Jump to content

Byk-e

The X
  • Posts

    5
  • Joined

  • Last visited

Reputation

0 Neutral

About Byk-e

Kontakt podaci

  • Facebook URL
    http://

Profile

  • Klan/Tim:
    Timeless
  • Omiljene igre:
    quake1
  • Lokacija:
    SiCG

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. I da... definitivno je potreban posebni WOW forum.
  2. Smor mi je odgovarat po redu (1,2,3,4) pa cu samo kratko i uopsteno... Znaci za 1vs1 kod Alliance nema boljeg od Paladina. Necu objasnjavati zasto mislim da vecina zna a ko ne zna ili misli drugacije neka pazljivo procita osobine rasa i klasa na zvanicnom sajtu wow-a. E sad sto je kod Alliance Paladin to je u Hordi Shaman. Naravno ne mislim da imaju iste skilove vec da se radi o najjacem 1vs1 heroju. E sad ko je bolji za raid Paladin ili Hunter cini mi se da to zavisi od igraca. Takodje bih htio da dodam da je za raid obavezan, ali obavezan Warrior koji je zamisljen da bukvalno bude masina za ubijanje ili "tenk" za primanje damage-a - znaci ako igrate sa njim imate 2 opcije (budzi armor ili damage). Za kraj cini mi se da je Shaman veci fajter od Paladina tj da je cak jaci u borbi 1vs1.
  3. Cini mi se da bi cmdrate i updaterate trebao da stavis na 99 ili 101 (svejedno) i da podesis graficku ako vec nisi. Mada smatram da wireless nije bas najbolja solucija za igranje preko neta. Prostije govoreci ako su oko tebe brda i planine ili cak zgrade imaces slabiji protok (zbog visoke frekvencije ali male talasne duzine kojoj smetaju vece fizicke prepreke) , takodje talasima kojima "putuje" signal sa tvoje wireless antene smeta povecana vlaznost vazduha zbog povecanog naelektrisanja. No da ne smaram vise ti probaj gore pomenuto ili razmisli o nekoj drugoj opciji konekcije na net.
  4. Iz Podgorice sam i posto nam je prilicno naporno da dolazimo gore na tour-ove u Doti znanima me da li ima zainteresovanih 5 igraca iz Srbije koji bi igrali meceva sa nama na BattleNet-u. Kad bi igrali mec bi zakazali istog dana ili dan ranije pocev od danas.... Vremenski nam najvise odgovaraju termini posle 22 h pa na dalje....
  5. Iz CG-a sam (Podgorica). Cisto da javim da ovamo ima zaiteresovanih nekih desetak likova koji bi rado igrali u nekom domacem guild-u. Mislili smo pravit svoj ali kad smo vidjeli da vi gore planirate jedan masovni guild rado bi upali u kombinaciju... Pa eto da vas obavijestim da "u r not alone..." ;D. p0z.
×
×
  • Create New...