fatboy Posted June 22, 2009 Report Share Posted June 22, 2009 offtopic: prodajem kompletnu kolekciju anima, imate detalje u oglasima... Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
[BMF]Psycho Posted June 24, 2009 Report Share Posted June 24, 2009 Slazem se donekle. Anime je depresivan , dubok , promisljen , visoko kvalitetan , ozbiljan. Jako malo ima takvih izdanja ... mozda samo ergo proxy bi poredio sa texnolize od onoga sta sam ja gledao. ergo proxy mi dodje kao razvodnjena verzija evangeliona sto se tice tih mudrovanja i dubokih razmisljanja "A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snou^ Posted June 24, 2009 Report Share Posted June 24, 2009 Heh. Sengoku Basara sam ja poceo da gledam, zajedno sa jos par epizoda. I nazalost, ili na srecu, nije prosao filter; Nije mi dokacio koliko su neke ostale u prve dve epizode tako da. Kada istrosim ovo sto me vise zanima mozda; Ali mi je previse sve delovalo... konfuzno; animacija crtez: so-so. Fighting... ne bas. Prica: nisam u tom fazonu. Ali kontam da ima ljudi; Ono sto sam ZELEO da nastavim, ali posto nisam imao vremena, ( ni dalje nemam ) su tipa: Basquash Shangri-La Zoku Natsume Yuujinchou -_- I Higashi no Eden - koji ooobecava; ; Bas sam se radovao Texno-u.... Ali sada kako ste ga izlozili.. necu da gledam pa da se ubedacim i unistim backpacking trip kroz aziju;; neka ceka; Ali citao sam negde da postoje slojevi znacenja, motiva i namera; Tako da je vecina njih preporucila da se odgleda vise puta. No! ;) to je sto je; Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted June 24, 2009 Report Share Posted June 24, 2009 Krenuo da gledam Michiko to Hachin i smorio se posle nekoliko epizoda. Anime nije losh, ima dopadljive likove i setting (alternativni Brazil), ali se mozhe sumirati jednom rechenicom: All style, no substance. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dz Posted June 24, 2009 Report Share Posted June 24, 2009 Bas sam se radovao Texno-u.... Ali sada kako ste ga izlozili.. necu da gledam pa da se ubedacim i unistim backpacking trip kroz aziju;; neka ceka; Ali citao sam negde da postoje slojevi znacenja, motiva i namera; Tako da je vecina njih preporucila da se odgleda vise puta. No! ;) to je sto je; ma gledaj veruj mi oO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Katsu Posted June 24, 2009 Report Share Posted June 24, 2009 Krenuo da gledam Michiko to Hachin i smorio se posle nekoliko epizoda. Anime nije losh, ima dopadljive likove i setting (alternativni Brazil), ali se mozhe sumirati jednom rechenicom: All style, no substance. Pali shabane...kad dobijes seriju sa substance ti kazes da je smor.Michiko je ok limunada kao sto je i planirano da bude. Ti ni ne znas sta hoces da gledas to je problem. Is there a flower shop in the tahraji desert? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dz Posted June 25, 2009 Report Share Posted June 25, 2009 ja nisam gledala al sam chula da je odlichna serija ne znam gledacu kasnije oO Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted June 25, 2009 Report Share Posted June 25, 2009 Pali shabane...kad dobijes seriju sa substance ti kazes da je smor.Michiko je ok limunada kao sto je i planirano da bude. Ti ni ne znas sta hoces da gledas to je problem. puta, kada si mi prichao o seriji poredio si je sa bebopom :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
Katsu Posted June 25, 2009 Report Share Posted June 25, 2009 Rekao sam da su "single" epizode i da ima non-anime music isto ko bibop. @uare Ja sam imao slicnih problema,al sa bitcometom zato drzim staru verziju 0.7.Probaj i ti neku stariju. Is there a flower shop in the tahraji desert? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feno Posted June 26, 2009 Report Share Posted June 26, 2009 (edited) Vi'sh koja sam budala, zaboravih da kazem. Problem je "resen". Tacnije nije ni bio u klijentu. Drugi tracker istog fajla je resio stvar, ovaj koji je bio unutra je pravio neko zapushenje. Sad radi lepo. Fala inace. Edited June 26, 2009 by uarewhatuare Link to comment Share on other sites More sharing options...
[BMF]Psycho Posted July 6, 2009 Report Share Posted July 6, 2009 Legend of Crystania. Star, ali vrlo kvalitetan anime. Skroz me je uvukao u svoj svet i pricu. Jedina zamerka je sto nisu jos vise razradili taj svet i mozda odradili pricu u neku mini seriju od 5-6 epizoda u trajanju od sat vremena. Bilo mi zao sto nema jos kad se zavrsilo. "A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton Link to comment Share on other sites More sharing options...
StormScion Posted July 7, 2009 Report Share Posted July 7, 2009 ergo proxy mi dodje kao razvodnjena verzija evangeliona sto se tice tih mudrovanja i dubokih razmisljanja nisam gledao jos uvek :) Is the destiny of mankind controlled by some transcendental entity or law? Is it like the Hand of God hovering above? At least it is true that man has no control, even over his own will Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted July 7, 2009 Report Share Posted July 7, 2009 mislim da sam gledao taj anime davno. Vidim da je iz 1996. Zasto uvek najnagruvaniji lik na svom ramenu ima zensko celjade? ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted July 7, 2009 Report Share Posted July 7, 2009 odgledao Afro Samurai: Resurrection Sjajan crtezh, sjajna animacija, pricha toliko glupa da me je nasmejala. sve u svemu nije toliko bacanje vremena kao serija iz jednostavnog razloga shto traje samo sat i po Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted July 8, 2009 Report Share Posted July 8, 2009 (edited) sushtina Afro Samuraja je u tome da se publici dochara ta njegova "varim buksne ceo dan a bolji i brzhi sam od bilo koga na celom jebenom svetu" magija... Edited July 8, 2009 by fatboy Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
[BMF]Psycho Posted July 8, 2009 Report Share Posted July 8, 2009 Odgledah i ja Afro sinoc, tolko je glupo da je simpaticno + slusas Semjuel L Dzeksona kako serenda "A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton Link to comment Share on other sites More sharing options...
uk1g Posted July 10, 2009 Report Share Posted July 10, 2009 a sto ne gledate naruta ? =D? ^.^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted July 10, 2009 Report Share Posted July 10, 2009 Zato sto siluju sa filerima i smaranjem? sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
uk1g Posted July 12, 2009 Report Share Posted July 12, 2009 pa imate i mangu za citanje :) prestali su filleri odavno :) ^.^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Majstor bora Posted July 12, 2009 Report Share Posted July 12, 2009 Bleach je krenuo sa fillerima smaraci... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Al Bundy Posted July 12, 2009 Report Share Posted July 12, 2009 Bleach je krenuo sa fillerima smaraci... Anime je stigao mangu koliko sam video, verovatno je to razlog za filere... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dz Posted July 12, 2009 Report Share Posted July 12, 2009 heroic age - space mecha tako to... nije loshe al nije ni extra neshto oO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feno Posted July 13, 2009 Report Share Posted July 13, 2009 Cekam ovo da se svuce. BakaBT ANN Moze biti interesantno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted July 14, 2009 Report Share Posted July 14, 2009 (edited) thoranime.org ekipa skida u HD-u stare i naravno nove anime, odlicni su pa preporuchujem sajt! trenutno vuchem odatle: Rideback 1080p I jos 5-6 naslova... a pre par nedelja skinuo sam u 1080p Michiko i nikako da pogledam do kraja seriju, samo sam prvu epizodu chekirao i sjajna je! Edited July 14, 2009 by fatboy Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dz Posted July 15, 2009 Report Share Posted July 15, 2009 a koliko je teshka ukupno jedna prosechna hd serija tipa 24-26 epizoda??? oO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts