MaudDib Posted January 18, 2005 Report Share Posted January 18, 2005 1. odete u extreem i dogovorite se sa njima da vam uvezu . ova opcija zvuchi najbolje samo jel sigurno moze da se izvede ? Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
stojke72 Posted January 18, 2005 Report Share Posted January 18, 2005 mislis da se gade da po narudzbini prodaju 10-15 kom ? swg su imali ukupno ja mislim 5 kom, od toga su 2 zavrsila kod mene, i jedan kod mog ortaka. predpostavljam da ce oni svakako uvesti izvesnu kolicinu wow-a al da biste bili sigurni najbolje sprovedite anketu i sa nekim brojem potrebnih kopija izadjite pred njih (naravno nemojte ih ispaliti) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted January 18, 2005 Report Share Posted January 18, 2005 ma znam da im se ne gadi kesh .. nego dal rade tako neshto =) ? btw mislim da bi cena trebala da bude 39e za obichan i 59 za kolektors edition Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 19, 2005 Report Share Posted January 19, 2005 Rade sigurno, i radice ... a cak i ako ne rade uvek mozes da probas preko nekih veza, drugarskih linija i slicno ... x ljudi zna x ljudi u extremeu :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiGsa Posted January 19, 2005 Report Share Posted January 19, 2005 e ljudovi, imam wow. al ne igram jer nemam otvoren akaunt na wow`u, nisam nasho onu game karticu od 30 dana... sve se prodalo majku im... , ako neko moze da mi pojasni kako mogu da igram, a da se ne pretplatim:) a ne primaju kartice iz srbije, tj iz evrope... tako da od moje majke kredita ne moze da prodje..., a ova fejk kewa ne da , jer se tripuje da ce joj neko zabosti broj... (paranoja) help... ( )... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stojke72 Posted January 19, 2005 Report Share Posted January 19, 2005 koliko ja znam nema game card-ova od 30 dana!. ja sam uzeo 60 dana card, mislim da je bio 29,9 $USD. pogledaj na www.interactcd.com a sto se tice kartica to smo ovde vec pricali, prolazi ti visa virtuon 100%, takodje moras da vodis racuna o adresama koje stavljas, mora da budu us, canada ili australia! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiGsa Posted January 19, 2005 Report Share Posted January 19, 2005 jup, ima od 30, samo su sve prodali... :( ( )... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiGsa Posted January 19, 2005 Report Share Posted January 19, 2005 dobro.... ok... hvala za info, ...mada ipak, necu da platim 30 i kusur dolara za game card, jer nisam siguran da cu moci da igram na lapu, zato mi je potreban bilo kakav akaunt, samo da vidim dal moze da radi... a ako radi kupicu taj game card... a ako ne radi , prodacu igru... il cu da je igram kad dodjem kuci... tako da josh jednom molim, ako neko moze da se iscima za neki account... kad se vrnem u bg... ima punjenu od mene ( )... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted January 19, 2005 Author Report Share Posted January 19, 2005 Neko spomene da kupimo key-ove pa samo da skinemo klijente ? To mogu ja opusteno da uradim, pa da na rhh-u podelim vama , lako mi je da skinem koliko god giga bude trebalo. Samo da se icimamo onda za key. Stojke gde bi mogli inace da naruchimo virtuonom , tj. preko kog sajta ? Ja se secam jos pre 2 godine kad sam naruchio eve sa nekog engleskog sajta (nesto game...jebem li ga) , da mi je stiglo za nedelju dana na kucnu adresu , ali sad ne mogu da se setim adrese sajta....Mozda kad bi nasli mogli bi odatle?Ako su eve poslali poslace i ovo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
[BMF]Psycho Posted January 19, 2005 Report Share Posted January 19, 2005 Ej oce biti WoW cd da se kupi na engleskom u zemljama kao sto su francuska,nemacka etc etc koje skrnave sa verzijama igrica na njihovom jeziku? Kole nemoj da odemo u madjarsku a ono instaliramo i moj lik pocne da mi sere na madzarskom, udjem u opcije a sve na madjarskom, zajebi to Quote "A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton Link to comment Share on other sites More sharing options...
Melkor Posted January 19, 2005 Report Share Posted January 19, 2005 Sve je na engleskom maki, nemas da brines Quote Droga je smrt, bavite se sportom. "Whatever you are, be a good one." Link to comment Share on other sites More sharing options...
stojke72 Posted January 19, 2005 Report Share Posted January 19, 2005 eve se kupovao na http://ukgames.com/ neznam da li oni oce da salju samo cd key (time se izbegne placanje postarine ) sto se tice jezika , sve bi trebalo da je na engleskom, npr EVE sam, kupio u nemackoj u robnoj kuci i sve je bilo na engleskom cak i manual. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted January 19, 2005 Author Report Share Posted January 19, 2005 Haaa bravo stojke, to je taj sajt, odatle sam nabavio :) Bas cu sad da pogledam sta nude oni... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted January 19, 2005 Report Share Posted January 19, 2005 nema teorije da bude lokalizovano na hungaraskom, jednostavno josh nisu toliko bitni u EU... Migsha - imash 30 dana platjeno po instalaciji i registrovanju te ti kartica treba tek kasnije =o) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Byk-e Posted January 19, 2005 Report Share Posted January 19, 2005 Iz CG-a sam (Podgorica). Cisto da javim da ovamo ima zaiteresovanih nekih desetak likova koji bi rado igrali u nekom domacem guild-u. Mislili smo pravit svoj ali kad smo vidjeli da vi gore planirate jedan masovni guild rado bi upali u kombinaciju... Pa eto da vas obavijestim da "u r not alone..." ;D. p0z. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted January 19, 2005 Author Report Share Posted January 19, 2005 E do jaja, imamo i crnogorce sa nama :) Pa super, onda mozemo svi da rachunamo na vecinu da igra u nasem guild-u... Za ime cemo naknadno da se dogovorimo, to je najmanje vazno, sto se mene tiche mozemo i RUR da se zovemo, nebitno je. U sustini odavde su isto svi zainteresovani da igraju, mislim u mojoj okolini, danas sam pricao sa drugom koji isto igra americku verziju, znaci izbalavio sam kad sam cuo sta sve ima da se radi u WoW-u... Shmrc. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted January 19, 2005 Report Share Posted January 19, 2005 ae lale iscimaj nam poseban subforum i mozda neku stranu tipa klanrur.rs/WoW pa cemo vremenom nabudziti tu neshto Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 19, 2005 Report Share Posted January 19, 2005 Mozete da dobijete www.klanrur.rs/~wow ako vam to odgovara kao ideja, a za subforum nije problem. Ali cekaj moram izgleda ponovo da iscitam citav topic :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted January 19, 2005 Report Share Posted January 19, 2005 sto, ocesh da se smejesh josh jedared? =o) btw mene extra smara sto josh netje da kazhu kad ce european...no bolje da prevo reshe probleme pa da krene kako valja... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted January 19, 2005 Report Share Posted January 19, 2005 na onom sajtu gde se naruchuje pishe sledece Release Date: 18/2/2005 Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted January 19, 2005 Report Share Posted January 19, 2005 sweet ako je tako (sweet as in imam josh mesec dana za nabavku kompa i kabla ;oD) no bojim se da ce da odugovlache extra...sad kad je pochela ova lavina prozivki oko tech supporta ima da bude veselo =o) mislim smeh - dajemo 48 sati free zbog silnih mainainance downova... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted January 19, 2005 Report Share Posted January 19, 2005 ma prosto ne mogu da verujem da jedna firma kao blizz je spala tako nisko .. ono pre nikad nisu imali takve ispade + valjda su do sada skupili iskustvo odrzavajuci tolike servere za war/sc/diablo .. Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted January 19, 2005 Author Report Share Posted January 19, 2005 Kole i ako ne nabavis kabl, nece ti biti frka da igras lepo wow. sve iznad 500 (pinga?) je skroz igrivo, bez problema. Naravno, uvek je bolje sa kablom, ovo ti govorim samo da se ne bedachis ako ga ne dobijes hehehe :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiGsa Posted January 20, 2005 Report Share Posted January 20, 2005 Migsha - imash 30 dana platjeno po instalaciji i registrovanju te ti kartica treba tek kasnije =o) Da Kolence, dobijam free mesec dana, ali ... da bi igro moram da imam otvoren account, inace nece da se konektuje uopshte,... a ja nemam krednitnu pomocu koje bi mogo da napravim account, a i ne daje mi se 30+ dolara ako nisam siguran da ce igra da mi radi... eto to je jedni problem, i ponovo molim, ako neko moze da odradi neshto povodom accounta ... ono smao na jedan dan da vidim, dal e igra moci da mi radi... =[ ( )... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MikroStalja Posted January 20, 2005 Report Share Posted January 20, 2005 Igra se opusteno igra na modemu 56k - igram je vec 5 dana na EU serveru sa pingom oko 400. Ucestvovao sam i u raid-u sa nekih 200 igraca on screen - dobro da je bi lag bio je - ali nista nije puklo! Cak sam i zabo par likova... Inace ne znam kakva je politika WSG guilda po ovom pitanju - tamo ima jedno 15 igraca koji ce sigurno da igraju. Imamo i Alliance i Horde deo tako da Bi mogli da razmislite i o tome da se svi skupimo pod WoW Serbian Guild banner-om. Evo vam mail guild mastera micky1304@yubc.net . Upravo se dogovoramo za Guild Tabbard http://wsg.myfreebb.com/viewtopic.php?t=387 . U svakom slucaju sto masovnije to bolje - barem prema iskustvima u igri. Mnogo je lepse igracko iskustvo ako se igra u drustvu, a o tome da je lakse necu ni da raspravljam. Posebno ako ste na PvP serveru - fino stalno ides u grupi i ne mogu glupi likovi da te savataju tako lako. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts