Jump to content

Melkor

The X
  • Posts

    271
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Melkor

  1. Melkor

    Fizicka sprema

    Foam roller Tennis ball
  2. Yay, wheee, omg! Kapiram da misle da ga naprave da bude low tier raiding instanca, kao shto je MC bio, dok je Naxx bio high-end. Des nobzi, shta se radi! Nisi ovo mogao bolje da kazesh :) Shto se tiche svih ovih nagadjanja oko toga ko ce moci da postane DK, po nekoj mojoj logici, sa hordine strane bi mogli Forsakeni i Orci, a sa ally strane, samo Humani. Zbog chega ostale rase ne? Taureni - dobrice sa hordine strane Trolovi - old skul, mambo-dzambo fazon Blood Elves - you gotta be kidding me Gnomi - dobrice sa ally strane Dwarfovi - WoW dwarfovi su mi previshe kao neki klovnovi, nego ozbiljna, ponosna rasa, koju sam uvek igrao u D&D-u Night Elfovi - u loreu predstavljeni kao dobrice i takodje, you gotta be kidding me Draenai - ne znam nishta o njima, niti me zanima, ali onaj lik u centru Shattratha, koji je kao neki njihov bog, predstavljen je kao neki andjeo (pure being, pure light, etc) To su valjda sve rase :p Shto se klasa tiche, kandidati za DK: Warrior i Warlock. Ili mozda morash da imash Warlocka i Warriora max lvl na istom accountu i onda uradish metamorfozu u DK-a, OMG! Neko reche kako bi pally mogao da postane DK, ali po meni tu nema logika, poshto paladin nikada svesno ne bi krenuo u kvest za to. E sada, poshto je blizz u pitanu, sve to pada u vodu, jer oni mogu da izmisle neki kvest tipa OMG WTF pao ti neki item sa neba na glavu, izgubio si pamcenje, taj item te onda vuche ka pravom vlasniku, koji je u stvari jedini DK ikada koji zeli da uchi druge da krenu tim chasnim putem (pre toga je bio prvi i poslednji Tauren Rogue) i onda tu krene kvest line :p Za mene lichno, igranje WoW-a, opet ima neki smisao, tako da nema kvitovanja bar josh godinu dana. Vidimo se bagro krajem avgusta, idem malo do zapadne obale, do Shvarcilenda. /peace out
  3. Melkor

    POMOC

    Lol :p Bash mi i ne deluje kao on, mada ko ce ga znati.
  4. A shta ako ste obojica nubovi? :p
  5. Eek Maki, kada si promenio nick? Elem, poshto vidim da retosi nece lepo da odgovore, onda cu ja nub koji nikada nije igrao maga morati da te udostojim odgovora. Poshto si rekao da ti se fire svidja, evo ti jedan lvling build i jedan pvp build: lvling build Pvp build Ima boljih buildova i za lvlovanje i za pvp, ali poshto si rekao da volish fire, to bi trebalo da je to.
  6. OMG YAY WHEE, stigla mi expanzija konachno. Trenutno nemam vremena da igram, a i nemam mesta na hardu da je instaliram, tako da cu izgleda morati da brishem kolekciju midget prona. Bagro, vidimo se uskoro ;)
  7. Lol! Josh mi nije stigla expanzija, tako da se ne logujem uopshte, a i imam neke midtermove trenutno, pa mora da se shtreba 24/7.
  8. Koliko se secam, mi smo to zvali shljivcige.
  9. Ustao pre 10 min, pogledao kroz prozor, napolju se sve beli. Ukljuchio komp, na sajtu faxa pishe da nema predavanja ceo dan zbog "inclement weather-a". Idem nazad na spavanje.
  10. Prichati o ovako nechemu u 21. veku je totalna nebuloza. Isto je tako neki lik mogao da kaze da smo svi zavisni od elektrichne energije i ako je koristish vishe od 4 sata dnevno, onda si k'o narkoman koji uzima heroin.
  11. Melkor

    chea

    Omg nub, nekoliko stotina evra ti vredi vishe od godinu ili koliko vec protracenog vremena uz wow. On topic, Chea pametna odluka, sve najbolje u rl.
  12. <3 Ma naruchio sam TBC sa nekog britanskog sajta, bagra mi naplatila transport skoro koliko i za igru. Trebalo bi da mi stigne za max dve nedelje, a onda laganica locka i wara do 70.
  13. Zato mene sale uvek vodi u instance umesto lvl 70 druida, iako sam ja lvl 60 war ;)
  14. Da, moze da blokira. Kolichina blokiranog dmg-a zavisi od blok value-a i strengtha.
  15. Ololo penzosi. Recite ko je ko na slici!
  16. Je l' zna neko neki website gde moze da se kupi eu verzija expanzije, a da isporuchuju u USA?
  17. Tsk tsk, nisam planirao nishta da postujem, ali poshto si me prozvao, moracu. Huntardi su za mene kao locka jedna od najzajebanijih klasa u pvp-u. Affliction dosta olakshava posao ako se uzme instant aoe fear, bacash dotse dok chargujesh, aoe fear i to je to. Naravno uvek je tu i gejzor varijanta, ako ima neki objekat gde mozesh da se sakrijesh van los-a, pobacash dotse, sakrijesh se i gledash kako umire u agoniji ;)
  18. Volim i ja vas. Poshto je ovo topik koji svi ljudi sa homorusha posecuju, hteo sam kolektivno da vam chestitam novu godinu, puno zdravlja, srece i ljubavi, za ostalo cete lako ;)
  19. Samo ti kupi, nece da se baci ;)
  20. Your past life diagnosis: -------------------------------------------------------------------------------- I don't know how you feel about it, but you were female in your last earthly incarnation.You were born somewhere in the territory of modern Yukon around the year 1850. Your profession was that of a philosopher and thinker. -------------------------------------------------------------------------------- Your brief psychological profile in your past life: Timid, constrained, quiet person. You had creative talents, which waited until this life to be liberated. Sometimes your environment considered you strange. -------------------------------------------------------------------------------- The lesson that your last past life brought to your present incarnation: Your main task is to make the world more beautiful. Physical and spiritual deserts are just waiting for your touch. Keep smiling! -------------------------------------------------------------------------------- Do you remember now?
  21. Bah, skinuo sam patch, ali mi treba 4gb slobodnog prostora na hard disku, da bi' mogao da instaliram. Izgleda da ce morati da se brishe midget pron. A ti Balti, preshao sa jedne droge na drugu. Vracaj se nazad, poshto ako tebe nema, onda ce nub samo mene da smara ;)
×
×
  • Create New...