Sasuke-kun Posted March 23, 2005 Report Share Posted March 23, 2005 Zanjemo ono sto smo sejali. Jebiga sad vec stasavaju generacije koje nisu bile ni rodjene u "dobrim vremenima" i to se itekako odrazilo na njih. Kad neko 15 godina zivi odrasta iskljucivo ratovima, mrznjom, kriminalom i svim ostalim nije normalno da ostane normalan. ja sam rodjen `89 pa sam ostao koliko toliko normalan... bar nemam zelju da uzmem USP i da cepam po gradu ^^ Uostalom thnx roditeljima dobar su posao odradili odgajajuci me Quote http://img67.imageshack.us/img67/1829/lol4thlk6.jpg kako pricati sa GM-om Paladins are gay Blizzard loves paladins Therefore, Blizzard is gay Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted March 23, 2005 Report Share Posted March 23, 2005 ko te je to zajebao? Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted March 23, 2005 Report Share Posted March 23, 2005 ^ buahah :] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted March 23, 2005 Report Share Posted March 23, 2005 E, a znate sta je najjadnija mogucnost? Pa ono kao, vi NEMATE uopste mobilni, i kad mu to saopstite, on se zamisli, i ipak vas ubode nozem i pobegne...kakav je to tek jad... Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted March 23, 2005 Report Share Posted March 23, 2005 .... i nevinoscu e bash ga pretera Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiGsa Posted March 23, 2005 Report Share Posted March 23, 2005 jbg brate... zato sda nosim ne jedan nego 3 noza i boxer u torbi + oprema (mx310 xtrack senhajzerice i tast)... pa neka dodje po telefon :) e to onaj fazon, ako izgubite... pa ono :) ... ()... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted March 23, 2005 Report Share Posted March 23, 2005 e bash ga pretera pokvarena masta, Igi, pokvarena masta... Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sale~ Posted March 23, 2005 Report Share Posted March 23, 2005 e to onaj fazon, ako izgubite... pa ono :) ... ()... hahha n1 :)) evo jos se smejem editovao sam ! Quote bez dlake na jeziku Link to comment Share on other sites More sharing options...
CHRISTIE Posted March 23, 2005 Report Share Posted March 23, 2005 ja sam rodjen `89 pa sam ostao koliko toliko normalan... bar nemam zelju da uzmem USP i da cepam po gradu ^^ Uostalom thnx roditeljima dobar su posao odradili odgajajuci me U cemu te to gaje? U saksiji? Quote learn to obey before you command Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted March 23, 2005 Report Share Posted March 23, 2005 pokvarena masta, Igi, pokvarena masta... masta? za ovo mi masta nije potrebna, samo ochi Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted March 24, 2005 Report Share Posted March 24, 2005 ja sam rodjen `89 pa sam ostao koliko toliko normalan... bar nemam zelju da uzmem USP i da cepam po gradu ^^ Uostalom thnx roditeljima dobar su posao odradili odgajajuci me Ti si nas idol, ajde sad idi Mislim naravno da nisam mislio da su svi postali retardi, ali je mnogo veca verovatnoca pojavljivanja idiotskih nacina ponasanja kada ceo zivot zivis u idiotluku. Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
xomi Posted March 24, 2005 Report Share Posted March 24, 2005 ja licno izdvajam onu pricu...znaci lik sa zvezdare[19 - 20 godina]...pre oko 5-6 mozda i vise godina[kad je poceo novi milenium potpuno sam izgubio osecaj za vreme:)] uzeo stolicu seo ispred prozora[koji gleda na ulicu] i krenuo da rostilja heklerom iz cista mira...sreca je sto nije nikog ubio ali prica je stvarno ono...da nije tuzno bilo bi smesno... Quote ...hopes need smashing!_ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Troublemaker Posted March 24, 2005 Report Share Posted March 24, 2005 Prvi put cujem za tog sa zvezdare Quote Mama, mama šta je to jebanje???Pa vidiš sine to je ruzna reč za nešto lepo:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted March 24, 2005 Report Share Posted March 24, 2005 to je tuzhni gari iz xomijeve glave Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
KingLui[FOG] Posted March 25, 2005 Report Share Posted March 25, 2005 E sada ja malo da pisem. Stvarno je veliki bedak da se takve stvari slusaju na vestima, ali sta vi mozete da ocekujete od ovakve generacije (ja sam '88 godiste), ja ne zelim da procenjujem da li se ja izdvajam ili ne, ali to sada nije bitno. Nikakvi ratovi nisu krivi za ovu generaciju, tokom prvog rata smo bili veoma mali, neki nisu cak ni znali da se ratuje, a za vreme bombardovanja smo bili 4 razred, pa ne verujem da je to nesto mnogo uticalo na vecinu. Sva ti zlocini i te glupost pocinju od onog dokazivanja u drustvu, ti mozgovi, prosto razmisljaju da ce ispasti smekeri ako nose nozeve, ako se biju, ako piju alkohol(da bi ih drugi videli, a ne iz uzitka), zatim oni su kao navijaci idu i biju se ako neko navija za drugi klub, pa gde je tu mozak???? Oni ne shvataju sta znaci navijati, to postaje veoma bolesno. Statusni simbol nekoga u skoli je postao jebeni mobilni telefon, jebao ih taj isti mobilni, ja se ne secam da je generacija mog brata nesto furala mobilne telefone, a sasvim su normalni('83, '84 god). Jedan moj nazovi ortak iz skole je uzeo da duva za ng da bi ispao smeker, to je stvarno bolesno, zatim vise i ne mozes da se zajebavas sa ljudima na normalan nacin, odma krecu kao sa ti meni ovo ono? Jedan decko, takodje poremecen, kao neki zemunac je na pocetku 1 godine udario jednog decka stolicom u glavu, zato sto su ga ostali "smekeri" u razredu nalozili kako ga je taj decko pljunuo. Zbog tih kvazi smekera decko je isao na usivanje i to povece. Sada slusam na TV-u kako pricaju o zabrani izlaska maloletnika posle 12, time tek nece nista spreciti, umesto da pojacaju bezbednost i obustave prodaju alkohola i cigareta maloletnicima,oni ogranicavaju slobodu kretanja i izlaska. Ovaj svet stvarno ide u tri lepe! Zatim ti imbecili sto su izboli tog decka u Knezu zbog Nokie 3510, evo dacu im ja moju Nokiu 3510, jebao ih telefon, jebalo ih 50 evra, ko da su neke pare, neki ljudi te pare zaradjuju za 1h. Inace kada bi mene neko napao nozem, mozda bi prvo pobegao, ali bi ga kasnije, posto bih ga upamtio i nasao i ubio bih boga u njemu, tukao bih ga toliko da dok mu ne udje u glavu da nikada vise ne uzme noz. A ovaj lik sto je napisao da je kao normalan od '89 godista, decko pogledaj se, napisao si kao da ne bi nosio USP, jebeni counter-strike te je zatupio, izgleda da su tvoji roditelji pogresili sto su ti davali pare za igraonicu, probaj da se bavis necim korisnim osim sto budzis postove ovde po forumu, iskreno da ti kazem, ne zelim da bacam neki hejt, ali od svih tvojih postova koje sam "procitao" na forumu, ni u jednom jedinom nisi rekao nesto pametno. E sada posto sam se lepo sto bi neki rekli nasrao, mogao bih da pozdravim ekipu, koja redovno pise nesto dovoljno pametno,zanimljivo, a uz to i se i do jaja ismejem :D :D. poz, Ivan_-u,Lucky-ju,iguani,mahi,ne mogu vise ni da se setim, a da maudu,zwerku,umalo da zaboravim spu-a :D, itd. Quote The only light at the end of the tunnel is light of upcoming train. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nt.maharaja Posted March 25, 2005 Report Share Posted March 25, 2005 'De si KinzheLui :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KingLui[FOG] Posted March 25, 2005 Report Share Posted March 25, 2005 Evo, maho, resio da pametujem malo :D, kako je kod tebe ? Zaklace nas neki admin, no nema veze :))). Quote The only light at the end of the tunnel is light of upcoming train. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted March 25, 2005 Report Share Posted March 25, 2005 poz, Ivan_-u,Lucky-ju,iguani,mahi,ne mogu vise ni da se setim, a da maudu,zwerku,umalo da zaboravim spu-a :D, itd. Uvuche se celoj postavi admina i modova bez vazelina ;))))))))))))))))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
watch:. Posted March 25, 2005 Report Share Posted March 25, 2005 haahha sainte znaci idi u ludnicu :)))))) ali bez vazelina :D Quote Ma necu ni da trosim reci na jajare i funjare i na sve ove cave sto iza ledja su se sunjale Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 25, 2005 Report Share Posted March 25, 2005 banovaću ga na ircu :D poz. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
baxuzz Posted March 25, 2005 Report Share Posted March 25, 2005 ebiga, prsotine... drustvo fucked up, generacije fucked up.... da palis u inostranstvo ? ko zna oce li te neka budala zaebavati samo zato sto misli da si djubre jer si odavde. da ostanes ovde ? cekas da te neka napaljena budala izbode ili prebije do smrti ili ne znam sta.... sve je jako glupo. Quote blabla, signa, blabla Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted March 25, 2005 Report Share Posted March 25, 2005 kinglui nalupetao si se za sve pare Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted March 25, 2005 Report Share Posted March 25, 2005 Hehe ... vidi ga Kinglui :)) Pozdrav i tebi! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wanderer Posted March 25, 2005 Report Share Posted March 25, 2005 kinglui upravo je to ,to sto si ti napisao..... to su glavni problemi ,ovakvih pojava ,katastrofa stvarno .... stojim iza tvog posta ..... ko ima nesto da ti kaze tu sam :D :D Quote -"Don't think, feel! It is like a finger pointing away to the moon. Don't concentrate on the finger or you will miss all that heavenly glory." -"Love is like a friendship caught on fire. In the beginning a flame, very pretty, often hot and fierce, but still only light and flickering. As love grows older, our hearts mature and our love becomes as coals, deep-burning and unquenchable." Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiGsa Posted March 25, 2005 Report Share Posted March 25, 2005 ne rise, da ce da zabrane prodaju alkohola maloletnicima, i kurfju 12 sati... rsmo,... ( )... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts