MiGsa Posted July 25, 2005 Author Report Share Posted July 25, 2005 ok, to je drugo mesto :)) btw. toxic se zove... i jes puno smarackih geckoa ... :) ok ima josh jedna lokacija... jes da je to mene usralo al nema veze ( )... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Losh Posted July 25, 2005 Report Share Posted July 25, 2005 Ne racunamo valjda special encountere? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiGsa Posted July 26, 2005 Author Report Share Posted July 26, 2005 ne samo usere :)) ( )... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted July 26, 2005 Report Share Posted July 26, 2005 ono kao ja znam gde ima da se kupi al da se uzme? ima da se kupi kod lika u reno-u koji prodaje oruzhja kad postanesh tamo baja onda ti pokazhe shta ima ispod lagera i ima u san franciscu al to samo kad mu dodje ;P Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiGsa Posted July 26, 2005 Author Report Share Posted July 26, 2005 za reno... nije potrebno biti baja... mene je usralo na samom pocetku... ono roknuo baticu... uzeh mu onaj modulator... za vault i na njegovom leshu nadjoh snajperishku, sacmu i josh par dzidza bidza... i na kraju liste.... Bozar mmm kako sam tad veselo i bezbrishno ishao pustinjom ... :)) ( )... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GOd Posted August 6, 2005 Report Share Posted August 6, 2005 a jel neko instalirao expanziju za Wasteland merc mod nemozesh da pridjesh trgovcu i da ga kradesh :( a i jedva da nekom neshto mozesh da ukradesh :( a to sam najvishe voleo u f2 tako da svim ljubiteljima kradje nepreporuchujem da probaju ovaj mod Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GOd Posted August 9, 2005 Report Share Posted August 9, 2005 ma kradja je najbolja u fo2 al ovde nema je nimalo :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted August 16, 2005 Report Share Posted August 16, 2005 u novom wasteland modu nema kradje jer je u prvom delu bilo smor mogao si da krades koliko hoces i niko ti od trgovaca ne bi nista prigovorio... i sam sa voleo da kradem po falloutu ali priznajem da je to ippak neka vrsta cheata jer kad god ti ne uspe lopovluk tu je quickload .. i tako mozesh sa 25% na steal ukrades bilo sta samo ako si dovoljno uporan... bzvz.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
overkind Posted August 23, 2005 Report Share Posted August 23, 2005 To jeste. Kradja je smorila u F2... Quote ...Од рођења спремна стоји, мене чека моја рака, Да однесе све што имам у дубину у дубоку. Link to comment Share on other sites More sharing options...
baxuzz Posted August 23, 2005 Report Share Posted August 23, 2005 aaa... jel ima negde fallout2 za download ? :) Quote blabla, signa, blabla Link to comment Share on other sites More sharing options...
overkind Posted August 25, 2005 Report Share Posted August 25, 2005 Esi ti ozbiljan??? :))))))))))))) Ne mozes da nadjes f2... Quote ...Од рођења спремна стоји, мене чека моја рака, Да однесе све што имам у дубину у дубоку. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kovach_ Posted September 18, 2005 Report Share Posted September 18, 2005 Ajmo ljudi pisite nesto... evo ja volim fallout Quote Mrzi me... Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted September 18, 2005 Report Share Posted September 18, 2005 i mi isto :) jedva chekamo fallout3 tj igru koja ce tako da se zove al nemamo pojma sta ce u stvari biti Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maelkum Posted September 18, 2005 Report Share Posted September 18, 2005 Josh uvek chekiram WM2 mod i zaista je neverovatan.Ortaci su ubacili mining i smelting , a i pecanje je tu :) ... jbg kad sam wow addict Shalu na stranu ako igrate wm2 tagujte obavezno outoorsman , bez njega nema vajde u celoj igri jer odredjuje procenat uspeshnosti kuvanja ( :) ) nadjenog mesa.Science ili repair bi bio drugi pick zbog oruzja koje se moze/mora praviti vec od 7.-8. nivoa. Quote Choke on it !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted September 23, 2005 Report Share Posted September 23, 2005 totalno sam zaboravio da je izasla verzija 2 tog moda :) moram prboati pod hitno.... jesu li izbacili onaj bug sa kradjom iz prve verzije (mogao si da krades koliko hoces niko ti nista ne bi uradio) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiGsa Posted October 27, 2005 Author Report Share Posted October 27, 2005 paaaaa sha se deshava oce li biti neceg od fo3 ?!!! :)) ( )... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiGsa Posted November 6, 2005 Author Report Share Posted November 6, 2005 lallalala... e vi to mene kulirate?... :)) ( )... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kovach_ Posted November 7, 2005 Report Share Posted November 7, 2005 da,sto pitas? Quote Mrzi me... Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted November 8, 2005 Report Share Posted November 8, 2005 migso oprosti ovim pridoslicama sto neprepoznaju lengedarne pustolove wastelanda ;) i skloni taj bozzar uperen u njih i popij malo vruce tekile :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiGsa Posted November 8, 2005 Author Report Share Posted November 8, 2005 ae ovaj put al sledeci... morace da osete moc bozara... ahhh nisam davno pucao iz njega :(( ( )... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiGsa Posted November 16, 2005 Author Report Share Posted November 16, 2005 kmeeee... zli forum mi je izbrisao stari fo3 topic.. ovaj sad je smor... jedino ja postujem... kad ce fo...3 da izadje.... shta vam je ljudi... !!! ( )... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted November 17, 2005 Report Share Posted November 17, 2005 nema nista od vesti za fo3 :( beth soft. sada izbacuje oblivion i to im je glavna stvar... ja mislim da oni cekaju da izumru svi pravi fallout fanovi (tj da se napravi povelika vremenska distanca dovoljna da se unisti prava hard core fallout komuna) da bi mogli napraviti fallout onako kako oni znaju i umeju a to je preveliko sranje jer su svesni da kada bi to izbacili svi wasteland freakovi bi ih popljuvali ma kakava god igra bila (a nece biti nimalo dostojna originalu siguran sam :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiGsa Posted November 17, 2005 Author Report Share Posted November 17, 2005 pih... a nisu ni svesni kolko bi kesha zaradili... jednog dana cu kupiti poganu licencu... i dacu nekim ljudima koji znaju shta cine da naprave igru... i tad ce izaci fallout 3 price o migshi i bozaru :D ( )... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wulfgar Posted November 17, 2005 Report Share Posted November 17, 2005 i tad ce izaci fallout 3 price o migshi i bozaru :D I'd pay for it... Quote Vulfi sam kroji svoju odecu od kozhe ubijenih protivnika. Pr0 wifebeaters know. Never give up. Never give in. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiGsa Posted November 17, 2005 Author Report Share Posted November 17, 2005 I'd pay for it... ← za drugare for free :)) ( )... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts