Dule_smor Posted August 16, 2009 Report Share Posted August 16, 2009 ne, igrao sam i sa nemackom i jugom, al japan mi je omiljen jelte:)...evo skrina ovoga sto igram sad:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dandy Posted August 16, 2009 Report Share Posted August 16, 2009 Ja sam počeo još pre nekog vremena partiju sa ortakom, ja Italija, on Japan, mada to jako sporo napreduje iz očiglednih razloga... treba da se nađemo i da imamo vremena i budemo raspoloženi za pikanje HOI :P Ušli smo u alijansu, ja sam osvojio Španiju dok je trajao građanski rat, a onda kada je on počeo rat sa Kinom poslao sam mu mog elitnog generala Guzonija sa vojskom mountanier-a kao ispomoć :D Kina je skoro pala, ali ne sećam se koji je datum, moraću da pogledam :) Quote Dandy [RUR] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted August 16, 2009 Report Share Posted August 16, 2009 do jaja:)...ja inace igram na normal, nisam mazohista kao onaj lik sto igra na very hard od '44:)...btw, ne vredi, ili je igra izbagovana ili mene nece...uzeo i australiju i taman se spremam polako da krenem prema bliskom istoku kad mi rusi objave rat...1. jun jebene '41, jos ih ni nemci nisu napali...a nemci nikako da me pozovu u alijansu, +200 su odnosi, trudio sam se da ispostujem one istorijske eventove, potpisao trojni pakt i sve, al dzabe...ja njih ne mogu da pozovem posto su vec u alijansi, a join alajans dugmeta nema nigde, iako bih se zakleo da je ranije bilo kad sam igrao...nista sad, moracu da opeglam ruse, pa kad dodjem do nemaca i njih ako nece sa mnom:)...ameri jos cute kao kurve, zanima me dal cu moci da odlozim rat sa njima, al tesko s obzirom koliki mi je belligrance vec... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dandy Posted August 16, 2009 Report Share Posted August 16, 2009 Jbg, mnogo si dobar pa si zapao Rujama za oko :P Nema mogućnosti da se priključiš alijansi, moraju oni da te pozovu :( Quote Dandy [RUR] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted August 16, 2009 Report Share Posted August 16, 2009 a jebiga, ja se uvek trudim da igram istorijski, al sad cu izgleda da zavrsim u ratu sa nemackom...taman sam lepo hteo da pokupim ostatak azije i da se iskrcam u afriku, al rusi moraju da seru...e pa najesce se svojih govana sad:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted August 17, 2009 Report Share Posted August 17, 2009 samo nas izvestavaj dule, sta je bolje sake ili vodka :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted August 17, 2009 Report Share Posted August 17, 2009 ahaha, pa rakija naravno:)...btw, nisam bas toliki geek da kacim action reportove sa skrinovima i opisima ko onaj lik na paradox forumu:)...al okacicu ako bude nesto zanimljivo;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted August 17, 2009 Report Share Posted August 17, 2009 btw, nisam bas toliki geek da kacim action reportove sa skrinovima i opisima ko onaj lik na paradox forumu:) a mozda i jesam HAE! elem, glupa izbagovana igra, sama mi izbaci poruku da su rusi prihvatili mirovnu ponudu i prekine mi rat sa njima...nemci isto sklope primirje sa rusima, tako da sam sad sam u ratu sa englezima i amerima, posto se nemci i talijani skoro i ne krljaju sa englezima, a sa amerima nisu ni u ratu...probacu raniji sejv ako me ne bude mrzelo, posto me manpower jebe jako...jel ima neki drugi nacin da se poveca osim agriculture researchom i disbandovanjem unita...a da, skrin:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dandy Posted August 18, 2009 Report Share Posted August 18, 2009 (edited) E pa to ti je jedan od bug-ova Doomsday-a koji je ispravljen u Armageddon-u. Japan ne dobija manpower od teritorija koje nisu na njegovom ostrvu (ovo važi i za Veliku Britaniju). Mada će Japan generalno uvek imati veliki problem sa manpower-om. Jbg, to je i logično. Edited August 18, 2009 by Dandy Quote Dandy [RUR] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted August 18, 2009 Report Share Posted August 18, 2009 E pa to ti je jedan od bug-ova Doomsday-a koji je ispravljen u Armageddon-u. Japan ne dobija manpower od teritorija koje nisu na njegovom ostrvu (ovo važi i za Veliku Britaniju). Mada će Japan generalno uvek imati veliki problem sa manpower-om. Jbg, to je i logično. a brate, sto sam ja ovo tek sad saznao:(...al mogao sam da pretpostavim, ne mogu ni uniti da se deploy na anektiranim teritorijama, vec samo na ostrvima...bla, smorih se sad, krenucu ponovo armagedon za neki mesec:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dandy Posted August 18, 2009 Report Share Posted August 18, 2009 Očigledno si samo preleteo onaj AAR jer je taj bag pominjan na više mesta. Što se deploy-ovanja tiče, mislim da je tako i predviđeno da radi, tj. nećeš moći da radiš deploy van matičnih japanskih ostrva ni u Armageddon-u. Quote Dandy [RUR] Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted August 18, 2009 Report Share Posted August 18, 2009 ako ti je za utehu, postoje ministri koji povecavaju manpower ali ta cifra ne bi trebala da bude veca od 5% Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted August 18, 2009 Report Share Posted August 18, 2009 Očigledno si samo preleteo onaj AAR jer je taj bag pominjan na više mesta. Što se deploy-ovanja tiče, mislim da je tako i predviđeno da radi, tj. nećeš moći da radiš deploy van matičnih japanskih ostrva ni u Armageddon-u. naravno da sam samo preleteo, nisam valjda lud da citam topik od 300 strana :D...a za deploy je glupo svejedno, dodatno otezava igranje sa japanom, al dobro... ako ti je za utehu, postoje ministri koji povecavaju manpower ali ta cifra ne bi trebala da bude veca od 5% de si kali jebote:)...znam za ministre, al to nije mnogo pomoglo jel... nego, kad cemo neki rur hoi2 multi, da se podelimo allies axis pa da krene peglanje:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dandy Posted August 18, 2009 Report Share Posted August 18, 2009 (edited) Hm... ja sam generalno za :) Jedini je problem što HOI2 u narodnoj varijanti pravi probleme sa multijem ako se ne otkači LAN sa neta, tako da ne znam kako bi recimo hamachi radio. Ostaje nam uvek LAN party :P Edited August 18, 2009 by Dandy Quote Dandy [RUR] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted August 18, 2009 Report Share Posted August 18, 2009 nisam sad skapirao sta si rekao za net, al nema veze:)...kako funkcionisu partije, zbog pauziranja i to...osecam da bi trajalo dugo, bolje preko neta nego u lanu onda:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted August 18, 2009 Report Share Posted August 18, 2009 davno beshe kad sam igrao, ali koliko se secam igra ide najsporijom izabranom brzinom svih igracha, tj. ako ja stavim na slow a svi ostali na fast, igra ide na slow Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted August 18, 2009 Report Share Posted August 18, 2009 Pa mozemo u redakciji majku mu. Evo igram i ja. Imamo 4 kompa bez problema, a ako neko hoce moze da donese i svoj. Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dandy Posted August 19, 2009 Report Share Posted August 19, 2009 (edited) Ja imam lap, tako da sam prilagodljiv :) Za net sam hteo da kažem da ako je internet aktivan kada skeniraš LAN za kreirane partije, igra odbija da vidi partiju koja je kreirana. Zato ja uvek ubijem ADSL pre nego što krenem da igram sa ortakom. Prilično sam siguran da brzinu reguliše onaj ko je server... doduše mi smo uvek tako igrali. Ne sećam se da li smo isprobavali menjanje brzine na drugom kompu i konstatovali da ne radi ili prosto nismo ni probali. Testiraću sledeći put :P Edited August 19, 2009 by Dandy Quote Dandy [RUR] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted August 19, 2009 Report Share Posted August 19, 2009 do jaja, nisam znao da igras bole:)...mozemo onda u redakciji neki dan da opikamo 2v2:)...btw, sto ne stavimo na najbrze pa svako pauzira odradi sta treba i nastavi...jel kad neko pauzira, onda svima pauzira...to bi mozda malo smaralo, al isprobacemo:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dandy Posted August 19, 2009 Report Share Posted August 19, 2009 Ja generalno jako retko igram na najbrže, isključivo kada baš nemam ništa da radim mesecima. Takođe sam sa ortakom nekako automatski napravio dil da se pauzira onog momenta kada neko research-uje bilo šta dok ne odredi sledeću stvar za istraživanje i eventualno podesi produkciju. U svakom slučaju je nemoguće igrati na najbrže dok je bilo kom igraču u toku rat. Quote Dandy [RUR] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted August 19, 2009 Report Share Posted August 19, 2009 ja uvek igram na najbrze, al zato pauziram svaki cas kad su bitke i to:)...ok, usaglasili bi se nekako...btw, doomsday je zaista izbagovan, loadisao nekoliko puta ovo sa japanom i uvek mi sklopi mir sa rusima, a ne pita me dal hocu ili ne, bzvze... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted August 19, 2009 Report Share Posted August 19, 2009 Ne igram ja, ali se lozim na drustvene igre pa bih igrao. Recimo Dule i ja vs. Dandy i neko jos, taman Dule da me fiduje infoom. A mozes Dule da dodjes neki dan da mi pokazes... ako me razumes... Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted August 19, 2009 Report Share Posted August 19, 2009 sta da ti pokazem bole :D...cek, ne igras ili nisi nikad igrao igru u zivotu...ako je ovo drugo onda ne igras sa mnom u ekipi:)...salim se bolence, bices naucen svim forama:)...samo sto cu ja od septembra verovatno biti u vojsci tako da bi morali pre toga... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted August 20, 2009 Report Share Posted August 20, 2009 Nikad u zivotu - nauci me!!! Mozemo pre tvoje vojske u svakom slucaju. Mada ako budes u shro, svaki vikend je nash. Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted August 20, 2009 Report Share Posted August 20, 2009 Nikad u zivotu - nauci me!!! Mozemo pre tvoje vojske u svakom slucaju. Mada ako budes u shro, svaki vikend je nash. bole je uvek spreman za nove stvari! :D...pa mogli bi ipak da se skupimo neki dan pre nego sto odem, ako se desi da zaglavim u nekoj nedodjiji 3 meseca:)...ovi proovi dendi i kali nek ponesu instalaciju i patch:)...s tim da ja nisam tu ovaj vikend verovatno, idem u valjevo na neki rostilj:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts