dvnityCker Posted June 4, 2005 Report Share Posted June 4, 2005 prvo bejah neptune to dobih tako kad sam se registrovao na prvi forum (arr rur ) pre toga sam nesto citao o planetama i posto mi je omiljena boja plava a neptune je plave boje eto :) a dvnitycker resih da promenim nick pre par godina i dunno... sklepao sam ga (divine+seek = dvnitycker) Quote The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted June 4, 2005 Report Share Posted June 4, 2005 Corey je pevać grupe koju sam pre slušao,SlipKnoT. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
baltam0s Posted June 4, 2005 Report Share Posted June 4, 2005 prvo bejah neptune to dobih tako kad sam se registrovao na prvi forum (arr rur ) pre toga sam nesto citao o planetama i posto mi je omiljena boja plava a neptune je plave boje eto :) a dvnitycker resih da promenim nick pre par godina i dunno... sklepao sam ga (divine+seek = dvnitycker) ← ja sam tripovao da je dvinity checker:) Quote Forum neprikladan za signaturu! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
noodle Posted June 4, 2005 Report Share Posted June 4, 2005 (edited) noodle kao mala japanka iz grupe Gorillaz Edited June 4, 2005 by noodle Quote ...za sve one koji se ne pitaju da li će se sve dobro završiti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
REMA Posted June 4, 2005 Report Share Posted June 4, 2005 Brat me je prozvao REMA kao MARE na shatrovachkom pre nekih 5-6 godina dok je to bilo u fazonu... I ostade REMA.Inache sam se na netu potpisivao kao Stormtrooper zbog benda Stormtroopers Of Death koji mi je bio omiljeni. Quote Show must go on Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted June 4, 2005 Report Share Posted June 4, 2005 Serija Saint sa Rodzerom Murom.. u to vreme sam igrao kvejk pa je bilo josh par saintova, i tako promenih u Sa1Nt (Sa1nT/Sa1nt je ruzhno:P) .. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest sinister Posted June 5, 2005 Report Share Posted June 5, 2005 hm...sinister.... pa vidite recnik , mrzi me da pisem :) mada kada me neko pita uvek mu kazem da znaci "koban" ;) a ne mogu da se setim kako sam ga dobio , mislim da sam ga uzeo od druga kome se nije svideo :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted June 5, 2005 Report Share Posted June 5, 2005 ko je igrao Unreal (single player, prvi deo) je mozda naleteo na statuu Chizre, Boga vode dalekog sveta Napali... e sda, posto sam ja prakticno zakoracio u multiplayer komunu sa Flak-om u ruci, i nakon toga postao jedan od vecih paljevina za UT (der ken bi onli von...) i recimo dobar igrac, resih da se posle raznih nickova (rapid eye, alien art, sungod (!) i sl..) rinejmujem u ch1zra. naravno, ocigledan je 1337 h4x0r moment u svemu tome, a i lepse izgleda ch1zra nego chizra I rule ! Quote Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted June 5, 2005 Report Share Posted June 5, 2005 sinister znaci "levi" na latinskom :P ti si levak :P jk, nhf Quote Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pura. Posted June 5, 2005 Report Share Posted June 5, 2005 Moj nick Pura je nastao ovako: Idem ja centrom Novog Sada i gledam u izloge neke!! VIdi ja neke Pume Bile a skupe nesto!! I sad stoji pored mene drug i kaze uhh ja bi ove patike kupio Ja pitam koje?? On mi pokaze!! Ja kazem(slucajno) ma jok te purine patike su jako skupe:D(hteo sam reci pumine) On me poceo zezat i kaze od sada cu te zvati Pura. I eto tako sam dobio nick:D p.s oni sto su mislili da sam neki ljubitelj hrane pura zeznuli ste se:D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted June 5, 2005 Report Share Posted June 5, 2005 wtf is pura hrana ?? o_O nikad cuo za tako nesto.. Quote Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadnought Posted June 5, 2005 Report Share Posted June 5, 2005 wtf is pura hrana ?? o_O nikad cuo za tako nesto.. ← Kukuruzni griz, aka palenta. A ima i josh lokalizama samo ih ja ne znam. Quote ... ukusi su razlichiti... reche djavo i sede u trnje... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted June 5, 2005 Report Share Posted June 5, 2005 Na Spectrumu, C-64ci, automatima su bila 3 mesta za inicijale kada se upisuje u high score listu. Poshto mi je bilo malo trulo da se potpisujem sa L Z ili LMZ, odluchio sam da smislim neki nick. Zovem se Luka, te je LUX bio logichan izbor, a kako sam saznao da mi ime i potiche iz dotichne latinske rechi (svetlost), uchinilo mi se da sam na pravom putu. Ali, jednostavno mi nije zvuchalo dovoljno catchy, (chak pomalo i kao ime za psa) pa sam poredjao lax, lex, lix, lox, lux i izabrao trenutni nick, poshto mi se najvishe dopalo kako zvuchi. Onda sam proverio i video da lex znachi zakon na latinskom i eto... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
XyHTeP Posted June 5, 2005 Report Share Posted June 5, 2005 Trazio latinicnu rec koja se moze napisati na cirilici i eto... XyHTeP = hunter Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted June 5, 2005 Report Share Posted June 5, 2005 Heh, moj nik je nastao posle nekoliko godina muchenja mog imena od strane drugara - od Srba je nastalo prvo Zrba, pa Zerba, pa se onda pojavio master of magic i tamo su skoro sva imena wizarda iz underworlda bila sa " ' " po sredini i zavrshavala se na "h" - odatle se i pojavilo "Zer'Bah". Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted June 5, 2005 Report Share Posted June 5, 2005 u jednim hirousima :) (chronicles neki ne znam tacno koji) postoji 1 heroj killgor (iz stronghold zamka) i tako sam se prvo potpisivao i jednog dana :) 1 decko inace ovde poznatiji po niku cartman mi je predlozio killygor posto se ionako zovem yg0r :D i eto to bi bila istorija mog nick name-a :D (btw posto je killgor bio iz zamka koji su "anti magovi" ja i dan danas igram sve rgp-ove sa varvarinima ;) i protivim se magijama ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted June 5, 2005 Report Share Posted June 5, 2005 Ne secam se bas najbolje Valjda po nekom botu iz neke igre Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sasuke-kun Posted June 5, 2005 Report Share Posted June 5, 2005 po liku iz Dragon Ball Z , fascinira me lik :D sve misli kao polako cemo glup je ovaj Buu kad ono rastavi se na gotena i trunksa :DDD Quote http://img67.imageshack.us/img67/1829/lol4thlk6.jpg kako pricati sa GM-om Paladins are gay Blizzard loves paladins Therefore, Blizzard is gay Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest sinister Posted June 5, 2005 Report Share Posted June 5, 2005 sinister znaci "levi" na latinskom :P ti si levak :P jk, nhf ← :D a mene moji trpaju da sinister na lat znaci "seprtlja" ! e sad , aj da verujem tebi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manda <die bitch> Posted June 5, 2005 Report Share Posted June 5, 2005 pa poshto se prezivam mandic.. zovu me manda.. lejm, isnt it.. :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted June 5, 2005 Report Share Posted June 5, 2005 Sanjao sam... Quote Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted June 5, 2005 Report Share Posted June 5, 2005 Djordje... ortaci u srednjoj zvali George jer smo se lozili na radovana treceg ... smaralo me pa skratio na G!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadnought Posted June 5, 2005 Report Share Posted June 5, 2005 Kruko legendo! I skrin si iskopo. Quote ... ukusi su razlichiti... reche djavo i sede u trnje... Link to comment Share on other sites More sharing options...
-=*[BarSel]*=- Posted June 5, 2005 Report Share Posted June 5, 2005 Najbolji i najveci klub na svetu,sta reci vise? Quote Ronaldinho - - Henry - - Krkic - - Giovanni - - Eto'o - - Messi Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted June 5, 2005 Report Share Posted June 5, 2005 Gotti valjda znate......Po najvecem kriminalcu na svetu :))) Quote don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts