 1 mestu :( Hocete nesto ni sami ne znate sta hocete.F je legenda jedinstven za sebe i takav ce i ostati.Ne treba ni da prave 3 deo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
[BMF]Psycho Posted June 16, 2007 Report Share Posted June 16, 2007 koja kolicina whinea na 1 mestu :( Hocete nesto ni sami ne znate sta hocete.F je legenda jedinstven za sebe i takav ce i ostati.Ne treba ni da prave 3 deo. stavi sad prst na chelo i zapitaj se sta si hteo da kazes. lol. Quote "A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted June 16, 2007 Report Share Posted June 16, 2007 a ovaj lag ima frizuru ko žena. kako ti znash kakve zhene frizure imaju Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demian Posted June 17, 2007 Report Share Posted June 17, 2007 Izvini mocni, hteo sam da kazem da kad bi slusali vase zelje nista nikad ne bi napravili.Preterujete. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted June 17, 2007 Report Share Posted June 17, 2007 revert to real-time? Evo vam jedan dobar, da vam dobar dam... Očekujem fan-mod koji će ukinuti real'time combat momentalno po curenju bete kineskim piratima :P Quote jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frubi Posted June 17, 2007 Report Share Posted June 17, 2007 Ejjjj.... :( jaoooo majko moja..... kakav dizaster ..... kako sam se sad skenjao jebem im sve da im jebem !!!! Neko trazio da mu se plati karta da ih zapali, ja se javljam da ti sponzorisem avionske karte i kantu benzina ili bazooku ...!? JEBEM IM SVE ! SHITSHEDA I OBLIVION VONA BI :((. Jaoooooooo..... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wulfgar Posted June 17, 2007 Report Share Posted June 17, 2007 Izashao onaj chasopis. Tuga... i tekst i slike. Nekako mi smor da bilo shta pricham... :( Quote Vulfi sam kroji svoju odecu od kozhe ubijenih protivnika. Pr0 wifebeaters know. Never give up. Never give in. Link to comment Share on other sites More sharing options...
brue Posted June 18, 2007 Report Share Posted June 18, 2007 (edited) Ko ne moze da isceka, PRAVI RPG, poput Obliviona i Fallouta 3, moze u medjuvremenu da odigra i: London Calling... Clash! :P Ima i macevi, i pistolji, i dobre ribe, i dobra grafika, i prica batko, i joni qejstovi, pa skiljovi, a di moze bolje? a evo jos 1, pravi RPG: bioshock ps. obe su okvalifikovali kao "Action RPG" cisto da se dobije predstava sta ce FO3 da bude, da mogu da se deca igraju na konzulama, a ne tamo neke zavrzlame za mozak ili X-rated scene ;) Edited June 18, 2007 by brue Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted June 18, 2007 Report Share Posted June 18, 2007 u qrac, ono "action rpg" ne miriše na dobro :\ ali ne smemo pokleći, nada umire poslednja!1 to su možda oni gejevi sa nma namerno napisali samo da bi dodatno omalovažili igru, iako ona verovatno nije action rpg. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frubi Posted June 18, 2007 Report Share Posted June 18, 2007 Morao sam da kvotujem Vudu-a (on je moderator na tom forumu , tema je fallout 3) : Ovo je tema o Falloutu 3 a ne o Oblivionu. Prema tome, molim da se držite priče o Falloutu 3 a ne o Oblivionu. "Bethesda smrdi jebem im mater svima ko igra Oblivion taj je peder!!!1" nije konstruktivan post i takav će biti obrisan. "Ne sviđa mi se pogled iz prvog lica jer nalazim da me taktički ograničava/mučnina mi je dok igram/nostalgičan sam za izometrijskim pogledom" jeste konstruktivan post i neće biti obrisan. " hihihhi :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts