Lucky Posted February 24, 2014 Report Share Posted February 24, 2014 Ja sam slao Targu mejl pre par dana povodom ovih DNS problema, uredno mi odgovorili dan kasnije, a problem je nestao dan posle. Sem tih zajebancija i očigledno problematičnog stanja u kojem je firma u poslednjih nekoliko meseci, net radi odlično :D Pa šta je to čogi, kod kog god provajdera odeš, on krene da propada (jer se drogira)! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slađan Posted February 24, 2014 Report Share Posted February 24, 2014 (edited) zračim baki, zračim!!! Ko inverzni kralj Mida, pretvaram stvari u govna :D Edited February 24, 2014 by CheighLee Quote pljk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted February 28, 2014 Report Share Posted February 28, 2014 Код ПТТа сам узео пакет 10/1 на акцији под уговором на годину дана и то је сада истекло, ако опет потпишем уговор на годину дана коштаће ме ~2100, ако други провајдер има добру услугу и повољан је онда бих прешао код њих. Избегавам враћање Телекому : ) какве су тренутно океј АДСЛ опције, које немају честе прекиде? Напоменућу да је ПТТ океј што се тиче стабилности. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Santa Posted February 28, 2014 Report Share Posted February 28, 2014 Pa juri onu VDSL akciju jebote? 50/1 = 1899? Quote Svakoga dana u svakom pogledu, sve više napredujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted February 28, 2014 Report Share Posted February 28, 2014 Mislim da je pokrivenost za to 0.3% korisnika :p Quote jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Santa Posted February 28, 2014 Report Share Posted February 28, 2014 Ne košta ništa da se proveri :) Quote Svakoga dana u svakom pogledu, sve više napredujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted February 28, 2014 Report Share Posted February 28, 2014 Sa vremenom i živcima smo najtanji Quote jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
spi Posted February 28, 2014 Report Share Posted February 28, 2014 Код ПТТа сам узео пакет 10/1 на акцији под уговором на годину дана и то је сада истекло, ако опет потпишем уговор на годину дана коштаће ме ~2100, ако други провајдер има добру услугу и повољан је онда бих прешао код њих. Избегавам враћање Телекому : ) какве су тренутно океј АДСЛ опције, које немају честе прекиде? Напоменућу да је ПТТ океј што се тиче стабилности. PTT je odlican izbor ako se uzme paket adsl + tv, u protivnom nope. A da, i jedini su koji nude ugovor na 12meseci Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted February 28, 2014 Report Share Posted February 28, 2014 Pa juri onu VDSL akciju jebote? 50/1 = 1899?Нисам знао да то уопште има, проверио, немам услова, имам вишка неких 300м удаљености од централе : ( Иначе, на сајту не видим нигде било какву информацију о томе, или се не сналазим на њему? PTT je odlican izbor ako se uzme paket adsl + tv, u protivnom nope.A da, i jedini su koji nude ugovor na 12meseciШта ваља за само АДСЛ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted February 28, 2014 Report Share Posted February 28, 2014 sto izbegavas telekom adsl? ja u sd-u imam godinama, u bg-u od pre mesec dana, i oduvek mi je radio perfektno :) Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Santa Posted February 28, 2014 Report Share Posted February 28, 2014 Нисам знао да то уопште има, проверио, немам услова, имам вишка неких 300м удаљености од централе : ( Иначе, на сајту не видим нигде било какву информацију о томе, или се не сналазим на њему? Шта ваља за само АДСЛ? Ako imaš bilo koga u telekonju (ko je rekao dežurni jebač :) ) neka probaju. ŠPišu ljudi na Benchu da su im puštali iako su bili na 800 m od centrale. Quote Svakoga dana u svakom pogledu, sve više napredujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted February 28, 2014 Report Share Posted February 28, 2014 @Vlada_Ради добро, али нећу да се обавезујем уговором на две године. Иста могућност је могућа и код ПТТ-а, без неке велике разлике у цени.Ako imaš bilo koga u telekonju (ko je rekao dežurni jebač :) ) neka probaju. ŠPišu ljudi na Benchu da su im puštali iako su bili na 800 m od centrale.nigga just got pmed Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted February 28, 2014 Report Share Posted February 28, 2014 Ja zbog svog gađenja prema ugovorima plaćam 10/1 2600 ali ja sam u takvoj situaciji da nisam potpisnik ugovora ni za liniju ni za adsl ja samo plaćam račun Quote jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted February 28, 2014 Report Share Posted February 28, 2014 (edited) opet isti problemi kao skoro sto je bilo. da mi radi pola sajtova/skype i slicno a ostalo ne i kad uzmem da stavim guglov dns server onda proradi sve uredno pa opet nece edit: zvao sam bio papane, pukao im je bio dns server to vece i desava se vec drugi/treci put za mesec dana Edited March 2, 2014 by killYg0r Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TRBA Posted March 28, 2014 Report Share Posted March 28, 2014 (edited) Pozdrav evo da razveselim neke ljude koji su u telekomu,nasao sam na varijantu gde potpises novi ugovor na 2 godine i dobijes 20/1 za 1899 din.Nakon toga ima nova opcija Upload Booster koji se moze uzeti tek od 20/1 pa na gore i za samo 250 din dobijes upload 5.Ja sam dakle za 2150 din mesecno uzeo 20/5 i sve radi perfektno. http://www.speedtest.net/my-result/3401557109 Edited March 28, 2014 by TRBA Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted March 28, 2014 Report Share Posted March 28, 2014 И имаш правих 20? Знам да доста централа не може да извуче 20, моја је међу њима, када сам послао захтев био ми је одбијен. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TRBA Posted March 28, 2014 Report Share Posted March 28, 2014 Receno mi je jos pre nekoliko meseci od nekog prijatelja iz Telekoma da oni prave nove centrale,sad ja ne znam jel on to mislio samo na Novi Sad ili na celu Srbiju,ali u svakom slucaju meni za sad sve radi fino nadam se da ce tako i ostati.Naravno posle nekih 6 meseci ili malo vise ne skodi ni da se uzme paket 30/10. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted March 28, 2014 Report Share Posted March 28, 2014 Трбо ти си поред централе зато и можеш . Мени су понудили 50/1 за те новце. Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted March 28, 2014 Report Share Posted March 28, 2014 Je l važi ova promocija ako sam i dalje pod ugovorom na dve godine? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted March 28, 2014 Report Share Posted March 28, 2014 Мени су то послали иако сам под тим уговором :) тако да сам се и ја то питао....нисам проверио :) Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LepYbre Posted March 28, 2014 Report Share Posted March 28, 2014 (edited) :( 10/1 edit zapravo modem se tako restartuje radom i smanji speed, to je bilo na 7352 kbps / 1023 kbps... Edited March 28, 2014 by LepYbre Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Santa Posted March 28, 2014 Report Share Posted March 28, 2014 Ček jor kejbls end instalejšns. Quote Svakoga dana u svakom pogledu, sve više napredujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted March 29, 2014 Report Share Posted March 29, 2014 Ne važi promocija osim ako nisi tri meseca pred kraj ugovora. On the pro side, zamenio sam ruter iz 2007. za novi, ima wireless & shit. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 29, 2014 Report Share Posted March 29, 2014 šta će ti wireless, kome još treba internet na telefonu? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted March 29, 2014 Report Share Posted March 29, 2014 Na telefonu nikom, ali na tabletu treba Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts