Jump to content

Fallout 3

MiGsa

Recommended Posts

• Replies 2.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

vec sebe vidim kao dekicu kako gundjam na unuke da se skinu sa jebenog kompa jerbo ja hocu da igram fallout 3 koji je upravo izasao, dok mi unuci govore "ma bezi deda nisi ti za to"... eh da...

Edited by Jokerman

If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart.

Meni su exploiti dobrih igara uvek bili nekako vulgarni. Ja, kao i svaki romantični čovek, volim da idealizujem stvari. To je kao kada upoznaš svog omiljenog pisca i vidiš koliko ima dlaka u ušima i da mu smrdi iz usta. Ništa loše, ali mi ruši idealističku sliku...

• 2 weeks later...

Nije o Fallout 3 poruka, ali je vezana za Fallout 2 koji se u Beogradu u pojavio u orginalnom pakovanju po ceni od 795 din. u par prodavnica u centru(Knez Mihajlova i u Sremskoj, znate verovatno koja su to mesta) BG-a ima samo 10-tak primeraka jos pa kome treba neka potrazi.

• 3 weeks later...

kakvo je pakovanje? :)

jadnije nego shto je bilo za Fallout 1 :P

i podjednako jadno kao i ovo 3-in-1 pakovanje. ali 3-in-1 dolazi sa kompletnim pechevima i bonus materijalom :)

i ima josh par komada i u Plato XL i u onoj knjizhari pored chesme u knez mihajlovoj