reki Posted June 18 Report Share Posted June 18 On 6/11/2024 at 6:19 AM, Highl1 said: dobar savet, ostaviću onda kupovinu za peti ili šesti život, pošto mi je ovo tek prvi, pa ima vremena, hvala Zverko IDE GAS ZVEKI CEKA DA DA NAS BONBARDUJU OPET Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 18 Report Share Posted June 18 5 hours ago, manson said: http://www.polovniautomobili.com/auto-oglasi/21848094/jinpeng-amy-elektricno-vozilo Ima i sport mod. Šta više treba? deluje kao pravo ELLITE vozilo! a i lako se parkira siguran sam! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted June 21 Author Report Share Posted June 21 1 Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 22 Report Share Posted June 22 19 hours ago, dovlagsi said: wtf radi ta industrija nisu normalni :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted June 23 Author Report Share Posted June 23 žali bože para 1 Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 26 Report Share Posted June 26 U KAMPUSU u Kerestincu kraj Zagreba Mate Rimac danas je predstavio robotaksije, koji će se zvati Verne. Na predstavljanje su došli i premijer Plenković te ministar prometa Oleg Butković. Iako je Rimac obećao da će pokazati robotaksi, ni danas nismo vidjeli kako vozi. Tijekom predstavljanja je Rimac dvaput pokušao pozvati robotaksi na pozornicu preko aplikacije, ali auto nije niti jednom došao. Premijer Andrej Plenković je rekao da će robotaksiji 2026. godine voziti po Zagrebu. Imali smo problemčić s kočnicom, auto se nije htio pokrenuti", rekao je Rimac. "Radi se o potpuno drugačijem autu, dimenzije su poput Golfa, ali unutrašnjost je napravljena da bude udobnija i prostranija", rekao je Rimac. "Za svaki problem u prometu i za svaku nesreću odgovaramo mi. Godinama ćemo poboljšavati sustav, ali već sad smo u fazi da je autonomna vožnja naprednija od bilo kojeg vozača", rekao je Rimac. "U Zagrebu testiramo, a u drugim gradovima imat ćemo na stotine, pa i na tisuće auta. Cijena će biti manja nego kod Ubera i Bolta. Imamo ugovore s gradovima iz Engleske, Austrije... 30 dodatnih gradova je u planu". Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted June 27 Author Report Share Posted June 27 Kakav je ovo taksi, za dvoje? 😁 Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 27 Report Share Posted June 27 31 minutes ago, dovlagsi said: Kakav je ovo taksi, za dvoje? 😁 pa realno, verujem da je 94% svih taksi vožnji jedna osoba ili dve 🙂 tako da nije neki problem 🙂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted June 27 Author Report Share Posted June 27 pravda za nas petoro! 😢 1 Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted June 27 Author Report Share Posted June 27 depreciation king 👑 nije ni 2 god star. nov je bio oko 100k Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted June 27 Report Share Posted June 27 Realno za 50k je dobra kupovina Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted June 27 Author Report Share Posted June 27 može to još niže, ovo je emil frey ponuda! realno za 45k kod nekog dobrog uvoznika za 6 meseci 👍 al baš razmišljam nešto, nikad ga ne bi kupio, uopšte ga ne želim. samo mu je boja dobra. Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted June 27 Report Share Posted June 27 Kad poredimo njega i ostala elektricna kola dobra ponuda. Ali generalno za 50-60k range stvarno moze da se uzme ozbiljno nesto i da se bira. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 28 Report Share Posted June 28 20 hours ago, dovlagsi said: pravda za nas petoro! 😢 pa vi ste u onih 6% 🙂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted June 28 Report Share Posted June 28 On 6/26/2024 at 2:19 PM, Lucky said: U KAMPUSU u Kerestincu kraj Zagreba Mate Rimac danas je predstavio robotaksije, koji će se zvati Verne. Na predstavljanje su došli i premijer Plenković te ministar prometa Oleg Butković. Iako je Rimac obećao da će pokazati robotaksi, ni danas nismo vidjeli kako vozi. Tijekom predstavljanja je Rimac dvaput pokušao pozvati robotaksi na pozornicu preko aplikacije, ali auto nije niti jednom došao. Premijer Andrej Plenković je rekao da će robotaksiji 2026. godine voziti po Zagrebu. Imali smo problemčić s kočnicom, auto se nije htio pokrenuti", rekao je Rimac. "Radi se o potpuno drugačijem autu, dimenzije su poput Golfa, ali unutrašnjost je napravljena da bude udobnija i prostranija", rekao je Rimac. "Za svaki problem u prometu i za svaku nesreću odgovaramo mi. Godinama ćemo poboljšavati sustav, ali već sad smo u fazi da je autonomna vožnja naprednija od bilo kojeg vozača", rekao je Rimac. "U Zagrebu testiramo, a u drugim gradovima imat ćemo na stotine, pa i na tisuće auta. Cijena će biti manja nego kod Ubera i Bolta. Imamo ugovore s gradovima iz Engleske, Austrije... 30 dodatnih gradova je u planu". lik je odavno uzeo pare od drzave, kasni sa svim rokovima, i verovatno ovo nece ni deliverovati 2 Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 28 Report Share Posted June 28 2 minutes ago, Highl1 said: lik je odavno uzeo pare od drzave, kasni sa svim rokovima, i verovatno ovo nece ni deliverovati bukvalno, lik car 🙂 podseća me na onoj Fyre festival lika :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted June 30 Author Report Share Posted June 30 idemo dalje 1 Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 30 Report Share Posted June 30 1 hour ago, dovlagsi said: idemo dalje haha, najjače kad uzmu i kažu za ceo EQ e soriška, ujedno i prestaje bilo kakva podrška u 2028 godini (npr) :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted June 30 Report Share Posted June 30 Jel ovaj nepismeni naslov trebalo da kaze da se vracaju na razvijanje ICE-a? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted June 30 Report Share Posted June 30 A da procitas malo vise od naslova? :)) 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted June 30 Report Share Posted June 30 nisam ja ovde da citam 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted July 12 Author Report Share Posted July 12 nova panda će biti prvi auto koji će imati kabl u kućištu, kako se toga niko nije setio? Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post reki Posted July 12 Popular Post Report Share Posted July 12 pa verovatno jer su u Fiatu navikli da neki kabl/sajla izlazi iz prednjeg dela vozila 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 12 Report Share Posted July 12 1 hour ago, dovlagsi said: nova panda će biti prvi auto koji će imati kabl u kućištu, kako se toga niko nije setio? to je dobro pitanje, moguće da nisu bili sigurni oko standarda za kablove i priključke itd pa im je ovako bilo lakše a moguće i da prosto nisu imali mesta za to do sada, tj. tehnički nisu još znali gde da ubace tih par metara kabla i kako da se uvlače unutra u kućište. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junkie Posted July 15 Report Share Posted July 15 Twizzy? 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts