AlexG Posted January 13, 2006 Report Share Posted January 13, 2006 Majke mi,bas vrh slika...obojica bradonje sa cvidzama,izgledate ko uterivaci dugova :))) ← Sa sve zlatnim krstom u sredini :)))) [shliht] Kad Lale uzme fotoaparat u svoje ruke, radjaju se remek dela [/shliht] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 14, 2006 Report Share Posted January 14, 2006 :>> Link to comment Share on other sites More sharing options...
tibor2 Posted January 14, 2006 Report Share Posted January 14, 2006 vidi ga kako se smeje.... c.c..c.c brandstack.com/users/portfolio/logos/gligorov \\ behance.net/gligorov 99designs.com/people/gligorov \\ twitter.com/MarkoGligorov \\ upstack.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted January 14, 2006 Report Share Posted January 14, 2006 ma laki poceo i da pije. sinoc slistio pola mog tullamore dew-a It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted January 14, 2006 Report Share Posted January 14, 2006 da,da... i zajedljiv. Lucky:"Drasko, ma opusteno , sve je u redu, idem ja gore a vi drzite sredinu" It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted January 14, 2006 Report Share Posted January 14, 2006 da, da ... i ja sam sa strahom jeo one pistace. da je samo ustao i svima nam podelio samare It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 14, 2006 Report Share Posted January 14, 2006 Za "oba dvojcu" "Drasko sta ti je? Opusti se" Sta hocete, cek'o sam ga za taj penal pola veceri, a vi biste da mi upropastite zabavu. No, propustili ste najbolju scenu. Drasko vetj onako posle pola flajke viskija igra igru, sipa sebi novu turu u sholju a onaj klinac neki dolazi i seda da igra GW pored njega. I drasko mrtav ozbiljan spusta flajku na sto, okrene se ka klincu i kazhe "Da znas ti sto je zivot tezak" :)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted January 14, 2006 Report Share Posted January 14, 2006 jel taj klinac, kojim slucajem, greskom popio viski iz draskove solje. posto mi se uchinilo da je dete pocelo da se gushi u jednom trenutku It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tiger21 Posted January 14, 2006 Report Share Posted January 14, 2006 (edited) Za "oba dvojcu" Sta hocete, cek'o sam ga za taj penal pola veceri, a vi biste da mi upropastite zabavu. No, propustili ste najbolju scenu. Drasko vetj onako posle pola flajke viskija igra igru, sipa sebi novu turu u sholju a onaj klinac neki dolazi i seda da igra GW pored njega. I drasko mrtav ozbiljan spusta flajku na sto, okrene se ka klincu i kazhe "Da znas ti sto je zivot tezak" :)) ← AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA SIMA FJUZZZZ ISTI ON =))))) mada pravilno je da se kaze won a ne win :)? Edited January 14, 2006 by Tiger21 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted January 14, 2006 Report Share Posted January 14, 2006 ← :* ← :* ← :* Lalebrale, sova ti je mega kako je bio sjajno sinoc... MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PsYh0 Posted January 14, 2006 Report Share Posted January 14, 2006 evo nesto novijih slika... eto da me volite jos vise http://i30.photobucket.com/albums/c314/dar...10100052323.jpg http://i30.photobucket.com/albums/c314/dar...P1012323006.jpg ← de si kupio majicu? Dopefish lives! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted January 14, 2006 Report Share Posted January 14, 2006 ahahaha znaci topik je skroz roflcopter al skroz:)))))) kako mi je sad zao sto se nisam vise sliko em sto nemam na kompu i to sto sam se sliko... evo, iskopo sam ovo, ortak i ja s prstom preko bljica: sljidza ja sam ovaj sto se ne mrsti:) brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
darijan Posted January 14, 2006 Report Share Posted January 14, 2006 (edited) de si kupio majicu? ← u Grapevine MALL-u izmedju Dalasa i Forth Wortha... Edited January 14, 2006 by darijan ...... f e n s i c ...... ...yes, ur unique... ...just like everyone else... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted January 14, 2006 Report Share Posted January 14, 2006 Dulio ko se mršti od te dvojice? :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted January 14, 2006 Report Share Posted January 14, 2006 (edited) Dulio ko se mr Edited January 14, 2006 by Doolio brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
uveta Posted January 14, 2006 Report Share Posted January 14, 2006 Iju iju, sta to cujem, laki se propio, pa uspeh sa njim da provedem godinu dana u zemlji piva i da ga ni jednom ne vidim kamoli pripitog. @ topic Za sve one koji su se pitali kako uveta zapravo izgleda u RL. » Click to show Spoiler - click again to hide... « Link to comment Share on other sites More sharing options...
oddball Posted January 14, 2006 Report Share Posted January 14, 2006 (edited) ^ jebote, koji mladez edit/ mislim, nije veliki al se bas vidi Edited January 14, 2006 by oddball postoje samo dve istine na ovom svetu: 1). djape je najbolji frajer 2). zemlja je plocha Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted January 14, 2006 Report Share Posted January 14, 2006 @Starbak Ljubazni Vodoinstalater ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
uveta Posted January 15, 2006 Report Share Posted January 15, 2006 ^ jebote, koji mladez edit/ mislim, nije veliki al se bas vidi ← Reci jel sam sindi kraford il ne A da znas samo kako je bilo kad sam krenuo sa brijanjem.....masakr. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted January 15, 2006 Report Share Posted January 15, 2006 evo, iskopo sam jos sebe, jebiga, smor sto ne mogu da ponudim ludila ko neki:) RETARD NINDZA U NOCI TOCENOOO brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted January 15, 2006 Report Share Posted January 15, 2006 (edited) Nindza je definitivni favorit :) Sad sam ovo iskopao......ja proslog leta u sluzbenom kombiju, brzina se vidi na slici dole :)) » Click to show Spoiler - click again to hide... « Edited January 15, 2006 by AlexG Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted January 15, 2006 Report Share Posted January 15, 2006 Vidi se odma' da voli Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted January 15, 2006 Report Share Posted January 15, 2006 (edited) To je bilo pre nego sto sam dobio unapredjenje.....mada mi pomalo nedostaje putovanje kroz Srbiju..... /edit evo joshte slika.......noc vestica 2004 (ala kopam sve starije i starije :))) Nesvrstani drugari Djamburu iz Zambezija, kostim je moj lichni dizajn :))))) » Click to show Spoiler - click again to hide... « Edited January 15, 2006 by AlexG Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted January 15, 2006 Report Share Posted January 15, 2006 fajv goats and tu kauvs It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted January 15, 2006 Report Share Posted January 15, 2006 no no no, for kemls end fajv kaus :)))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts