Zwerko Posted yesterday at 12:48 PM Report Share Posted yesterday at 12:48 PM On 11/7/2025 at 10:35 AM, cali said: Ovaj Owlcat Games izdavač kida - svaka druga igra koja mi se dopadne, oni su izdali: Pathfinder, Battle Brothers, Menace, WH40k Rogue Trader, itd. Kad smo kod toga ima i ovo - Rue Valley Domaći tim je u pitanju pa ko voli cRPG i generalno neki Disco Elysium stil igara predlažem da proba. 2 Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
manson Posted 15 hours ago Author Report Share Posted 15 hours ago Steam PC https://store.steampowered.com/sale/steammachine Za neku modernu ekipu izgleda 🙂 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted 2 hours ago Report Share Posted 2 hours ago 12 hours ago, manson said: Za neku modernu ekipu izgleda 🙂 izgleda i za penzionere, evo @f4ts0se isprimao! šalu na stranu, nisam očekivao od valve baš toliki inkluzivitet u promou, ali me oduševila ova dva lika što pričaju o steam machine, deluje kao da su ih pokupili na putu sa pijace do kuće, još ovaj drugi u nekoj izgužvanoj majici, posadili ih na onaj trosed :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted 2 hours ago Report Share Posted 2 hours ago ja stvarno ne kapiram zasto bi neko kupovao posebnu ''kutiju za steam igrice'' koje ionako moze da igra na PCu ili konzoli...ali dobro, valjda sam ja zatucani bumer! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted 1 hour ago Report Share Posted 1 hour ago 56 minutes ago, Dule_smor said: ja stvarno ne kapiram zasto bi neko kupovao posebnu ''kutiju za steam igrice'' koje ionako moze da igra na PCu ili konzoli...ali dobro, valjda sam ja zatucani bumer! pa jedan od primarnih razloga bi između ostalog trebalo da bude i cena. jer, iako je nisu najavili, očekivano je da bude oko 500-600 evra i da gura igre koje ovako cepaš na PC-ju od 1000+ evra a sve to spakovano u malu kutiju veličine pola Xbox konzole (otpr). A onda imaš ceo lejer tog SteamOS momenta. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts