Jump to content

Slike forumasa

Recommended Posts

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Za "oba dvojcu"

thisround.jpg

"Drasko sta ti je? Opusti se"

Sta hocete, cek'o sam ga za taj penal pola veceri, a vi biste da mi upropastite zabavu. No, propustili ste najbolju scenu. Drasko vetj onako posle pola flajke viskija igra igru, sipa sebi novu turu u sholju a onaj klinac neki dolazi i seda da igra GW pored njega. I drasko mrtav ozbiljan spusta flajku na sto, okrene se ka klincu i kazhe "Da znas ti sto je zivot tezak" :))

Za "oba dvojcu"

thisround.jpg

Sta hocete, cek'o sam ga za taj penal pola veceri, a vi biste da mi upropastite zabavu. No, propustili ste najbolju scenu. Drasko vetj onako posle pola flajke viskija igra igru, sipa sebi novu turu u sholju a onaj klinac neki dolazi i seda da igra GW pored njega. I drasko mrtav ozbiljan spusta flajku na sto, okrene se ka klincu i kazhe "Da znas ti sto je zivot tezak"  :))

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

SIMA FJUZZZZ ISTI ON =)))))

mada pravilno je da se kaze won a ne win :)?

Edited by Tiger21

ahahaha znaci topik je skroz roflcopter al skroz:))))))

kako mi je sad zao sto se nisam vise sliko em sto nemam na kompu i to sto sam se sliko...

evo, iskopo sam ovo, ortak i ja s prstom preko bljica:

sljidza

ja sam ovaj sto se ne mrsti:)

brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :)

Iju iju, sta to cujem, laki se propio, pa uspeh sa njim da provedem godinu dana u zemlji piva i da ga ni jednom ne vidim kamoli pripitog.

@ topic Za sve one koji su se pitali kako uveta zapravo izgleda u RL.

» Click to show Spoiler - click again to hide... «
JA.jpg

To je bilo pre nego sto sam dobio unapredjenje.....mada mi pomalo nedostaje putovanje kroz Srbiju.....

/edit evo joshte slika.......noc vestica 2004 (ala kopam sve starije i starije :)))

Nesvrstani drugari Djamburu iz Zambezija, kostim je moj lichni dizajn :)))))

» Click to show Spoiler - click again to hide... «
maskenbal.jpg

maskenbal2.jpg

Edited by AlexG

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...