G!!! Posted February 20, 2007 Report Share Posted February 20, 2007 baksuze :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lurdusami Posted February 21, 2007 Report Share Posted February 21, 2007 baksuze :) :D Ali sam bar obradovao neke drage ljude. Quote Whale Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted February 26, 2007 Report Share Posted February 26, 2007 Veliki Plato, 1250 din, Fallout kolekcija, ima jo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
posmatraci Posted February 26, 2007 Report Share Posted February 26, 2007 Veliki Plato, 1250 din, Fallout kolekcija, ima jo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted March 4, 2007 Report Share Posted March 4, 2007 nekakav art test iz buduceg FO3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crno-Sunce Posted March 4, 2007 Report Share Posted March 4, 2007 (edited) vec sebe vidim kao dekicu kako gundjam na unuke da se skinu sa jebenog kompa jerbo ja hocu da igram fallout 3 koji je upravo izasao, dok mi unuci govore "ma bezi deda nisi ti za to"... eh da... Edited March 4, 2007 by Jokerman Quote If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted March 4, 2007 Report Share Posted March 4, 2007 pa neces bre biti deda, bice ti tog folauta 3 krajem ove pocetkom sledece dine Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted March 4, 2007 Report Share Posted March 4, 2007 Kog fallouta 3? Quote jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted March 4, 2007 Report Share Posted March 4, 2007 Mozhda misli na Magical Fallout Adventure Boy: Great Mystery of the Wand Wielding Brahmin. ili neki drugi ekvivalent Falloutu sa XBoxa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
[BMF]Psycho Posted March 5, 2007 Report Share Posted March 5, 2007 mrzim xbox. it ruined my life. Quote "A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted March 6, 2007 Report Share Posted March 6, 2007 vault 15 :) najs :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
uveta Posted March 6, 2007 Report Share Posted March 6, 2007 vault 15 :) najs :) Oblivion with gunz.... Iz kog je ovo moda za Halflife? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted March 6, 2007 Report Share Posted March 6, 2007 ma ovo je samo replika, nije ni zamisljeno da bude igrivo http://www.melonbrew.com/wiki//index.php?t...p;printable=yes Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lurdusami Posted March 7, 2007 Report Share Posted March 7, 2007 pa neces bre biti deda, bice ti tog folauta 3 krajem ove pocetkom sledece dine Meni to jo Quote Whale Link to comment Share on other sites More sharing options...
uveta Posted March 7, 2007 Report Share Posted March 7, 2007 Skoci jedno 10ak strana unazad, ostavio sam ja linkove kako zavrsiti fallout 1 za 7-8 i fallout 2 za 15ak minuta. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lurdusami Posted March 8, 2007 Report Share Posted March 8, 2007 Mora da sam podsvesno potisnuo to iz pamćenja. Sada mi je Quote Whale Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted March 8, 2007 Report Share Posted March 8, 2007 Mora da sam podsvesno potisnuo to iz pamćenja. Sada mi je Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lurdusami Posted March 8, 2007 Report Share Posted March 8, 2007 Meni su exploiti dobrih igara uvek bili nekako vulgarni. Ja, kao i svaki romantični čovek, volim da idealizujem stvari. To je kao kada upoznaš svog omiljenog pisca i vidiš koliko ima dlaka u ušima i da mu smrdi iz usta. Ništa loše, ali mi ruši idealističku sliku... Quote Whale Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geom Posted March 20, 2007 Report Share Posted March 20, 2007 Nije o Fallout 3 poruka, ali je vezana za Fallout 2 koji se u Beogradu u pojavio u orginalnom pakovanju po ceni od 795 din. u par prodavnica u centru(Knez Mihajlova i u Sremskoj, znate verovatno koja su to mesta) BG-a ima samo 10-tak primeraka jos pa kome treba neka potrazi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted March 20, 2007 Report Share Posted March 20, 2007 kakvo je pakovanje? :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
[BMF]Psycho Posted March 22, 2007 Report Share Posted March 22, 2007 ima u ns u dunavskoj fallout 2 ko oce oridjidji Quote "A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted March 22, 2007 Report Share Posted March 22, 2007 i dalje u platou ima ona 3-in-1 kolekcija za 1200. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted April 10, 2007 Report Share Posted April 10, 2007 kakvo je pakovanje? :) jadnije nego shto je bilo za Fallout 1 :P i podjednako jadno kao i ovo 3-in-1 pakovanje. ali 3-in-1 dolazi sa kompletnim pechevima i bonus materijalom :) i ima josh par komada i u Plato XL i u onoj knjizhari pored chesme u knez mihajlovoj Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted April 11, 2007 Report Share Posted April 11, 2007 uzeo sam tri u jedan, kako ne kapiraju da stave i bogato original pakovanje sa duplo vecom cenom da bi se to prodalo :P btw vidim ima i baldur u nekoj "bogatoj" kartonskoj ambalazi i to za oko 900 dinara Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted April 11, 2007 Report Share Posted April 11, 2007 ono shto sam video od tih bundle packova, najbolji je BG + BG2 + IWD + IWD2 + NWN, sve ovo sa ekspanzijama, za ~3700 nije losh ni BG + BG2, oba sa ekspanzijama, za ~1200 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts