ZOLA Posted May 9, 2005 Report Share Posted May 9, 2005 imam periode kad bas nisam tolerantan i periode kad nisam tolerantan. Quote There are 2 rules in a successful life: 1. Don't tell people everything you know Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted May 9, 2005 Report Share Posted May 9, 2005 1. valjda 2. zavisi od situacije..... 3. nije kratak...dugacak je missim fitilj 4. ne placem..... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazica Posted May 9, 2005 Report Share Posted May 9, 2005 Izuzetno sam netolerantan. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spils Posted May 9, 2005 Report Share Posted May 9, 2005 i ja plachem uz neki fin film :p Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manda <die bitch> Posted May 9, 2005 Report Share Posted May 9, 2005 hmmmmmmmm cant touch me..tananana :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiGsa Posted May 9, 2005 Author Report Share Posted May 9, 2005 imam periode kad bas nisam tolerantan i periode kad nisam tolerantan. a shto lazesh:)) zola dobrica ( )... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zEki Posted May 9, 2005 Report Share Posted May 9, 2005 Off...evo sad sam se setio kako sam UZASNO planuo i pao u histerican bes kada je neki deckic sklopio lothar edge a imao je gonodara :). Bes me je potpuno obuzeo i sve vise sam urlao na njega :) HAHAHAHA ! ! ! LOL Quote V Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted May 9, 2005 Report Share Posted May 9, 2005 Imam periode kada sam strashno tolerantna, kao i periode kad uopshte nisam... naravno, to se zove menstrualni ciklus :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shale Posted May 9, 2005 Report Share Posted May 9, 2005 Obicno sam srecan i nasmeshen i volim zezanje i teshko da me tada neshto moze iznervirati ali kad mi neko koji nije drag neshto prisere dodje mi da mi #$@ sve po spisku ali ne odmah nego malo odugovlachim i pokusham da od njegove uvrede nappravim zajebanciju, da bih video da li je ozbiljno mislio/la, i ako se ispostavi da jeste ili ako usledi josh jedna uvreda je*em kevu i bijem sve (ne bukvalno)! Pa moze se reci da mi fitilj nije kratak ali ne zaboravljam, loshe ali i dobre stvari, tako da ako ih neko nagomila (loshe) teshko njemu :| Ne secam se kada sam posljednji put plakao...ustvati da bilo je to 2001. kad mi je umreo deda, tada sam zaista plakao i secam se, verovatno sam i skorije ali je sto posto bilo neshto bezveze tipa. popizdeo skroz pa nisam znao shta cu pa cisto onako da se ipsraznim.....e da pre 2 nedjelje sam imao nervni slom tako mi je bar rekao neki kevin prijatelj koji je psiholog; totalno sam bio popizdeo: SVE sam oterao u PM od devojke do nastavnika u shkoli (evo i dan danas nadoknadjujem), 24 sata sam proveo uz komp a proshli mi je kao 1 sec i APM u sc-u mi je bio 320! :/ od nervoze sam kliktao k'o lud! PREVISHE stvari mi je palo taj dan, i mnogo ljudi je vrshilo pritisak na mene i ja sam jednostavno od silne kritike, pritiska, obaveza i zahteva ja sam poludeo! Uglavnom ne ljutim se, manje-vishe ne placem, i volim zezanje ! Conclusion: Positive Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
coll Posted May 10, 2005 Report Share Posted May 10, 2005 ...No they dont... :) Aj mi reci kako ti to mozes da znas ;) Mada isto kao byp_, prastam ali ne zaboravljam :) Quote sex, drugs and bio food! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gioblin[Fuse] Posted May 10, 2005 Report Share Posted May 10, 2005 naravno, to se zove menstrualni ciklus :P Ti to iz iskustva..lichnog? ;) Ja sam jako tolerantan..dok spavam i planem kad me probude. a fitilj mi je dugachak..genetika valjda[fuse:for unique sexual experience] plachem kad mi upadne prashina u ochi, i od alergije. I naravno kad gledam tuzne filnove. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted May 10, 2005 Report Share Posted May 10, 2005 Nije da znam il ne znam , jednostavno sam morao tako da odgovorim kad sam video sta velis. :) Ja sam jedino nadrkan prvih 15 min. posle ustajanja , tada sam sposoban i da ubijem... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted May 10, 2005 Report Share Posted May 10, 2005 ,May 10 2005, 10:05:25] Ti to iz iskustva..lichnog? ;) au bre, djobe, prozivka ti je na nivou kiligora, al stvarno.. umeo si ti to mnogo bolje, šta se desilo? ubio te posao? žena, porodica, roštilj nedeljom? :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted May 10, 2005 Report Share Posted May 10, 2005 To da sma tolerantan nemogu da sudim sam o sebi A ne placem vec 10 godina :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
balrog- Posted May 10, 2005 Report Share Posted May 10, 2005 sve zavisi ako sam vec nadrkan dovoljno je samo neko nesto da mi prisere da bi ga oterao u pm inace ovako imam vrlo jake zivce Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted May 12, 2005 Report Share Posted May 12, 2005 tolerantan dosta .. dok se ne nakupi onda bacim rage pa se vratim u normalu, fitilj zavisi od situacije do situacije Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted May 14, 2005 Report Share Posted May 14, 2005 mnooooogo sam tolerantniji nego sto sam bio. stvarno treba da se radi na tome. ipak, desi mi se da odlepim, ali onda je to stvarno neprijatno. Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spu [RuR] Posted May 14, 2005 Report Share Posted May 14, 2005 do jaja tolerantan, teshko ko mozhe da me izbaci iz takta, a rage ispoljavam na bubnjevima i devojci :) Quote Everytime I cross the line I push the boundaries out a little... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted May 14, 2005 Report Share Posted May 14, 2005 tolerantan dosta .. dok se ne nakupi onda bacim rage pa se vratim u normalu, fitilj zavisi od situacije do situacije Slicna je situacija kod mene... Puknem posle nekog vremena vratim se u normalu, ali kad se vratim u normalu vidim koliko nisam imao mere kad sam oshtro reagovao... Quote Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
VELIKI KURAC Posted May 14, 2005 Report Share Posted May 14, 2005 (edited) ... Edited November 25, 2021 by VELIKI KURAC Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jack-O-Lantern Posted May 15, 2005 Report Share Posted May 15, 2005 samo retardi me mogu izbaciti iz takta...a tada samo popizdim,nikada se ne tuchem ili sl.Ono,nerviram se u sebi Quote Alan Smith ftw. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted May 21, 2005 Report Share Posted May 21, 2005 Ja izuzetno lako planem i sve oteram u pm i pobijem se sa svima okolo i kratak mi je fitilj! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted May 21, 2005 Report Share Posted May 21, 2005 Ja izuzetno lako planem i sve oteram u pm i pobijem se sa svima okolo i kratak mi je fitilj! i onda sednesh stuchesh 10 piva podrignesh, zavalish ivanu ivanu shamarchinu, prozovesh boleta i odesh kuci da pijesh radzu dok se ne onesvestish =) Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted May 21, 2005 Report Share Posted May 21, 2005 zar obojici šamar? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted May 21, 2005 Report Share Posted May 21, 2005 Naravno ... nece se taj duran duran tako lako izvuci! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts