MiGsa Posted February 14, 2006 Author Report Share Posted February 14, 2006 (edited) ma fallout je sranje, ne mora nikad ni da izadje, ionako ce treci deo biti govno i necu da patim zbog toga(pustite me da zivim u iluziji) :) ← jeressss He, i ja sam prvo poigrao dvojku, al tek kad odigra Edited February 14, 2006 by MiGsa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiGsa Posted February 14, 2006 Author Report Share Posted February 14, 2006 <Ramirez> jbte koji trip, G!!! organizuje neku svoju bandu platjenika, ti chistish wasteland od svih karakondzula, ja zaginem u rinu na kocki dok me neko od vas ne pokupi, ignis organizuje new republic, itd xD imam ideju... aj dok cekamo fo3 da krenemo sa nekim nashim pricicama... ja sam pre par dina slao g\u na mirc neke "pricice" vezano za fo eh da su mi tu da se smejem... :) elem... rami je pocheo ... ljudi :)) ( )... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted February 14, 2006 Report Share Posted February 14, 2006 ninja migsa xD mada, nije ti losha ideja da krenemo neke prichice (ili neke scene) da piskaramo kad nemamo nishta pametnije da radimo :] p.s. i ja sam naravno prvo krenuo dvojku Quote Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Last Owner of the Wasteland Posted February 14, 2006 Report Share Posted February 14, 2006 samo vi kuckajte, ja cu da upijam Quote Bo Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted February 14, 2006 Report Share Posted February 14, 2006 <Ramirez> jbte koji trip, G!!! organizuje neku svoju bandu platjenika, ti chistish wasteland od svih karakondzula, ja zaginem u rinu na kocki dok me neko od vas ne pokupi, ignis organizuje new republic, itd xD ja se ovog gotovo i nesecam :) a sto se mirc logova tice mozda je nesto od toga i sacuvano cu da proverim sto da ne... a pricice... sto da ne... svaki pokusaj smaranja ce biti ekspresno izbrisan... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted February 15, 2006 Report Share Posted February 15, 2006 eh da btw Pete Hines, And finally - how's Fallout 3 coming along? We've got a lot of folks working on that game now, and what I've seen of it so far is looking really good and has me very excited - I'm a big fan. We're approaching Fallout 3 as if we developed the first and second games - we're developing it just like we developed Oblivion. Fallout 3 is our baby, we want to stay true to what it is and we want to deliver something that all the fans think is worthwhile. We're trying to move the series forward, keeping it fresh and cool while staying true to its roots. When we're ready we'll let people know, and hopefully people will be excited about some of the ideas we have and some of the stuff we're up to. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted February 15, 2006 Report Share Posted February 15, 2006 ebote svi su ovde odigrali prvo dvojku pa keca nope :P ovaj intervju mi ne obecava.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted February 15, 2006 Report Share Posted February 15, 2006 jedan comic » Click to show Spoiler - click again to hide... « Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiGsa Posted February 16, 2006 Author Report Share Posted February 16, 2006 (edited) eh da btw Pete Hines, Edited February 16, 2006 by MiGsa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiGsa Posted March 21, 2006 Author Report Share Posted March 21, 2006 ima li vesti? ( )... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
uveta Posted March 21, 2006 Report Share Posted March 21, 2006 dosadan si... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiGsa Posted March 21, 2006 Author Report Share Posted March 21, 2006 dobro to su stare vesti... pitam ima li novih ? i bicu dosadan dok ne izadje :))) (i ako bude ispod mojih ocekivanja... bicu josh dosadniji... !!! :)))) ) ( )... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted March 21, 2006 Report Share Posted March 21, 2006 nema vesti :) a nece ih ni biti dok se ne zavrsi saga oko obliviona jedna bar dva patcha pa tek onda da ovi iz beth-a zasuku rukave i nesto rade po tom pitanju, ja bih ocekivao krajem 2007 da se nesto vise sazna i mozda prvi trejler da izadje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
uveta Posted March 21, 2006 Report Share Posted March 21, 2006 Nemoj tako G, sad si sigurno rasplakao jadnog Migsu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted March 21, 2006 Report Share Posted March 21, 2006 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiGsa Posted March 23, 2006 Author Report Share Posted March 23, 2006 ja cu pustiti suzu kad izadje fo3... al to ce biti suza radosnica... ove rospije iz kojeg softa vec ne zlim da spominjem ime nece docekati da pustim suzu...!!! sem kad izadje i ako zadovoljava moja ocekivanja... koja iz dana u dan rastu.. :) ( )... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 24, 2006 Report Share Posted March 24, 2006 u medjuvremenu spremajte se za postapokalipsu Clickeh! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maelkum Posted March 24, 2006 Report Share Posted March 24, 2006 Auf, brada ce mi pobeleti dok sacekam FO3.... Sad nesto razmisljam , jer am se desavalo da dok se krecete po worldmapu FO1 i 2 zalite sto ne mozete posetiti sve one ucrtane rushevine koje nisu nista vishe od teksture na povrshini...Makar ce kod bethsoftovog FO to biti moguce.Jedino sto me je zaista odushevilo kod morrowinda je osecaj slobode , zamislite samo kako ce to izgledati u PA okruzenju. Mmmm .... Osecam da cu prvih nedelju dana samo scavengovati po wastelandu, obilazeci tragichne spomenike greskama jednog davno proslog drushtva. Quote Choke on it !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted March 24, 2006 Report Share Posted March 24, 2006 bla, necu ni da razmishljam sta ce biti od fo3 kojeg radi bethsoft, zaista necu (pogotovo jer smatram fo usuperiornijim u svakom pogledu od mrrowinda) edit: sjajan link cali :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted April 1, 2006 Report Share Posted April 1, 2006 Dok ne dođe FO3 (a ka' će ne znamo :) ): http://sodp.planetelderscrolls.gamespy.com/aoa/modules/news Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiGsa Posted April 2, 2006 Author Report Share Posted April 2, 2006 » Click to show Spoiler - click again to hide... « :) ( )... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiGsa Posted April 2, 2006 Author Report Share Posted April 2, 2006 propaganda ftw :) » Click to show Spoiler - click again to hide... « ( )... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ozyGY Posted April 8, 2006 Report Share Posted April 8, 2006 Hehe nisam ni zalazio u ovaj deo foruma, te nisam ni video ovaj topic... Vidim prichate o FO2 modovima, jel znate mozhda da li ima neki co-op mod za FOT? Pocheo sam opet da ga prelazim, a hteo bih da probam sa ortacima u LANu... Trazhio sam po netu, i naleteo na neki co-op mod, ali mi je krsh. Igra se preko neta, tako shto jedan lik upravlja horde mobova, a tim ljudi pokushava da predje mapu. Voleo bih da nabavim co-op mod gde se prelazi main kampanja, ali izgleda to ne postoji. Eh, i da post ne bude bash skroz off topic... Shto se tiche FO3, totalno mi se ne svidja to shto planiraju da ga prave kao Oblivion. Oblivion je dobra igra, ali kao shto je vec neko pomenuo - "Nije to za FO". Kao da ne znaju kakav je bum napravio FO u RPG svetu... Mislim, shto da menjaju neshto shto je vec imalo uspeha ranije... Na kraju krajeva, mislim da gameplay i grafika iz FO, FO2 i FOT odgovara svakome FO fanu, i da nema potreba menjati sve to... Ali kao da se ja neshto pitam... :) Quote All I've got... All I've got is insane... Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiGsa Posted April 8, 2006 Author Report Share Posted April 8, 2006 ako gledamo sve... FOT i nije pravi FO, nema stvari koje cine FO... i jeste krave igraju poker kad sma video to pokido sam se od smeha:) ( )... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ozyGY Posted April 8, 2006 Report Share Posted April 8, 2006 ako gledamo sve... FOT i nije pravi FO, nema stvari koje cine FO... ( )... ← U pravu si, FOT i nije pravi FO. Vishe vuche na komandose nego na FO, ali opet, to je deo PC FO serijala. Vishe je kao strategija sa nekim RPG elementima, mada meni se svidja, isto kao i FO i FO2. :) Quote All I've got... All I've got is insane... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts