Dule_smor Posted May 19, 2006 Report Share Posted May 19, 2006 jebem im dete...kako su mogli sleep da zaborave...valjda ce neki patch srediti to...ladno sam se tek sad setio za wait shortcut...i da, koja je fora sa training grounds...kao upgrade u vishi level, sto su to ubacivali...a ovaj drag me prilicno zeza...nadam se da je do mog misha:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted May 19, 2006 Report Share Posted May 19, 2006 (edited) P.S. Oprosti ako grije Edited May 19, 2006 by voodoo^nbgd Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted May 19, 2006 Report Share Posted May 19, 2006 training grounds je za sada najimba gradjevina u igri (po mom mishljenju ofc) znachi kad ima kesha zveknesh chobane u archere i swordsmane u monkove = caaao =o))) da, moze i monkove u kavalire ali to je zaista mnogo skupo =o) takodje treba paziti kod ovog upgradea da je ista cena dizanja i obichne i upgradeovane jedinice... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted May 19, 2006 Report Share Posted May 19, 2006 jebem im dete...kako su mogli sleep da zaborave...valjda ce neki patch srediti to...ladno sam se tek sad setio za wait shortcut...i da, koja je fora sa training grounds...kao upgrade u vishi level, sto su to ubacivali...a ovaj drag me prilicno zeza...nadam se da je do mog misha:) training grounds ti sluzhi da manje potrebne jedinice pretvorish u jedinice veceg tiera Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted May 19, 2006 Report Share Posted May 19, 2006 training grounds ti sluzhi da manje potrebne jedinice pretvorish u jedinice veceg tiera ← skapirao sam ja to...samo knight heroji imaju taj ability valjda...ali ne vidim zasto su ubacivali tu opciju... btw, mogli bi da otvorimo novi topic, ovaj je previse porastao:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted May 19, 2006 Report Share Posted May 19, 2006 svaki grad ima jedinstveno nesto...tj "town specific structure"...havenu je taj...i ubachen je zato da bude grad josh vishe imba =o) a za novi topic molim vas nemojte...necu da mi postane strategy subforum ko wow...da samo dolaze ljudi i pitaju iste stvari non stop u novim topicima... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fukkatsu Posted May 19, 2006 Report Share Posted May 19, 2006 rendzeri imaju favored protivnike, warloci frikombinuju elemente, andedovi konvertuju zhive jedinice u andedove istog tiera, itd itd doprinosi raznovrsnosti taktika mada, gledam koliko bolestan mozhe da bude ranged build Havena - horde archera i monkova pokriveni great shieldovima. jedino shto bi mu efikasno kontrilalo su chain/area effect magije Quote - Ed will introduce Ed. Full name - Edward Wong Hau Pepelu Tivrusky the 4th. - That's a long name. - Ed made up that name for Ed, isn't it cool? - If you made it up, how can you be the 4th? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted May 19, 2006 Report Share Posted May 19, 2006 fazon sa havenom je da je njegova ultimativna jedinica tier 4 i da ne podlezhe training groundsu =o) a i u jednom trenutku kad se kupash u parama prestanesh da idehs na inkvizitore nego shaljesh mankove u kavalire i cao... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted May 19, 2006 Report Share Posted May 19, 2006 svaki grad ima jedinstveno nesto...tj "town specific structure"...havenu je taj...i ubachen je zato da bude grad josh vishe imba =o) a za novi topic molim vas nemojte...necu da mi postane strategy subforum ko wow...da samo dolaze ljudi i pitaju iste stvari non stop u novim topicima... ← A ja mislio da cimamo Lakija da nam otvori podforum za heroje:)...btw, nisam igrao sa ostalim gradovima...nekako vise volim da polako otkrivam kroz kampanje...mada mozda padne i neki hot-seat uskoro:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted May 19, 2006 Report Share Posted May 19, 2006 lol najbolje da na treba heroes podforum...to sad ce malo ljudi da se lozhe (sto je lepo) i posle ce da zamre...mislim koliko smo imali h3 i 4 tema u poslednjih 5 godina? ispod 1 na 3 meseca =o) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted May 19, 2006 Report Share Posted May 19, 2006 Zavrsavam mizije sa undeadovima i bukvalno nemam ni jedan jedini problem, toliko su imba undead da je bezveze. Em mozete da rezurektujete em sve protivnike (koji su ziva bica) pretvori u skeleton archere. Ok slabi su oni, ali 3k archera se napravi sa sat vremena i nisu za bacanje. Lichevi isto kidaju, jezivo. Najteze je igrati sa infernom, za sada mi se tako cini, imaju samo jednu range jedinicu, mada ako kod protivnika nema range onda je prosto ko pasulj. Ma dobra je igra, prica je odlicna, onaj undead na M ima fenomenalan glas. aj zdravo Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted May 19, 2006 Report Share Posted May 19, 2006 zavrsio haven kampanju...sta znam, moglo je da bude imalo vise misija i malo vecih mapa sa vise od 1 grada...nema one masovnosti:)...i sta ste se svi odushevili agraelom:)...mada tek sam poceo sa infernom... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted May 19, 2006 Report Share Posted May 19, 2006 (edited) Super su ovi Heroji, odlični su ispali. Dodu Edited May 19, 2006 by voodoo^nbgd Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trans-Lucky Posted May 20, 2006 Report Share Posted May 20, 2006 Statore ne moras rezes nabavio sam.Elem imam s;abiju masinu pa me malo smara.Inace nisam toliko igrao da bih mogao dati ocenu :) Quote Svenevideći Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted May 20, 2006 Report Share Posted May 20, 2006 Meni ne smeta nizak frejmrejt, ipak je ovo tbs... ali mi smeta Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted May 20, 2006 Report Share Posted May 20, 2006 jedno pitanje za sejvove...sto ne pravi samo jedan autosave, vec vishe...i u koji direktorijum stavlja save fajlove... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted May 20, 2006 Report Share Posted May 20, 2006 u my games u my documentsu ti je napravio homm5 fiolder gde ti je profil sa sejvovima btw za kursor - ja sam ukljuchio hardverski, ali i dalje mi je sens smeshno nizak a ne mogu da ga povecam (jer nisam u stanju da nadjem mounse sensitivity slider =o)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted May 20, 2006 Report Share Posted May 20, 2006 Mislim da kad je hardverski onda senzitiviti menja Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted May 20, 2006 Report Share Posted May 20, 2006 u my games u my documentsu ti je napravio homm5 fiolder gde ti je profil sa sejvovima btw za kursor - ja sam ukljuchio hardverski, ali i dalje mi je sens smeshno nizak a ne mogu da ga povecam (jer nisam u stanju da nadjem mounse sensitivity slider =o)) ← koji sam ja retard:)...jos kao gledam u my documsents i vidim samo nfs folder...sto mrzim te igre koje prave foldere u my documents...a sto se tice kursora, navikne se covek posle nekog vremena...btw, dobar je inferno:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted May 20, 2006 Report Share Posted May 20, 2006 ma cim mi je da svaki put kad izlazim iz igre ponovo podeshavam misha posto je mnogo sporiji u igri nego u winu... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted May 20, 2006 Report Share Posted May 20, 2006 Jooj kako mi se vuce igra, ubogi radeon 9250 jedva vari ono, ne koci strahovito nego imas onaj osecaj ko da radis preko veba na drugom kompu :p sve laguje, mada to nekako nije bitno u poteznoj strategiji :p I da, skinuo sam iso sa neta, mountovao, instalirao i zamenio exe, nikakve probleme ni nije pravio otad... ne znam kakve se to verzije vuku naokolo, verovatno samo los crack... Quote jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
abohac Posted May 20, 2006 Report Share Posted May 20, 2006 koji sam ja retard:)...jos kao gledam u my documsents i vidim samo nfs folder...sto mrzim te igre koje prave foldere u my documents...a sto se tice kursora, navikne se covek posle nekog vremena...btw, dobar je inferno:) ← Dule dru Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted May 20, 2006 Report Share Posted May 20, 2006 i dalje ne kapiram sto se toliko primate na undeadove...sa jednakom kolichinom resursa i herojima istog nivao ovaj iz inferna ima da ugejtuje boga oca jedinica i bitje gusto...da ne pominjemo prednost u inicijativi...najvetji problem koji inferno ima je defanziva jer demon lordovi ko lockovi imaju defense u dupetu =o) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted May 21, 2006 Report Share Posted May 21, 2006 au... lepa igrica. Igram kampanju, zavrsio sam Haven, sad sam na 3. misij Inferno.... zajebano je dosta (: Kod inferno heroja ima dobar skill, ne znam kako se zove, da svaka inferno jedinica ima odredjeni procenat shanse da nanese +neki fire damage.... i ako mu nabudzis expert luck + soldier's luck.... to je tjao.... kursorom predjes preko neke jedinice kad napadash... pishe tipa.. "kills:6:...kliknes... luck + fire damage bonus i ono... ubio si 25 komada (: jedva cekam da stignem do undeadova.... (: mada oni su generalno jaki ko zemlja u svakom delu. Quote Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted May 21, 2006 Report Share Posted May 21, 2006 Jooj kako mi se vuce igra, ubogi radeon 9250 jedva vari ono, ne koci strahovito nego imas onaj osecaj ko da radis preko veba na drugom kompu :p sve laguje, mada to nekako nije bitno u poteznoj strategiji :p ← taj rad:)...ista graficka, isti slucaj:)...ja sve stavio na minimum pa furam nekako... Dule dru Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts