killYg0r Posted September 4, 2008 Report Share Posted September 4, 2008 ijao kako cu da zabodem 3 meseca ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pipboy Posted September 9, 2008 Report Share Posted September 9, 2008 Jel ima neko iskustva sa promenljivim dl rejtom preko ADSL-a? Imam Eunetov 512/64 i download speed je nekad full (50kb/s), nekad pola a nekad varira (trenutno skidam nešto i brzina ne prelazi 35kb/s). Ista stvar se dešava bez obzira da li koristim rapget, cryptload ili IEov buđavi downloader. Quote "You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?" "By my deeds I honour him, V8." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malatrolapunakontrolora Posted September 9, 2008 Report Share Posted September 9, 2008 U ugovoru o koriscenju adsl-a naglasava se da provajder nije obavezan da konstantno ustupa maximalnu brzinu , tako da mogu da rade sta hoce i kako hoce Quote Have you ever noticed that it's only 'perfect' people who are murdered or killed in horrific accidents? "He was the perfect son" or "She was the perfect daughter." "Such a tragic accident they were the perfect family." "They died together, the perfect couple till the end." Makes me glad I abuse my kids and beat up my wife. Kind of makes me immortal. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hyperian Posted September 12, 2008 Report Share Posted September 12, 2008 Uzeo sam nedavno stan na Novom Beogradu i danas zovem za ADSL i kazu mi da nije moguce uvesti ga zbog nekakve 'parice'??? Jel se to da srediti? A imam na kuci u Pancevu wireless antenu, ne znam da li bi hvatala signal posto sam na 7. spratu a oko mene ima zgrada koje, cini mi se, mogu da blokiraju dotok informacija?? Ili mora da ide skroz na krov? Quote indeed Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted September 12, 2008 Report Share Posted September 12, 2008 moguce je srediti ako imash vezu, parica uvek ima samo je pitanje sa koga. Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted September 14, 2008 Report Share Posted September 14, 2008 I obično je u takvim situacijama najbolje da podneseš zahtev Telekomu, pošto oni su nekako više radi da skinu paricu kad od njih uzimaš adsl :) Jeste pokvareno ali šta da radiš. btw, imam prilike da koristim Telekom adsl i za sada ne radi loše, da kucnem u drvo ... plus je fin onaj ruter i tako, šta znam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bLOGer Posted September 15, 2008 Report Share Posted September 15, 2008 Da li je neko probao ovo sto nudi EUnet, na WCG-u su delili flajere sa pricom o nekom ExtraBandwidth-u za gaming? bLOGer Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted September 15, 2008 Report Share Posted September 15, 2008 Ja sam samo skapirao da dobiješ dodatni popust kad kupuješ kartice za igru u AoC i WoW. Mada moguće da nisam u pravu. Mada ne znam kakav ekstra bendvit mogu da ponude, jedino ako nisu preimenovali onu "download" pretplatu u "gaming" i kao to je to :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bLOGer Posted September 15, 2008 Report Share Posted September 15, 2008 Koliko su meni objasnili, saobracaj koji je u vezi sa igricama ne ide sa agregacijom vec ima prioritet?! Da li neko ima EUnetov ADSL da to proba? Mislim da to daju za dz do kraja oktobra. bLOGer Ja sam samo skapirao da dobiješ dodatni popust kad kupuješ kartice za igru u AoC i WoW. Mada moguće da nisam u pravu. Mada ne znam kakav ekstra bendvit mogu da ponude, jedino ako nisu preimenovali onu "download" pretplatu u "gaming" i kao to je to :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted September 15, 2008 Report Share Posted September 15, 2008 A kako bi oni to tačno gledali, po portovima koji se koriste? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
twisted system Posted September 16, 2008 Report Share Posted September 16, 2008 jel oni povecavaju danas ovaj internet ili ne? da znam da li da spavam.... Quote Granice mogućeg možemo odrediti samo onda, ako ih pređemo odlaskom u nemoguće. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted September 16, 2008 Report Share Posted September 16, 2008 ^WTF?! Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
twisted system Posted September 16, 2008 Report Share Posted September 16, 2008 ^WTF?! ja vec nekoliko nedelja posedujem informaciju da ce povecati telekom adsl znachi nadam se samo da nije marketinshka patka... Quote Granice mogućeg možemo odrediti samo onda, ako ih pređemo odlaskom u nemoguće. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted September 16, 2008 Report Share Posted September 16, 2008 Da, ali ne znam odakle ti informacija da će od sredine meseca ??? Trebalo bi od oktrobra Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
twisted system Posted September 16, 2008 Report Share Posted September 16, 2008 chudni su putevi gospodnji tako da se iskreno nadam da ce se ostvariti,ali opet zelje su jedno realna mogucnost drugo,saznao sam josh pochetkom avgusta za to ali nisam previshe obracao paznje,onda se pojavio sbb sa njihovom novom ponudom i kontam da je telekom brze bolje doneo odluku da odrade to i ubiju sbb njihovom ponudom... Quote Granice mogućeg možemo odrediti samo onda, ako ih pređemo odlaskom u nemoguće. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johnn1e Posted September 16, 2008 Report Share Posted September 16, 2008 Pa taman sad ako povechaju biche mi normalna brzina, poshto u zadnje dve nedelje sve umesto 50kb skida po 20 i pingovi su duplo vechi, i adsl i sve u kurac -.- Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlada92 Posted September 16, 2008 Report Share Posted September 16, 2008 meni takodje poslednjih par dana radi za nijansu losije Quote -Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube) ▲ ▲ ▲ Link to comment Share on other sites More sharing options...
bjela Posted September 16, 2008 Report Share Posted September 16, 2008 I meni isto... Tako mi je bilo i kad su prethodni put povecavali brzinu, tako da je to mozda i sad slucaj :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted September 16, 2008 Report Share Posted September 16, 2008 same here Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted September 17, 2008 Report Share Posted September 17, 2008 Radi mi odlično.I kada dođe do povećanja samo vas diskonektuju, ne znam za to lošiji rad. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bjeka Posted September 17, 2008 Report Share Posted September 17, 2008 Hahahahahahaha svaki put kad mi pukne net ponadam se da je povecanje :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted September 17, 2008 Report Share Posted September 17, 2008 Uzmi ruter :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted September 17, 2008 Report Share Posted September 17, 2008 Koliko su meni objasnili, saobracaj koji je u vezi sa igricama ne ide sa agregacijom vec ima prioritet?! Da li neko ima EUnetov ADSL da to proba? Mislim da to daju za dz do kraja oktobra. Koliko sam primetio to je definitivno onaj "Download" koji se eto sad zove i "gaming" i "extra bandwidth" ili tako neshto. Fora je da imash manju agregaciju pa u slucaju opterecenja adsl-a imash prioritet u odnosu na one koji nemaju taj paket. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HitCrit Posted September 17, 2008 Report Share Posted September 17, 2008 imam Eunet adsl u mestu kraj Novog Sada i u poslednji par dana net mi je na izdisaju..Ne samo meni , vec i drugim koji su na Eunetu.Jedva radi tokom citavog dana , znaci jedva, i tek mozda posle 1 uvece bude malo bolje , ali samo malo , i dalje ni upola kao pre recimo 2 nedelje..koji mu je? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bjeka Posted September 17, 2008 Report Share Posted September 17, 2008 Preopterecenje mreze i pojava shumova :P Ma moze biti 101 stvar to samo njih zvati i maltretirati dok ti ne nameste :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts