G!!! Posted September 4, 2023 Report Share Posted September 4, 2023 On 9/2/2023 at 12:31 PM, Lucky said: https://direktno.rs/sport/kosarka/487636/manila-mundobasket-svetsko-prvenstvo-sta-se-desilo-pesic-danilovic.html?fbclid=IwAR3KFrdyXGJzNWzKLjmp1H0O4ufAUYr86B5GhmxzizdXTLoFNyGP5L8Ojzs kakva tabloidna glupost umesto da se bave kosarkaskom analizom, kenjaju o dnevnoj politici... serendanje tesko Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted September 4, 2023 Author Report Share Posted September 4, 2023 1 hour ago, G!!! said: kakva tabloidna glupost umesto da se bave kosarkaskom analizom, kenjaju o dnevnoj politici... serendanje tesko pa kako, svako ima pravo da bude selektor 🙂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted September 5, 2023 Author Report Share Posted September 5, 2023 Bogami što imamo neke navijačice Srbije tamo! Ajd' sad još samo da se ne raspadnemo kompletno u narednih 6 minuta biće valjda ok. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
toma Posted September 5, 2023 Report Share Posted September 5, 2023 On 9/1/2023 at 2:27 PM, toma said: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
evgeniy Posted September 5, 2023 Report Share Posted September 5, 2023 prilicno jako silovanje, osvajamo! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted September 5, 2023 Author Report Share Posted September 5, 2023 mi idemo na Kanada vs Slovenija jelda? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted September 5, 2023 Report Share Posted September 5, 2023 Ako nešto nisam očekivao u životu, onda je to da dobijemo Litvance i da uđemo u polufinale 😄 Janezi ili rakuni. Nešto mi se čini da su rakuni ipak jači, ali videćemo. Quote QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted September 5, 2023 Report Share Posted September 5, 2023 odvalili ih popadali litvanci posle prvog poluvremena koje je izgledalo kao najbolja evropska kosarka stos mene tice Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted September 5, 2023 Author Report Share Posted September 5, 2023 nisam znao za ovaj momenat: Srbija će u toj utakmici navijati za Kanadu, baš kao i za Sjedinjene Američke Države u ogledu protiv Latvije. Pobjede SAD-a i Kanade osigurale bi joj nastup na Olimpijskim igrama u Parizu sljedeće godine. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted September 5, 2023 Report Share Posted September 5, 2023 Da, idu dve najbolje plasirane ekipe iz Evope - ako pobedi Kanada u polufinalu smo mi i bolji iz duela Nemačka/Letonija. Ukoliko prođe Slovenija to znači da će u prve četiri biti tri evropske reprezentacije, tako da nam treba još jedna pobeda da bi se kvalifikovali (osim u neverovatnom slučaju da USA ispadne u polufinalu a mi ih dobijemo za treće, kada u teoriji opet ne bi išli). 1 Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted September 5, 2023 Author Report Share Posted September 5, 2023 34 minutes ago, Zwerko said: Da, idu dve najbolje plasirane ekipe iz Evope - ako pobedi Kanada u polufinalu smo mi i bolji iz duela Nemačka/Letonija. Ukoliko prođe Slovenija to znači da će u prve četiri biti tri evropske reprezentacije, tako da nam treba još jedna pobeda da bi se kvalifikovali (osim u neverovatnom slučaju da USA ispadne u polufinalu a mi ih dobijemo za treće, kada u teoriji opet ne bi išli). Izgleda ovi Italijani stvarno znaju samo nas da dobiju 😞 🙂 94/55 trenutno za Amere :)) 100/63 na kraju. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
evgeniy Posted September 6, 2023 Report Share Posted September 6, 2023 srecan nam prolaz na OI o/ 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted September 6, 2023 Report Share Posted September 6, 2023 (edited) Ja sam skroz zadovoljan sta su uradili. Bas svaka im cast. Edited September 6, 2023 by absolute Quote QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted September 6, 2023 Author Report Share Posted September 6, 2023 znači u petak igramo opet u onih 10:45h Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted September 7, 2023 Author Report Share Posted September 7, 2023 Letonci dobili Italijane 🙂 A Litvanci skoro 20 razlike protiv Slovenije! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
evgeniy Posted September 8, 2023 Report Share Posted September 8, 2023 koji bogovi kosarke ovi ljudi, milina za gledati 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shpanac Posted September 8, 2023 Report Share Posted September 8, 2023 Bravo. Kao neko ko nije nimalo verovao u ovaj tim, i popljuvao njihove šanse apsolutno svaki put kad je pokrenuta priča o istim, dugujem im izvinjenje. Predobra odbrana, dobar napad, pametno igraju 95% vremena, i nemaju ego. Quote ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted September 8, 2023 Author Report Share Posted September 8, 2023 5 minutes ago, evgeniy said: koji bogovi kosarke ovi ljudi, milina za gledati 1 minute ago, shpanac said: Bravo. Kao neko ko nije nimalo verovao u ovaj tim, i popljuvao njihove šanse apsolutno svaki put kad je pokrenuta priča o istim, dugujem im izvinjenje. Predobra odbrana, dobar napad, pametno igraju 95% vremena, i nemaju ego. svaka im čast svakako. malo taman i onaj polu-user da izbegnemo amere, ali čestitke! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted September 8, 2023 Report Share Posted September 8, 2023 3 minutes ago, shpanac said: Bravo. Kao neko ko nije nimalo verovao u ovaj tim, i popljuvao njihove šanse apsolutno svaki put kad je pokrenuta priča o istim, dugujem im izvinjenje. Predobra odbrana, dobar napad, pametno igraju 95% vremena, i nemaju ego. Pridruzujem se. Ja sam imao ozbiljnu sumnju da ce i grupu proći 😄 Prosto mi neverovatno... Posle Dule lud 😄 Quote QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Lucky Posted September 8, 2023 Author Popular Post Report Share Posted September 8, 2023 ajd da pomenemo i ove momke kad smo već tu 🙂 Пето узастопно европско злато за Србију, Стојачић још једном погодио за победу Двојком Страхиње Стојачића при резултату 20:20, Србија је савладала Литванију и пети пут узастопно попела се на кров Европе. 3 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post killYg0r Posted September 8, 2023 Popular Post Report Share Posted September 8, 2023 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted September 8, 2023 Author Report Share Posted September 8, 2023 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trans-Lucky Posted September 8, 2023 Report Share Posted September 8, 2023 ИДЕМО! КАРААААААААААААААААААААЈ! Quote Svenevideći Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted September 8, 2023 Author Report Share Posted September 8, 2023 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted September 8, 2023 Author Report Share Posted September 8, 2023 jujuju šta rade ovi nemci i ameri - 111/107 ima još minut do kraja. ovo kao NBA 🙂 ladno će da prođu nemci u finale i prošli su 🙂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts