Highl1 Posted April 6, 2005 Report Share Posted April 6, 2005 ajd, dugo nije bilo ove teme, a i ponestalo mi je ideja za download :) evo mog spiska: Friday Night Lights - Billy Bob Thornton (ako sam mu ubo ime :), o srednjoshkolskom ragbiju, meni se film mnogo svideo, lozhim se na te "sportske filmove" Around the Bend - Christopher Walken, Michael Caine, drama o napushtenom sinu, kome umire deda, i konachno se susrece opet sa caletom koji je na samrti, isto kul, mada je film dosta tuzhan Meet the Fockers - komedija, svi znaju o chemu se radi, ok je, nishta preterano National Treasure - Nicholas Cage, avanturistichki film, ok pricha, mada ima shupljina, sve u svemu ok zabava ako hocete da potroshite 2 sata Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
CRNAC_U_TUNELU_ Posted April 6, 2005 Report Share Posted April 6, 2005 Usijane Glave 2 - bio je pre par dana heh slatko sam se nasmejo :) Tajne Igre 2 - no comment Broken Arow - John Travolta , Christian Slater, Samantha Mathis rezija : John Woo - film je odlichan ... ... ako se setim jos nekog dobrog postovacu ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiGsa Posted April 6, 2005 Report Share Posted April 6, 2005 Mr. 3000 - komedija... Finding Neverland - dramica... odlican film :) i josh neka dva filma, zaboravih:/ a da... The Life Aquatic with Steve Zissou ... nisam gledo ali mislim da je odlican film:) Willem Dafoe faca, Bill Murray shmele:)) ( ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted April 6, 2005 Author Report Share Posted April 6, 2005 Usijane Glave 2 - bio je pre par dana heh slatko sam se nasmejo :) Tajne Igre 2 - no comment Broken Arow - John Travolta , Christian Slater, Samantha Mathis rezija : John Woo - film je odlichan ... ... ako se setim jos nekog dobrog postovacu ;) subo, mislio sam na novije filmove. Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted April 6, 2005 Report Share Posted April 6, 2005 pisao sam o filmovima koje sam gledao na festu, od tada nisam išao u bioskop.. gledam u poslednje vreme dosta tv serija, možda ti se nešto svidi od ovoga: - firefly - autor buffy, mešavina mad max-a, star w/e, vesterna i komedije :) - battlestar galactica - simsons 16. sezona :) iscimaj me na icq da ti dam dl za ovo.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted April 6, 2005 Author Report Share Posted April 6, 2005 pisao sam o filmovima koje sam gledao na festu, od tada nisam i Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted April 6, 2005 Report Share Posted April 6, 2005 Oldboy - dobar, ali menilichno nishta preterano Be Cool - dok nisam odgledao ovaj film nisam verovao da filmovi za sedamsto poznatih glumaca mogu biti loshi Grad Bogova - odlichan Roboti - natprosechno dobar animirani film od Foxa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stalja Posted April 6, 2005 Report Share Posted April 6, 2005 Constantine - Najs film Roboti - Prokleto dobro animiran film Balkanska Braca - bez'te od ovoga ko djavo od krsta :) Simpsons s16 [tnx ivan :) ] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cell Posted April 6, 2005 Report Share Posted April 6, 2005 Ulicni Psi (Matoro al dobro) Gattaca Memento Quote Neukrotljivi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
KalElen_ Posted April 6, 2005 Report Share Posted April 6, 2005 konstantin ono gej krstarenje sa kubom gudingom a night at roxbury Quote My koong-foo is the best Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest sinister Posted April 6, 2005 Report Share Posted April 6, 2005 saw....! gledam ga jednom nedeljno , preteran film... preporucio bi ga... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted April 6, 2005 Report Share Posted April 6, 2005 simpsonse odgledah sve s16 jesi siguran? to je sezona koja se trenutno daje u americi.. stigli su do 14. epizode. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted April 6, 2005 Report Share Posted April 6, 2005 Nesto malo off. Cali, bate, Be Cool je odlican film, e sad jedino sto sam ga ja shvatio kao satiru/parodiju, a imam i dokaz da je taj zanr. Ona scena sa Stivenom Tajlerom to potvrdjuje. Sto se mene tice ovaj film je za svaku pohvalu. Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted April 7, 2005 Report Share Posted April 7, 2005 ,Apr 6 2005, 23:51:04] Cali, bate, Be Cool je odlican film, e sad jedino sto sam ga ja shvatio kao satiru/parodiju, a imam i dokaz da je taj zanr. Ona scena sa Stivenom Tajlerom to potvrdjuje. Sto se mene tice ovaj film je za svaku pohvalu. 100 ljudi 100 cudi, 100 zhena 200 sisa Meni lichno je film toliko isparodiran da je izgubio smisao postojanja - jedino shto mi je zanimljivo u filmu jesu bili Andre iz Outkasta i Rock back on topic: Samurai Champloo - fantastichna anime serija Gomez n Tavarez - francuski film, slichan Starsky n Hutch samo umesto good cop/bad cop ima bad cop/worst cop Million dollar baby - jednom da se slozhim sa zhirijem Oskara Jebeno nisam verovao da su skoro svi studiji odbili ovaj scenario Mr. 3000 - onako, jednom da se odgleda i obrishe Constantine - dobar film Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted April 7, 2005 Report Share Posted April 7, 2005 Constantine - extremno dobar film po stripu Robots - to sto u reklami pominju vishe ice age nego likove iz ovog filma ima razlog, scenario nije gotov =o) robin vilijams je lud, ima odluchnih glegova i vizuelni stil je fantastichan no pricha nije za starije od 12 godina... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted April 7, 2005 Report Share Posted April 7, 2005 Nacionalno blago - Nik Kejdz i masonsko blago, lepa avanturica, stavise najbolja u poslednjih 10 god... Sleepy Hollow - Dzoni Dep, odlican film, pogotovo ako vam se svidja legenda o bezglavom konjaniku. Village - film je daleko bolji od reklame koja ga je najavljivala kao horor. Belvil Randevu - bolesni francuski crtani film za decu i odrasle. Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted April 7, 2005 Author Report Share Posted April 7, 2005 jesi siguran? to je sezona koja se trenutno daje u americi.. stigli su do 14. epizode. Da, mislio sam na ovih dosadashnjih 14 epizoda kolko je emitovano, skidam sa torrenta uglavnom, pojavljuje se jedna epizoda nedeljno Gledao sam Gomez n Tavarez, Village, Mr. 3000, After the Sunset sve pre jedno metar-dva dana :) Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted April 8, 2005 Report Share Posted April 8, 2005 konstantin ono gej krstarenje sa kubom gudingom E bas i ova dva odgledah i ja skoro. Odlican je ovaj sa Kubom Gudingom, simpaticna komedija za lagano popodne :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
`Dr. Nick Riviera` Posted April 8, 2005 Report Share Posted April 8, 2005 Bio sam na svim Tuck-vim premijerama, od kojih je najskorija Constantine... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvnityCker Posted April 9, 2005 Report Share Posted April 9, 2005 Eyes wide shut - star film ali dosta dobar ko nije pogledao Quote The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted April 9, 2005 Report Share Posted April 9, 2005 white chicks... Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts