Popular Post Lucky Posted December 24, 2015 Popular Post Report Share Posted December 24, 2015 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted December 24, 2015 Report Share Posted December 24, 2015 Meni su ponovo bili da srede SBB net koji nije baš radio najbolje, i kao sad su popravili, nisam siguran da jesu, ali brzina opet nije ona koju plaćam, 30mbit umesto 50 i 1 ul umesto 3.Ja vidis tih problema s njima nikad nisam imao, a na nekoliko sam lokacija koristio. Evo gledam sad ja sam tu 500m vazdusnom linijom od tebe, imam paket koji je valjda 70/4, a evo sad mi upravo Speedtest izmerio ovo Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted December 24, 2015 Report Share Posted December 24, 2015 alternativni Vica ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted December 24, 2015 Report Share Posted December 24, 2015 Od januara prelazim na 50/2 kod Ikoma, javiću kako radi!puj puj sa ikomom nikakvih problema, možda je dva puta nestao net na po 10 minuta za protekle 3 godine. Meni su ponovo bili da srede SBB net koji nije baš radio najbolje, i kao sad su popravili, nisam siguran da jesu, ali brzina opet nije ona koju plaćam, 30mbit umesto 50 i 1 ul umesto 3.Ja vidis tih problema s njima nikad nisam imao, a na nekoliko sam lokacija koristio. Evo gledam sad ja sam tu 500m vazdusnom linijom od tebe, imam paket koji je valjda 70/4, a evo sad mi upravo Speedtest izmerio ovomeni baš obrnuto, opet ću morati da ih zovem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sunshine. Posted December 26, 2015 Report Share Posted December 26, 2015 Od januara prelazim na 50/2 kod Ikoma, javiću kako radi!to bi trebalo da je Flat 3 paket, razmisli da uzmes i fiksni za iste ili veoma slicne pare pa dobijas 75mbita, Tel 3 paket.Ja fiksni ne koristim ali sam popizdeo da placam Telekomu skoro 800 din pretplatu za nesto sto ne koristim pa sam zabo Tel3 paket u nekom promo periodu za dz, dobio 25mbita na postojecih 50 i skinio racun kod telekoma sa grbace. Quote UM CARUJE DOK SNAGA NE POPIZDI !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted December 26, 2015 Report Share Posted December 26, 2015 I sad imaš ikom fiksni koji ne koristiš. Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sunshine. Posted December 27, 2015 Report Share Posted December 27, 2015 Tacnije imam besplatno ikom fiksni koji ne koristim ^^Roditelji i familija i dalje zovu na fiksni pa nisam mogao skroz da ga ukinem, iako je to bila pocetna ideja, to sa ikomom je ispalo kao win win kompromis :-P Quote UM CARUJE DOK SNAGA NE POPIZDI !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted December 27, 2015 Report Share Posted December 27, 2015 Zar ne bi win win bio da ukines fiksni i da te ne zove rodbina koja neće da te zove na mob? Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted January 9, 2016 Report Share Posted January 9, 2016 MNOGO SMRTI SBBu mrtvom... Sta je najbolja alternativa sbbu? (Centar grada, Dorcol.) Quote Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 9, 2016 Report Share Posted January 9, 2016 šta imaš u zgradi :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted January 9, 2016 Report Share Posted January 9, 2016 Valja proveriti kakva ti je tel.parica, ako je dobra mozes da zabodes neki brzi VDSL po promo ceni..... Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted February 1, 2016 Report Share Posted February 1, 2016 BTW, ovi nasi krenuli sa MTS DISK aplikacijom, ko oce nek je cekira (mislim da je samo za MTS korisnike),dobijete free 30GB storage na cloudu dok traje promo period..... Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sunshine. Posted February 13, 2016 Report Share Posted February 13, 2016 Nema vise Arenasporta na IKOMU... wtf :( Quote UM CARUJE DOK SNAGA NE POPIZDI !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted February 13, 2016 Report Share Posted February 13, 2016 Nema vise Arenasporta na IKOMU... wtf :(videh i ja pre neki dan. naravno cena pretplate je i dalje ista.na arena sport sajtu pise da sad od vecih imas samo na mts, i tipa avcom, vektor i tako ti sitniji. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted February 13, 2016 Report Share Posted February 13, 2016 Ptt KDS je ukinuo Sport Klub skoro, kapiram da su u ratu govnari Quote jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
marks Posted February 13, 2016 Report Share Posted February 13, 2016 sbb je kupio kds i od ng nema sk1 i sk2 u ponudijebo im pas mater :DD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted February 13, 2016 Report Share Posted February 13, 2016 Cek, zar ne bi trebalo da bude bas obrnuto? Ako se ne varam SBB ima specijalni neki odnos sa SK, cak mozda su i nekim delom vlasnici. A pogotovu sto se hejtuju sa Arenasportom. Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Santa Posted February 14, 2016 Report Share Posted February 14, 2016 imate celu temu na Benchmarku, navodno je Arena kupila prava za PL za sledeću godinu, i onda je nastalo sranje.., :D Quote Svakoga dana u svakom pogledu, sve više napredujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted March 29, 2016 Report Share Posted March 29, 2016 Ispostavilo se da na gajbi mogu da uvedem SBB Fiber power, uzeo sam 50/7 koji je kad se uzima zajedno s televizijom skuplji 300 dinara od standardnog kablovskog koji je 50/3. Za sada sljaka ok ali sam samo par dana testirao. Naravno daleko je ovo od nekog realnog uploada optike, ali ako nista bar je malo bolje od standardnog paketa. I da, optika dolazi samo do zgrade, do stana ide koaksijalni kabl i modem je potpuno isti kao i za kablovski net. Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted March 29, 2016 Report Share Posted March 29, 2016 (edited) znaci u prizemlju su nabacili neki switch i cepaju tako...btk realno, 100mb mogu da proteraju kroz utp (osim ako nije gbit switch) sto je opet starscream u odnosu na adsl. Edited March 29, 2016 by fatboy Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted March 29, 2016 Report Share Posted March 29, 2016 Vrlo verovatno, ali rekoh ne ide do mene UTP nego koaksijalni. Inace oni nude i kao 150/10 u tim Fiber power paketima, tako da bi svakako trebalo da switch moze da gura preko gigabit (cenim da racunaju da u zgradi moze da bude vise od 5-6 takvih korisnika). Meni je samo bilo besmisleno da uzimam takav paket kad nema smisla toliki download. Inace u blokovima isti taj SBB preko Beogrida nudi 50/50 za nekih 200-300 din vise, po meni je to ubedljivo najbolja ponuda ali se objektivno bazira na divljem razvlacenju utp kabla s krova zgrade :) Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dick Warlock Posted March 29, 2016 Report Share Posted March 29, 2016 Koju opremu daje standardno Ikom za kablovski internet,da li tražiti nešto drugo umesto standardrnog uredjaja i sta ida li može da se koristi svoja oprema - kablovski modem/ruter - odnosno, da li korisnik moze da podesi parametre veze? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted March 29, 2016 Report Share Posted March 29, 2016 slep sam kod ochiju, nisam video taj deo gde si explicitno pomenuo coax kalb.. :) Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted March 29, 2016 Report Share Posted March 29, 2016 Koju opremu daje standardno Ikom za kablovski internet,da li tražiti nešto drugo umesto standardrnog uredjaja i sta ida li može da se koristi svoja oprema - kablovski modem/ruter - odnosno, da li korisnik moze da podesi parametre veze?Mogu samo za ovo prvo da ti kažem da ide onaj Cisco standardni što sad daje i SBB, EPC3208G. Za ostalo ti ne mogu pomoći. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dick Warlock Posted March 30, 2016 Report Share Posted March 30, 2016 Hvala, Laki. Jbg, Interneti nemaju lepo misljenje o tom modemu, a i meni ne odgovara da imam dva uredjaja. Videću s njima koja im je alternativa. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts