Lucky Posted Monday at 07:57 AM Report Share Posted Monday at 07:57 AM 18 hours ago, Highl1 said: Tesla Y, prozivao ga ja na instagramu kad je menjao akumulator i slao mu one Tesla meme-ove, ali ne da se ah pa da, i ja pitam svašta, kao da bi trupsi imao bilo koji drugi EV 🙂 19 hours ago, Eternall said: Pročitam tu i tamo po netu da neko vozi eGolf, e208, Zoe, i3, ponekad i Teslu - pa rekoh ima li konkretnih vlasnika, možda forumaša koji su preko gde EV ima malkice više smisla, ili malo više HC pojedinaca koji su uplovili u EV vode na našim prostorima - you never know. 'naš kako, vozio sam se više puta u tesli ali i u ovim svim drugim koje si i sam pomenuo - egolf, e208, Zoe itd itd - jedino u tesli mogu da kažem da imaš taj neki osećaj da se "ne čuje a ide" i donekle taj premium momenat kola, ali isto tako moram da kažem da minimalizam + veliki ekran na sredini nekome možda neće odgovarati, ja sam potencijalno jedan od tih. Volim da imam u kolima što više dugmića :)) Stakleni krov je ok momenat za nekoga, nisam siguran da je i za mene ali preglednost deluje stvarno super. Ovi svi drugi običniji automobili bukvalno deluju kao da su uzeli standardni auto i zamenili šta su morali da bi bio EV i čuje se kao da ima standardni motor :)) nema doduše da ga "napinje" kad menja brzine i u tom smislu ne vuče i ne cima, ali sve drugo je vrlo slično rekao bih. 19 hours ago, Eternall said: Zavisi - blizu u smislu prošao sam pored auta, ili blizu da kupim za vožnju po gradu pa odustao - u oba slučaja važi se, i to je nekakvo iskustvo zar ne. 21 hours ago, dovlagsi said: da kupim 🙂 moj stav je da EV trenutno ima smisla samo kao gradsko vozilo koje imaš gde da puniš kod svoje kuće. u tom smislu je smart najbolja opcija, domet ~120km (oni navode 160, pa neka bude i 100) što je sasvim dovoljno da ne moraš da ga puniš svaki dan a i možeš. sve druge opcije su potpuno blesave ako mene neko pita u ovom trenutku i kod nas, sa ovim brojem punjača i "nesigurnosti". Baš sam skoro video Tesle u nekom hotelu kod nas koji ima punjač (dva punjača) i razmišljam da je lik krenuo sa Teslom ovde, da konkretno punjači ne rade ili da su oba puna drugim kolima, šta bi rado kad okolo nigde ničega nema 100km u bilo kom radijusu. OK, možeš da se snađeš kao - dajte mi običnu utičnicu pa ga puniš 2 dana nekako, ali suviše je to "nestabilno". Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted Monday at 05:08 PM Author Report Share Posted Monday at 05:08 PM ko hoće da pravimo biznis plan? 😉 1 Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted yesterday at 07:07 AM Report Share Posted yesterday at 07:07 AM 13 hours ago, dovlagsi said: ko hoće da pravimo biznis plan? 😉 I see Honda, I join! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts