Geom Posted July 26, 2007 Report Share Posted July 26, 2007 Malo utiska sa premijere filma koja se odrzala 25.jula u Beogradskom Domu Sindikata, bio sam na projekciji u 19h. Prvo lepsi deo koji glasi film je fenemenalan, ali prekratak. A sada negativne kritike za organizatore projekcije koji su pre svega ispali krajnje nekorektni posto je radio samo 1 salter za prodaju karata za sve projekcije sto je nedopustivo, jer se odrzava jedna premijera koja je napravila red od blagajne do McD-a (nisam video, vec su pricali ljudi koji su ulazili kasnije), oko 17.50h sam kupio poslednje dve karte za projekciju od 19h, ali ovo mrcvaljenje u redu uz cekanje od 25min. samo je pocetak ozganizatorske "afere" nakon toga pustili su samo jedan ulaz (unutarnja staklena vrata) gde su proveravali karte kao da nisu mogli da pute jos jedna ili dvoje vrata sa istim propisom da bi se izbegla guzva zatim smo cekali u holu do nekih 18.50h kada su se setili da otvore po jedno krilo svih vrata velike sale, ali ni tu nije kraj do 10tog minuta projekcije filma ljudi su ulazili i setali tako da su nekim posetiocima uskratili mogucnost gledanja filma. Zar stvarno Dvorana Doma Sindikata (DDS) nije mogla da puti jos blagajni za prodaju? Zar nisu mogli da otvore vise ulaza? Zar su morali da pustaju ljude do cak 10tog minuta projekcije filma? Krajna ocena za film 8,7/10, a za organizatore ne 0 nego prazan skup (kao sto sam dobijao u srednjoj kada nisam bio na testu/kontrolom iz jednog predmeta). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted July 26, 2007 Report Share Posted July 26, 2007 organizatori u domu sintikata ROFLFUCKINGMAO, gde ti zivish jbt?:) posednji put sam ishao tamo da gledam bonda i to poshto sam kasno stihgao do takvuda gde su karte bile rasprodate. elem, stizem sa ribom:)), do blagajne doma sindikata. lik stoji ispred blagajne i viche ajde ima josh karata za bonda, pitam ga, jel pochela projekcija, on kao, nije josh idu reklame, ja kao ok, kupujem kartu odlazim do sale i shvatam da je film negde u 15min pochetka ali i takodje da nemamo gde da sednemo osim u prvi red. napustim salu odlazim do blagajne usecem se u red koji je imao nekih 30 ljudi i lepo uljudnim glasom zamolim tetu koja radi tamo da mi zameni karte (koja uzgred nisu bile ni pocepane na ulazu u salu jel tamo nije bilo nikog, da film je toliko odmakao)za narednu projekciju i kuchka tu enshto krene da se kurchi kao da sam najgori shljam, kao nema vracana karata bla bla bla. tu naravno nisam odustao nego se lepo naslonim na shalter i krenam ja nju da napushavam, krenulo da se okup[lja zaposleno osoblje i kad su valjda skontali da nemam nameru da se pomerim i da iza mene chek brda ljudi koji polako pochinju da pizde, kao ajde da ti zamenimo, mi smo fini. e pa mrsh u tri lepe , to je ujedno i moja poslednjau zivotu poseta ovoj ustanovi. Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geom Posted July 26, 2007 Report Share Posted July 26, 2007 gde ti zivish jbt?:) Na Aljasci :) Jako dugo nisam posecivao bioskope pre ove projekcije, a nakon ovoga vidim da sam propustio bioskopske "afere" od strane bioskopske "mafije" posto su se reci afera i mafija izuzetno polularne. Razlog posete bioskopu je sto sam vodio mladju sestru da gleda film. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted July 26, 2007 Report Share Posted July 26, 2007 takvud i roda, to je to, jedina dva bioskopa gde se zapravo oecash kao gost na projekciji. Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazica Posted July 26, 2007 Report Share Posted July 26, 2007 TaI rad, zato mi je i drago što nisam uspeo da odem na premijeru. Ali, hteo sam, nonetheless. :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted July 26, 2007 Report Share Posted July 26, 2007 Nama nije :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted July 26, 2007 Report Share Posted July 26, 2007 Sad sam gledao, odličan je. Dobre strane: * Veća prosečna količina gegova u jedinici vremena nego u seriji. Velika većina je totalno urnebesna. * Sve vreme drži pažnju i ne smara, traje taman koliko treba. Loše strane: * Preterana upotreba 3D efekata. Često i agresivno kombinovanje 3D okoline sa 2D karakterima ponekad izgleda ko loš Flash crtać. * Homerove mane su tokom prve trećine filma malo previše iskarikirane, al ajde. U svakom slučaju, ko iz gornjih postova nije shvatio da treba da pogleda film, nek to uradi što pre :) Kliberio sam se ko magarac na svaku foru, uključujući i ono sa "SOP" i "PREDNOS" :D osećam da su se ovi oko mene češće smejali na moj smeh, a ne jer im je scena toliko smešna :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hide Posted July 26, 2007 Report Share Posted July 26, 2007 (edited) Nekako sam imao osecaj da se ljudi vecinom smeju zato sto "treba tako" i zato sto se cela sala smejala. Mada sam ja umro kad je: Marge rekla "Eeer, no, we don't need razers, we're European" i kad je Drederik osmotrio da ga niko ne gleda i krenuo da radi low kick iako se niko nije smejao. edit: @voodoo meni je dosadan u onim emo trenucima (kad on moli Marge i kad zasere stvar po ko zna koji put) Edited July 26, 2007 by Hide Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted July 26, 2007 Report Share Posted July 26, 2007 Pa to jeste, ono videlo se da pola ljudi nije kapiralo neke fore koje su očigledne svakom ko je temeljnije pratio seriju. Čuli roditelji da se daje crtać pa doveli decu da gledaju. Al šta da se radi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazica Posted July 27, 2007 Report Share Posted July 27, 2007 Jesi li im se mrštio, Vudu? :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted July 28, 2007 Report Share Posted July 28, 2007 Ismejao sam se vrh...odlican je film... A ubedljivo je najjaca fora za "spider-pig",tu sam vristao... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazica Posted July 28, 2007 Report Share Posted July 28, 2007 Bio sam skeptičan pre odlaska u Takvud, ali film je fenomenalan. Deluje kao jedna skladna celina, fazona ima dovoljno, ali ne i previše, taman na nivou dužine "epizode", sve je super. Samo da dodam, da nemam ništa protiv 3D delova, koji ne kvare utisak, i još bitnije, bar ja smatram da je film mnogo bolji nego, 18. ili 16. sezona Simpsonovih, koje su mene razočarale. Svaka im čast! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 29, 2007 Report Share Posted July 29, 2007 Prvo pozdrav za RUR ekipu na koju sam sasvim slucajno naleteo pred film, tako da je to gledanje istog ucinilo veselijim :) Film je stvarno sjajan, i treba ga pogledati, i zaista sam se konstantno valjao od smeha toliko da je zaista poceo da me boli stomak pomalo u jednom trenutku :) Ajde da ne spojlujem drugarima koji nisu gledali, po meni super fore su: - Spider-pig, al' to smo znali iz trejlera - Ono kad bart docrta kose i brkove na "wanted" slici pa uhapse "druge simpsonove" koji su iza njih - Fora sa ambulantnim kolima na drugom kraju litice (sto niko nije skapirao od poznatih sem ivana i mene, pa sam se tu vise smejao u sebi da ne ispadnem iz ekipe ;)) - SOP - Kad beli medved shutne onu malu vevericu ili sta li vec kad ne uspe da pojede homera - Kad Burns treba da "pogleda u srce" - i jos gomila fora kojih sad ne mogu da se setim i necu se sigurno setiti pre nego sto film pogledam jos dva tri puta. Ima i par onako nekih nelogicnosti manjih, ali stvarno je bezveze gledati takve neke propuste u ovakvom filmu. Sve u svemu, sjajna zabava i preporuka! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted July 29, 2007 Report Share Posted July 29, 2007 ne znam, meni se film chini nista boljim od jedne prosechne epizode. kao zabava od par sati, nakon koje zaboravish skoro sve sta se desilo u filmu. Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted July 29, 2007 Report Share Posted July 29, 2007 ochekivao sam malo bolju i grandiozniju radnju, fore su ok, klasika za simpse, ali su random razbacane i bilo koja se mogla naci bilo gde u filmu. sve je to ok kad pakujesh seriju od 20 min, ali eto, ne znam, ohcekivao sam da malo izadju iz tog klishea, mea culpa:) Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted July 29, 2007 Report Share Posted July 29, 2007 film je prilichno dobar. jedino shto mi smeta je forsiranje fora u prvih 20 minuta filma da bi negde tamo u 2/3 skapirali da ne mozhe radnja da se zasniva samo na random forama pa su morali da ubace i scene radnje i emo scene. malo smeta shto usushtini niko sem simpsonovih nema vishe od 1 lajne teksta u filmu, al kapiram da bi bilo favorizovanje da su nekoga ubacili sa duzhom prichom. par omazha starim epizodama su vrh. i najbolja fora na koju sam se smejao do kraja filma: scena prljanja jezera od strane raznih zagadjivacha, dolazi kamio koji prazni prazne flashe: Barny: honey i'm home" Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted July 29, 2007 Report Share Posted July 29, 2007 eo i od mene pozdrav nenadanom rur triu na koje smo naleteli (ili oni na nas omg)! i btw, ja nisam poznat... ali sam itekako skapirao ambulance zakucan u drvo na litici, kapiram da su skapirali svi koji su iole pratili simpsone :) scena iz serije kad skache preko te litice je jedna od najludjih :)) moj favorit ze smeh do bola je ona fora sa chetvrtom generacijom incesta :'D Quote Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 29, 2007 Report Share Posted July 29, 2007 ali sam itekako skapirao ambulance zakucan u drvo na litici, kapiram da su skapirali svi koji su iole pratili simpsone :) Jebi ga, onda smo svi skapirali da se niko nije smejao, iako je svima bilo smesno ;)) Da, ta militjeva fora sa Barnijem je stvarno super, a sa Klitusom je meni ona sjajna kad stave odbranu za jezero ;) Ne znam da li sam pomenuo gore, odlicna je i "Drive, Drive" kad homer uleti na zadnje sediste kola a svinja napred ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted July 29, 2007 Report Share Posted July 29, 2007 Jebi ga, onda smo svi skapirali da se niko nije smejao, iako je svima bilo smesno ;)) Da, ta militjeva fora sa Barnijem je stvarno super, a sa Klitusom je meni ona sjajna kad stave odbranu za jezero ;) Ne znam da li sam pomenuo gore, odlicna je i "Drive, Drive" kad homer uleti na zadnje sediste kola a svinja napred ;) Hahahahahahahaha da,da,skroz sam zaboravio na to... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted July 30, 2007 Report Share Posted July 30, 2007 Takođe je dobra kad dolaze na Aljasku, na granici im daju 1000 dolara, a Homer istog trenutka "well, it was about time!" :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted July 31, 2007 Report Share Posted July 31, 2007 Čujem da je Tuck za prevod filma angažovao Nebojšu Cvetkovića, čoveka koji je radio i seriju na Pinku. GG! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 31, 2007 Report Share Posted July 31, 2007 Da, htedoh to reci. Film ne obiluje suvise forama koje su "engleske" (valjda su znali i sami da ce se davati shirom sveta), pa sa te strane nema puno onih "kvaka" koje covek ne zna kako da prevede. Ja sam primetio jednu ili dve, koje je ovaj lik odradio sasvim ok. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
twisted system Posted August 2, 2007 Report Share Posted August 2, 2007 "Spider pig...spider pig" Quote Granice mogućeg možemo odrediti samo onda, ako ih pređemo odlaskom u nemoguće. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickwood Posted August 2, 2007 Report Share Posted August 2, 2007 ok, ismejao sam se, pripadam onima koji ovo gledaju kao dobru duzu epizodu. Quote Ovdashnji P.S> nickwoode, zasto se ne "log_out"-ujes kad si na forumu sa mog kompa? DovlaGSI :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted August 2, 2007 Report Share Posted August 2, 2007 super je film. bio sam neraspolozen pre filma, a posle nisam mogao da skinem osmeh sa lica... ne zato shto je film NEVEROVATNO smesan... nego eto - Simpsonovi su to :) meni je dobra fora, kada Homer bichuje haskije ili shta su vec da se odmaraju "rest rest rest" Quote Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts