Sting Posted yesterday at 10:19 AM Report Share Posted yesterday at 10:19 AM Lizardmens do something Wild Dule appears Predlažem format C:/ Sačuvaj HoMM sejvove! 2 Quote We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dick Warlock Posted yesterday at 10:24 AM Report Share Posted yesterday at 10:24 AM Dva blokade, mislim blokera zajedno ne bbi trebalo da prave probleme. Sta jedan ne uhvati, moze drugi. Brejv je Hromijum-bejzd i uBlock Origin dev je rekao da je zbog Manifesta V3 smenjena efektivnost njegove ekstenzije. Objavio je uBO Light koji, tvrdi, radi nesto bolje sa MV3. Ja imam oba aktivna i jos se bahatim sa Pi-Hole (ne radi za YT, yebaga) 😄 Nikad problem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bliss Posted 14 hours ago Report Share Posted 14 hours ago The latest YouTube error message isn't a bug, it's another ad blocker crackdown https://www.techspot.com/news/111074-latest-youtube-error-message-isnt-bug-another-ad.html takodje playtube na androidu nije radio, pa je posle par dana bio patch i sad je ok. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
millanče Posted 9 hours ago Report Share Posted 9 hours ago Ja samo da potvrdim da mi čist brave besprekorno vozi yt na Windowsu, a nastavlja da jebe sve češće na Androidu :( Neko provereno i bezbedno rešenje za Android? Quote OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO Link to comment Share on other sites More sharing options...
mladenq Posted 5 hours ago Report Share Posted 5 hours ago a sta, je l ima neki prob sa revancedom? nisam vec dugo u toku sa tim, ali pre nekih pola godine, matorom podesih, i od tad mu sljaka, nije mi se zalio da ima ikakav problem sa yt also, sto ne platite samo premium koj k? ja sam dugo bio u tom fazonu 'ma ne bih im platio pa kad...', ali sam uzeo pre nekih 4-5 god, kad sam skontao da vecinu contenta konzjumujem preko yt, i da mi se ne da da se cimam sa zaobilaznim resenjima za reklame na svakom uredjaju, posebno ne na tvu never looked back, to je manje vise jedina content pretplata koju i dalje placam, do prosle godine bilo 600din, pa su povecali na 800 ali i to mi smesna cifra, kad skontas na sta se sve daju pare svakodnevno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted 5 hours ago Report Share Posted 5 hours ago 8 hours ago, Bliss said: The latest YouTube error message isn't a bug, it's another ad blocker crackdown https://www.techspot.com/news/111074-latest-youtube-error-message-isnt-bug-another-ad.html takodje playtube na androidu nije radio, pa je posle par dana bio patch i sad je ok. govna lizardmenska, crkli dabogda Just now, mladenq said: never looked back, to je manje vise jedina content pretplata koju i dalje placam, do prosle godine bilo 600din, pa su povecali na 800 ali i to mi smesna cifra, kad skontas na sta se sve daju pare svakodnevno verovatnosi u pravu, ali me nervira i iz principa necu...videcemo koliko cu izdrzati :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts