Jump to content

Golfisti

reki

Recommended Posts

On 10/22/2024 at 10:57 AM, G!!! said:

ali, moram da primetim da je mentalitet golfista evoluirao vremenom ,i da su isti menjali brend te se taj nivo voznje u ovom kraju sada proteze na brojne druge modele, od onog pederskog  3008 do ostatka vw grupacije, a da se sam broj golfista desetkovao... prosto auto je trendom postao premali, pa su sada tu roveri bmw dzipovi audi narafski takodje ... a sve je to i dalje poteklo iz sedista golfa keca sa rupom na patosu, i navike u voznji su i dalje tu kao pre 20-30 godina... 

ali to je donekle ovo što kaže kili. vozači golfa koji su skupili keš su naravno uzeli bmw 🙂 a ovi što nemaju su u škodi ili 3008.

3 hours ago, Lucky said:

ali to je donekle ovo što kaže kili. vozači golfa koji su skupili keš su naravno uzeli bmw 🙂 a ovi što nemaju su u škodi ili 3008.

koji kes? polovni bmw koji kosta 50% od cene novog golfa 😄

nije tu do para, to je do toga da je golf konceptualno postao premali auto
anyway, ja pricam o golfistima iz mog kraja - to ne mora da ima veza sa golfistima iz ostalih 

fallout_table.gif

14 minutes ago, G!!! said:

koji kes? polovni bmw koji kosta 50% od cene novog golfa 😄

nije tu do para, to je do toga da je golf konceptualno postao premali auto
anyway, ja pricam o golfistima iz mog kraja - to ne mora da ima veza sa golfistima iz ostalih 

pa dobro sad, oduvek si imao one koji voze bmw od pre 30 godina 🙂 kao onaj meme na netu ko vozi bmw kao prvi vlasnik, ko je drugi a ko treći :)) 

inače zanimljivo da si pomenuo 3008, skoro sam sa nekim likom pričao, poslovna neka spika i sve vreme lik odaje utisak tog Golf/Škoda lika, i na kraju na rastanku (no homo) on u kola kad ono 3008 :)) ja kao, kako nije skoda, kad ispade nije škoda jer je burazer njegov uzeo škodu pa on nije hteo da kopira :)))

On 10/23/2024 at 8:51 PM, voodoo_ said:

Opet švercuješ benzin, Laki!

prepustio mi posao onaj deda što je na autokomandi prodavao benzin do pre tipa 3 godine :))

i dalje sam iznenađen kako ga niko nije ranije sklonio, lik sve uredno ima one flajke benzina na krovu kola i to sve 🙂

On 10/23/2024 at 7:15 PM, absolute said:

Razbija stereotipe....not

pa kud ga makar nije pomerila levo tamo do aut linije? :))

Ruma, sveži Gospodar prstenaca u F1 slikovi max-attack modu. Stvarno treba mozak biti voziti grdosiju od 2 tone na ovakvim gumama, eto novembra, mrazeva i kiša. Fascinanto... U šuntavilu. To samo oni mogu... Ne znam koliko se vidi dobro, ali ravne skroz... 

20241025_084427.thumb.jpg.43e541d4758f94a97d2c5907838fc54f.jpg

Edited by millanče

OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO

41 minutes ago, millanče said:

Ruma, sveži Gospodar prstenaca u F1 slikovi max-attack modu. Stvarno treba mozak biti voziti grdosiju od 2 tone na ovakvim gumama, eto novembra, mrazeva i kiša. Fascinanto... U šuntavilu. To samo oni mogu... Ne znam koliko se vidi dobro, ali ravne skroz... 

pa to je da bude brži na putu!

• Haha (+1) 1

• 1 year later...