Jump to content

Fallout 3

MiGsa

Recommended Posts

Neću da komentarišem. Neću da ispadnem jedini negativac. Ne želim da se nadam da se ne bih razočarao, ali neću ni da hejtujem, jer želim da mu pristupim čista srca.

Inače, nevezano za FO3, jebo mater glupom sajtu i Bethesdi i svim underworldovima, helbojima, van helsinzima, zekovima snajderima, andjelinama džolijima, finčerima, ženoima i svim ostalim stokama bez repa, lenjim govedima koji ne žele da uče i kopitarima koji ne znaju dupe da obrišu a dobijaju ogromne pare. nadam se da će večno goreti u paklu.

• Replies 2.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

torent ljudi :) skida u fullu evo meni gotovo za 20 min

btw par sitnica

Tim Cain je hteo ovu pesmu za svoje falloute ali nije uspeo da dobije prava na nju

Model tog radija je isti kao model TVa n uvodnim sekvencama fo1i2

They even have the Hula Doll right!

fallout34.jpg

hulahulaer5.png

fallout_table.gif

youtube verzija \o/

tehnks dži!

presekla me grmljavina restartom al sam napokon odgledao. nije loše.

Inače, nevezano za FO3, jebo mater glupom sajtu i Bethesdi i svim underworldovima, helbojima, van helsinzima, zekovima snajderima, andjelinama džolijima, finčerima, ženoima i svim ostalim stokama bez repa, lenjim govedima koji ne žele da uče i kopitarima koji ne znaju dupe da obrišu a dobijaju ogromne pare. nadam se da će večno goreti u paklu.

kakve veze ima bethesda sa hellboyem i ostalim američkim treš junacima? :)

nema veze nego ga sve zajedno nervira ;) a nece da kaze zasto

Pete Hines has graciously confirmed to DAC that the recording of Ron Perlman in the Fallout 3 Teaser Trailer is, in fact, brand new. He recorded it specifically for Bethesda.

In addition, when asked about the release of more information, Pete had this to say:

"Still slow for a while, but not long now. We aren't planning to fill in any more blanks for the time being."

http://www.duckandcover.cx

fallout_table.gif

Odgledao. Sjajno!!! Mada onaj Power Armor. Lici na Stormtrooperse iz Star Wars.

- ron perlman je tu

Yeaaahhhhhhh!!!!!

- lampe u radiju su tu, a radio je u ruiniranom autobusu. LOL!!!!

Yeah yeah!!!!

- muzika

I dont want to se the world on fire by the Ink Spots

Ej.....breeee to su hteli u originalnom, ali jebi ga, autorska prava. Debelo plati, pa ces imati sve!!!

- Fallout detalji

Pa nadam se da ce da ih bude u izobilju.

- FPS

Ovo ne bih voleoooooooooo.....

- duzina F3

Samo da bude duza od Fallout 2. BAr za nijansu.

- izlazi tek na jesen 2008.

Jaooo breeee. Pa tad ce i Starcraft2!!!!

Bleh. Onaj "pastelno sivi" ton sa Youtube i kvaziepska muzika su me samo podsetili na trend tretiranja svih mogućih umetničkih dela iz dodirnih tačaka sa žanrovima koji imaju veze sa fantastikom, hororom, trilerom, epskim ili istorijskim ili kvaziistorijskim spektaklom, a koji me ekstremno nervira.

To je ono kada se kod epskih scena umesto dvostrukog simfonijskog orkestra koristi kamerno pseudodalekoistočno lelekanje žena, kada je glavni horor element u napetoj sceni savršeno hip scenografija, kada neko veruje da je inovativan jer akcionu scenu snimi iz ruke sa kadrovima koji traju do četvrt sekunde, kada je glavni sastojak SF filma inovativni kostim, kada se bitne replike izgovaraju nepotrebno urlajućim tonom i nekontrolisanim kreveljenjem glumaca, kada je dramaturški trik da se u "napetom trileru" vežemo za glavnog junaka besomučno snimanje pućenja usana iste;

upošte, svako omogućavanje da se redjačima kadrova (copyright by L. Shepard) ili balavcima koji ne znaju šta je rampa a šta paralelna montaža daju mogućnosti da ostvare "hrabre, uznemirujuće vizije koje nikoga neće ostaviti ravnodušnim"; ili ostavljanje lepe rokenrol tradicije pravljenja mitova od svakodnevice zarad apstraktnih "evropskih" hipsteraja svih vrsta.

Ukratko, nesposobnost da se izgradi zdravi, emotivni umetnički mit koji će zdravo manipulisati emocijama me izuzetno nervira, a posebno što se to radi na tako "umetnički" način.

Elem, lepo mi je počelo, izuzetno, ali Perlmanov presamosvesni glas, slika koja vizuelno podseća na underworld, dark city i sl. zgrada kao iz 30-ih + "stilizovani" power armor + jebeni sajt koji se ruši = mad, sad, scared panda.

Ali, jedva čekam :(

P.S.

ko raskida sa igrama, taj je zaboravio lice svoga oca ;)

premalo je ono da se da ljudska procena, jedino sto se sigurno moze reci je da su usrali power armor.

Mora da ga srede. Breee...!!! Nije Fallout Star Wars.

A mozda ubace neku parodiju na SW??? Ko ce ga znati. Ima da se nacekamo.

Mada pretpostavljam da ce posle leta izbaciti koji screenshoot.

pa pishe gore da je in-engine snimak sa doradom u njihovom studiu....

zapravo kada se skine onaj kvalitetni video primeti se da su teksture vrlo vrlo siromasne-recimo staklo na autobusu (samo je filterom to zamaskirano), da objekti ne bacaju senke, da ima dosta sitnica koje su u FP izvodjenju neupotrebljive... tako da mozda ali samo mozda postoji shansa da ne bude FP izvodjenje, tj bar nisam u to ubedjen kao prvi put kada sam gledao video snimak...

drugo sam power armor jeste izmenjen, ali pazite bio je izmenjen i u fo2 (enclave) i ft... ali kada pogledas nekako podseca na armor iz fo1 plus gas maska i nekakva ojachanja, kao da je customiziran :) uostalom ne znamo kakva je cela prica, u koje je vreme smestena, sta se desilo zanimljivo na istochnoj obali i slichno... u ostalom po fallout bibiliji moze da bude i t45 model power amora http://falloutvault.com/wiki/T-45d prethodnici chuvenog t51 :)

sam snimak malo toga konkretno otkriva ali svakako da su po pitanju ubacivanja pravih fallout detalja na pravom putu

zGMKLZDqf.gif

01gami_171_cov_lres.jpg

fallout_table.gif

Mislim da ce igra biti mega hit. Ako mene pitate jedino po cemu se ova igra (osim mozda okruzenja) zaista razlikuje od svih koje su ikada napravljene je nelinearnost, odnosno mogucnosti koje vas lik ima. Bicu veoma srecan da samo taj segment zadovolje, ostalo me nece potresti ni najmanje.

-----------------

nema vise zezanja

A.B.

moram priznati da me zabrinjava kolko je G!!! omeksao.

osvestite se ljudi, udarili su nas na kvarno sada. ubacili muzikicu i glas od onog intro lika namerno da nas omeksaju na sentimentalnost. jos nisu nista dokazali, cak sta vise mene zaista plasi taj stormtrooper PA sa extra prosirenjem za sise.

"A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton

Zapravo, priča je jedna od najboljih stvari u Falloutu.

Combat sistem je ubedljivo najgora stvar.

O neee.. Opet je krenuo. Bacachu plamena, potpaljivachu. [}:)]

Salu na stranu, ovo nema sanse da pude FPS. Jednostavno, ne moze da se napravi, a da funkcionise kao F1,2.

Videcemo kroz par meseci prve shootove i onda ce se znati, sta ce da bude. Oblajvon sa gunom [:(!] ili stara dobra izometrija [:0] .

Edited by support

naravno da je najbitnije za jedan rpg, ali za fallout nije to i jedino najbitnije. koliko li ti vremena treba da to skapiras pitamo se svi

za mene takticki combat system ja obavezan. to sto ne smesh da budesh tupav da bi uzivao u fallout sistemu je individualna stvar. imas MILION fpsova/fprpgova gde mozesh da se arkadno zezas. u falloutu hocu critical hit in groin. bez takticke borbe svaki rpg gubi na dubini, pogotovo fallout, jer je ceo sistem superiska povezan

fallout_table.gif

trailer mi ostavio pozitivan utisak.

malo suvishe mrachna atmosfera, ali detalji, dizajn, i muzika su odlichno odradjeni. Veliki plus to shto je snimljeno u ingame engineu.

rano je suditi o ishodu, ali ovo je def. korak u pravom smeru.

i za kraj OMG SLAZHEM SE delimichno SA BOLETOM!!! sloboda bethesda igara bi mogla da se odlichno ukombinuje sa slobodom karakteristichnom za FO serijal.

moram priznati da me zabrinjava kolko je G!!! omeksao.

osvestite se ljudi, udarili su nas na kvarno sada. ubacili muzikicu i glas od onog intro lika namerno da nas omeksaju na sentimentalnost. jos nisu nista dokazali, cak sta vise mene zaista plasi taj stormtrooper PA sa extra prosirenjem za sise.

jbga ovo je obican teaser, u kojem se lepo vidi da s obzirom sta su mogli da urade sve su uradili na sasvim zadovoljavajuci nacin

teaser nije isto sto i trejler

molim da se vise ne porede oblivion i fallout.... ice&fire... nema nikakve slicnosti izmedju ove dve igre osim sto ih mnogi trpaju u isti kosh zvani rpg

fallout_table.gif

i za kraj OMG SLAZHEM SE delimichno SA BOLETOM!!! sloboda bethesda igara bi mogla da se odlichno ukombinuje sa slobodom karakteristichnom za FO serijal.

o_O

ZOMG Hosefina, o kojoj slobodi u Bethesda-inim igrama ti prichash? Jedan od najvecih (ako ne i najveci) nedostatak njihovih igara je upravo nepostojanje slobode izbora kako u prelomnim, tako i u onim manje bitnijim momentima igre, a o posledicama koje bi ti navodni izbori trebalo da ostave na gameworld da i ne govorimo.

Osim ako se ovde ne pricha o fenomenalnoj slobodi da izaberesh da li cesh da uberesh plavi cvet na poljani levo koji chuvaju ljigave kornjache ili crveni cvet na poljani desno koji chuvaju otrovne letece spodobe? Ili o toliko hvaljenoj slobodi izbora da na neodredjeno vreme batalish svoju ulogu poslednje linije odbrane pred demonskim hordama koje bi unishte sve shto je dobro i nevino i da se umesto toga odluchish da malo tumarash okolo kroz "zabavni park Cyrodill"? U tom sluchaju, carry on... FREEEEEDAAAAAM!!!

Zapravo, priča je jedna od najboljih stvari u Falloutu.

Combat sistem je ubedljivo najgora stvar.

Koja pricha? "Get waterchip plz kthxbye"? Ili super inspirativni i totalno neochekivani nastavak - "Get GECK plz kthxbye"? Inache, ista paralela moze da se podvuche izmedju Morrowind-a i Oblogdonga.

Nit' je Fallout ikada bio story-driven, nit' je bilo koja Bethesda-ina igra ikad bila takva. I zaista se nadam da retardi tako neshto nece ni pokushavati da urade... nema 'leba da iko od njih ima mozdanih kapaciteta da to izvede kako treba.

A combat sistem je u Fallout-u skoro pa savrshen.

Zar nije najbitnije kakva će biti priča i da li će igra biti nelinearna, majka mu stara?

Da hocu dobru prichu, chitao bih knjigu, neki dobar strip ili proshao PS:T josh jednom. Jebe mi se za njihovu prichu, ja hocu u cRPG-u da pravim SVOJU prichu, a ne da me Kvaj Gon Dzin kroz 40+ sati retardiranog gameplay-a vuche za nos kroz neshto shto je par Bethesda retosa smislilo dok su crtali prstima i pravili skulpturice od makarona...

Bethesda i nelinearno? The head assplodes... Explodinghead.gif

Teaser nije vredan priche, sem utoliko da se pljune na Stormtrooper-a... dobro nisu ubacili i Kvaj Gona kako ga dueluje sa lightsaberz0m TO BI BILO BASH KEWL OLOLOL!

Vulfi sam kroji svoju odecu od kozhe ubijenih protivnika.

Pr0 wifebeaters know.

Never give up. Never give in.

Jao kako prduckaš :)

Pa jel si ti prvi kukao kako "Oblivion ima sranje priču" (što jeste, al zato ima sjajne kvestove, naročito u ekspanzijama)? A sad kao i Fallout spade na isto? :) I kao, "u RPG-u je važan predložak i naracija i to", a sad "da oću imba priču čitao bih knjigu" (što sam ja ponavljao na jedno dvadesetak strana)? :)

Odlepio si od WoW-a, al razumem te, posle četiri dana igranja, ni ja nisam nalazio ništa loše o ubijanju 10 harvest watchera da bi ispala 4 hopsa :)

Edited by voodoo_