Jump to content

Bio sam metalac...

Recommended Posts

Imala sam 13 i po godina kad sam prvi put osetila da me drugarice izbegavaju, a dechaci pricaju da sam ruzna. Pozelela sam da nestanem, da postanem lesh... i krenula sam da se sminkam, da stavljam puder na lice, da pijem sirtje i svakog dana pushtam po 100ml krvi... Svoju prvu goticarsku haljinicu sam dobila od drugarice koje je od mene htela da napravi "dobru metalku". Pickicu sam obrijala jedno vece, i sa drugaricom se zaputila ka kstu.... pricala je da tamo mozes da pijes razvodnjeno pivo na rachun matorih metalaca koji zhele, a ponekad i uspevaju da te povale...

Bio je to neki death metal. Sa drugaricom sam stajala ispred zvucnika, kad smo videle jednog slatkog decka. Prisle smo mu, predstavile se.... popile smo 1 pivo s njim, njegov jezik se zatim nasao u mojim ustima dok sam shvatala kako je divno biti goticarka... puder mi se razmazivao po licu, karmin mi je parao jezik, ali ja sam bila srecna, nasla sam svoju pravu ljubav....

Kad sam imao 14 godina, bio sam neshvacen sa svojih 165cm i 45kg telesne mase. Hteo sam da se izdvojim nekako. Pustio sam kosu, kupio svoj prvi cd Manowar-a i krenuo da urlam uz krljanje gitare. Obukavsi svoje glanc nove martinke i duks na kome je pisalo ajron mejden, zaputio sam se u kst da nadjem sebi slicne....

Kad sam usao, gruvao je neki death metal (raspitao sam se pre toga kod iskusnijih metalaca sta znaci to).... shvatao sam neke stvari, u glavi su krljali rifovi, a mene su privlacile one 2 goticarke na kod zvucnika... puderom namazana lica.... crni lesh karmini... prisla mi je, pricala mi neke gluposti, ja sam joj nabio jezik u usta jer sam cuo da tako treba.... povalio sam je na sred kst-a, stenjala je svinja, a meni je bilo lepo... nisam se zaljubio u nju, ali sam je i posle toga svaki dan jebao kao svinju...

Kad mi je ona dosadila, poceo sam da idem po periferiji, trcim po livadama i pasnjacima i mazhem se algama.... bio sam pravi metalac...

jebote.... ne znam sta mi bi !

Get smart or die dumb!

Sve pogrshno shvatjeno. Meni to lichi na do skorashnju sliku nasih klinaca koji mashtaju da postanu Eminem, misle da svaki hoper mora da nosi 7 br vece lone i da ih ne skida mesec dana. Misle da je Eminem cela hip hop scena.

Senses working overtime.

verzija koju ja imam

ONA:

Napunila sam 13 godina. Obrijala sam pickicu i pozdravila dvojicu mudonja koji ce mi obeleziti zivot: Tolkina i Vujakliju. Ucila sam elfski, posedovala veliki izbor reci, kako elfskih tako i nasih ne bi li neko primetio moju inteligenciju. U sluzbi otpora prema svetu u koga sam se razocarala sto sam debela obukla sam crno i natukla bodlje na moje masne zglobove. Pila sam pivo na silu i pravila se da ima dobar ukus, ali jebiga, to je izgleda bio jedini nacin da sedim kod konja i smejem se fenesrima. Po prvi put u zivotu usla sam u klub satanista tehnike, zanimljivo je to da nema muskaraca mojih godina, klinci verovatno se valjaju jos po prasini. Prisao mi je jedan sladak decko sa dugom kosom, rece da svira nekom bendu. Bio je genijalan ko prljavstina izmedju prstiju na nogama. Govorio je kako sam inteligentna i kako mu se svidja to sto imam sirok izbor reci i kako nisam kao ostale. Nije proslo mnogo vremena rekao je da me voli, izjebao me je, svrsio ko zec i ostavio. Plakala sam ko svinja. Proslo je godinu dana. Upoznala sam opet jednog decka u koga sam se kasnije i zaljubila, izgleda da mu je jedino sexualno iskustvo bilo rektalni bris. Mama mi nije davala da se jebem posle 12, tako da sam se danju jebala a nocu lezala u moju postelju sa zvezdicama i grlila mog plisanog medu.

ON:

Jednog divnog dana odlucio sam da ustanem iz prasine i postanem nesto u zivotu. Pustio sam kosu, smrdeo ko medved i po prvi put u zivotu slusao Manowar. Imao sam srce od celika i borio se za metal, mojim Manowar macem sam sekao pozere. Taj period mog zivota trajao je do moje 20 godine kad sam shvatio da pravi metalci moraju da budu pagancici. Trcao sam po sumama i proplancima, jebao se sa vukovima i srao na livadama, priroda me zvala. Dosao je dan kada sam odlucio da radim sve sto metalci rade, poceo sam da sviram gitaru, osnovao svoj black bend. Na 1 probu 5 svirki, isti kurac nismo se ni trudili kad je svaka pesma bila ista, paznju smo skretali brasnom na svom licu i ekserima svuda po nasim namucenim telima. Metalci su isli u klub satanista tehnike, otidoh i ja. Tek usao a vec mi jedna debela cava zapala za oko, prisao sam joj i popricao malo. Priblizila je svoje usne mom uvetu i najizad kroz izdah je izgovorila: "Sere mi se". Odveo sam je do WC-a, fino sam stojao ispred i udisao dim pljugi dok je ona srala. Izasla je i reka da zeli da mi sipa urin u usta. Pravi metalci ne jebu pre 20 ali sta je to mene boleo kurac kad ja vec imam toliko.

Ko je nub ne budi mu drug.

I mean you harm.

Hahaha, a da vam ne bih ostao duzan, evo jedne moje izmisljotine..

Polako je ustao sa kreveta i krenuo u drugu sobu... Osecaj vrtoglavice se smanjivao proporcionalno njegovim koracima. Dok je uzimao svoju koznu jaknu i shal pomislio je "Ovo je bio najbolji seks u mom zivotu". Izlazeci iz stana smisljao je plan da sledeceg dana dodje ponovo i na istom mestu ponovo oseti ono sto nije osecao odavno.. "Hvala joj na ovome". "Ma to droga govori iz mene", pomislio je i izasao na ulicu. Sve je bilo belo.... "Da li je to sneg? Jel sam ja shmrkao sneg? Da li je droga pala sa neba? Kokain je svuda?"... i umalo sto se nije sagnuo da proba belu supstancu po kojoj je gazio. Stavio je kapu i pre nego sto je navukao rukavice, stavio je slusalice u ushi i pustio mp3 plejer da svira. "Psihodelija.. kolko odgovarajuce".

Krenuo je da koracha i usput pogledao na sat... "4:17h". "Droga mi je popila mozak"... i hodao je.. i vrtelo mu se u glavi, boje su se meshale, sneg je postajao ljubicast a muzika u ushima trodimenzionalna. "Da li je moguce da mi se toliko digao od droge?.. Devojka je stvarno vrela". Dosao je do tjoska i skrenuo desno u mracnu i "svetlu" ulicu. U glavi je cuo neko stenjanje "Jel to stenjem ja? Ili stenje ona?... jel to bilo pre pola sata? Ili juce? pre nedelju dana?"... Ma to je samo seks bio, i to pre pola sata. Od droge je osetio neki cudan golicajuci bol u stomaku. Trebalo mu je neko vreme da shvati da je to beshika i da mu se ustvari pisha. Prolazio je pored nekog tamnog prolaza, i reshio da "svrati" kako bi se oslobodio muka. Kad je ushao u mracno dvoriste, plejer je prebacio na neku muziku iz filma .. "Odakle je bre ovo?" mislio je dok je otkopcavao shlic i vadio..... Odjednom je osetio bol u glavi. "Kako je lepa droga, ali sta radi na mom licu" Tishina... "Zasto ja lezim na zemlji?". Ponovo osecanje bola.. "Da li se to neko smeje?" I onda po prvi put te vecheri je jasno cuo glavi i bio je siguran da nisu u njegovoj glavi... "...bice zadovoljan" - "... dodaj mi konac..." - "Ne znam zasto...". Preplavio ga je mrak, onaj savrseni osecaj zatvaranja kapaka uvece kad legnes u topao krevet.

Dok je ustajao sa zemlje, osetio je cudan bol u stomaku. "Da li je moguce da sam jos drogiran?". Hladnoca ga je obuzela.... i onda je shvatio da nema kape na glavi, nema rukavica na rukama... barem je jos uvek imao svoju jaknu. "Kuca"... "Da, krenuo sam kuci". I zaputio se ka izlazu iz dvorista. Na ulici je proverio da li ima jos uvek sat na ruci, i utvrdio je da je vec 6:39h. "Zasto li je nebo jos uvek mracno?".. "Zasto je sneg ljubicast?"... Dok je koracao prema kuci, teturao se. Primetio je ljude na ulici; oni koji su prolazili pored njega su otvarali usta i izgovarali nesto.. on nije mogao da cuje... droga mu je ubila chula. Neki ljudi su pokazivali prstom na njega, i iza njega. Okrenuo se i video crveni trag iza sebe "Da li ovako izgleda crvena boja? Sta je to crveno?"... ali ljudi su i dalje pokazivali i govorili nekim nerazumljivim jezikom. "Pantomima??" Pokusao je i on da imitira... ali cim bi pomerio ruku, ostro bi je zaboleo stomak i krajevi vidokruga bi se zatamnili.. "Ponovo jebena tamnoljubicasta boja". Stigao je pred svoju zgradu... osetio je da je penjanje i otkljucavanje stana postalo izuzetno tesko, a i stomak ga je boleo. Droga ga je jos uvek udarala po sinapsama... glava mu je pulsirala, a stomak je vristao dok je skidao jaknu. Uocio je tamnu mrlju na stomaku "Jos crvene boje? Nije valjda imala menstruaciju ona devojka".. skinuvsi majicu pogledao je na stomak.

Na stomaku mu se nalazio konac... mnogo konca...kao da je presechen pa ushiven duzinom celog stomaka."Zasto je stomak crvene boje?" A onda je uocio na delu stomaka, iznad levog kuka malu cedulju na kojoj pishe "Povuci jako". "Hehehe, jos uvek se igramo? Nije joj bilo dosta bicheva i udaranja po dupetu?" Soba je promenila boju... "Poslusacu je... mala drolja... uff.. ova droga je dobra". Zahvatio je rukom cedulju i povukao. Zvuk pucanja shavova pracen bolom ga je naterao da pogleda na dole... "Vidi zmije u crvenoj vodi" je poslednje sto je pomislio dok mu se mozak gasio, a organi ispadali...

i nije da sam nadaren za pisanje, dont get mi vrong.

Get smart or die dumb!

lepo, lepo, svaka kreativnost je za pohvalu. evo, ja, na primer, odlicno pravim omlete sa raznim sastojcima.

MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVA

Style over subsistence

Crown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One.

stijo, preteras ponekad sa hejtovanjem..

pesmo, eto ja sam na primer sa zadovoljstvom pročitao tvoju priču.. nije vrhunska, ali nije užasna..

najviše mi je nedostajao fizički osećaj.. u fazonu.. ako oseća bol, onda bolje opiši bol.. ako ne oseća jer je nadrogiran, onda opiši vožnju..