Lucky Posted October 23 Report Share Posted October 23 On 10/22/2024 at 10:57 AM, G!!! said: ali, moram da primetim da je mentalitet golfista evoluirao vremenom ,i da su isti menjali brend te se taj nivo voznje u ovom kraju sada proteze na brojne druge modele, od onog pederskog 3008 do ostatka vw grupacije, a da se sam broj golfista desetkovao... prosto auto je trendom postao premali, pa su sada tu roveri bmw dzipovi audi narafski takodje ... a sve je to i dalje poteklo iz sedista golfa keca sa rupom na patosu, i navike u voznji su i dalje tu kao pre 20-30 godina... ali to je donekle ovo što kaže kili. vozači golfa koji su skupili keš su naravno uzeli bmw 🙂 a ovi što nemaju su u škodi ili 3008. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted October 23 Report Share Posted October 23 VW - > Audi - > BMW To je izlaznja putanja prosecnog balvana : D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted October 23 Report Share Posted October 23 3 hours ago, Lucky said: ali to je donekle ovo što kaže kili. vozači golfa koji su skupili keš su naravno uzeli bmw 🙂 a ovi što nemaju su u škodi ili 3008. koji kes? polovni bmw koji kosta 50% od cene novog golfa 😄 nije tu do para, to je do toga da je golf konceptualno postao premali auto anyway, ja pricam o golfistima iz mog kraja - to ne mora da ima veza sa golfistima iz ostalih Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 23 Report Share Posted October 23 14 minutes ago, G!!! said: koji kes? polovni bmw koji kosta 50% od cene novog golfa 😄 nije tu do para, to je do toga da je golf konceptualno postao premali auto anyway, ja pricam o golfistima iz mog kraja - to ne mora da ima veza sa golfistima iz ostalih pa dobro sad, oduvek si imao one koji voze bmw od pre 30 godina 🙂 kao onaj meme na netu ko vozi bmw kao prvi vlasnik, ko je drugi a ko treći :)) inače zanimljivo da si pomenuo 3008, skoro sam sa nekim likom pričao, poslovna neka spika i sve vreme lik odaje utisak tog Golf/Škoda lika, i na kraju na rastanku (no homo) on u kola kad ono 3008 :)) ja kao, kako nije skoda, kad ispade nije škoda jer je burazer njegov uzeo škodu pa on nije hteo da kopira :))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted October 23 Report Share Posted October 23 Razbija stereotipe....not 1 Quote QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted October 23 Report Share Posted October 23 4 hours ago, Lucky said: poslovna neka spika i sve vreme lik odaje utisak tog Golf/Škoda lika Opet švercuješ benzin, Laki! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted October 23 Report Share Posted October 23 4 hours ago, absolute said: Razbija stereotipe....not možda su najgori ovi što imaju samo za pola BMWa 🤷🏻 Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted October 24 Report Share Posted October 24 Sem ako nije poslednja serija 1 koja kosta kao da je pravi auto : D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 25 Report Share Posted October 25 On 10/23/2024 at 8:51 PM, voodoo_ said: Opet švercuješ benzin, Laki! prepustio mi posao onaj deda što je na autokomandi prodavao benzin do pre tipa 3 godine :)) i dalje sam iznenađen kako ga niko nije ranije sklonio, lik sve uredno ima one flajke benzina na krovu kola i to sve 🙂 On 10/23/2024 at 7:15 PM, absolute said: Razbija stereotipe....not pa kud ga makar nije pomerila levo tamo do aut linije? :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
millanče Posted October 25 Report Share Posted October 25 (edited) Ruma, sveži Gospodar prstenaca u F1 slikovi max-attack modu. Stvarno treba mozak biti voziti grdosiju od 2 tone na ovakvim gumama, eto novembra, mrazeva i kiša. Fascinanto... U šuntavilu. To samo oni mogu... Ne znam koliko se vidi dobro, ali ravne skroz... Edited October 25 by millanče Quote OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 25 Report Share Posted October 25 41 minutes ago, millanče said: Ruma, sveži Gospodar prstenaca u F1 slikovi max-attack modu. Stvarno treba mozak biti voziti grdosiju od 2 tone na ovakvim gumama, eto novembra, mrazeva i kiša. Fascinanto... U šuntavilu. To samo oni mogu... Ne znam koliko se vidi dobro, ali ravne skroz... pa to je da bude brži na putu! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
millanče Posted October 25 Report Share Posted October 25 1 hour ago, Lucky said: pa to je da bude brži na putu! Pa smrtonosniji svakako, a možda i brži :D Jebiga, opet, razumi ga, skupe su gume za takvo auto :D Quote OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted October 25 Report Share Posted October 25 Previse ima ljapana koji voze celave gume ili stare po 10 + godina JER JE DOBRA SARA MATORI Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manson Posted October 25 Report Share Posted October 25 Polovne premium gume. Inače, ovo sve više ljudi vozi stalno sa dugim svetlima? Ne samo golfisti. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted October 25 Report Share Posted October 25 Treba zakonom zabraniti preprodaju guma. Sto se tice farova - tu ima dve kategorije: 1. Retardi kojima sijalice nisu dobro nameste + retardi koji imaju kineske ksenone/LED koji bljeste svuda sem pravo 2. Retardi koji pale duga jer im ne rade oborena/srednja 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post dovlagsi Posted October 26 Popular Post Report Share Posted October 26 nisu baš golfisti, ali isto je 1 2 Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted October 26 Report Share Posted October 26 Dovla dominira od jutros! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 26 Report Share Posted October 26 1 hour ago, dovlagsi said: nisu baš golfisti, ali isto je morao sam da izguglam da vidim koji je to, prvo mi izašao neki klip "bmw 320d, san srpske omladine" :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 28 Report Share Posted October 28 View this post on Instagram A post shared by 🍐🍶☕ (@viljamovka_takovo) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted October 28 Report Share Posted October 28 OTKRIVENA TAJNA USPEHA GOLFA! 1 Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 28 Report Share Posted October 28 3 hours ago, dovlagsi said: OTKRIVENA TAJNA USPEHA GOLFA! brate, krenuli su u primenu prirodnih materijala before it was cool! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted October 29 Report Share Posted October 29 Stalni random da mere brzinu i zamislite koga su zaustavili Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
millanče Posted October 29 Report Share Posted October 29 On 10/28/2024 at 9:17 AM, Lucky said: PA JEL NEMA RĐE NEMA RĐE ŠTA 1 Quote OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 29 Report Share Posted October 29 4 hours ago, killYg0r said: Stalni random da mere brzinu i zamislite koga su zaustavili eh i oni idu na zicer, videli iz daljine "brendirani" golf i odmah zaustavljaj čoveka! :)) 4 hours ago, millanče said: PA JEL NEMA RĐE crva nije ni bilo! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts