Jump to content

pričajte

manson

Recommended Posts

On 11/7/2025 at 10:35 AM, cali said:

Ovaj Owlcat Games izdavač kida - svaka druga igra koja mi se dopadne, oni su izdali: Pathfinder, Battle Brothers, Menace, WH40k Rogue Trader, itd.

Kad smo kod toga ima i ovo - Rue Valley Domaći tim je u pitanju pa ko voli cRPG i generalno neki Disco Elysium stil igara predlažem da proba. 

• Like +1 2

Heghlu'meH QaQ jajvam

12 hours ago, manson said:

Za neku modernu ekipu izgleda 🙂

izgleda i za penzionere, evo @f4ts0se isprimao!

šalu na stranu, nisam očekivao od valve baš toliki inkluzivitet u promou, ali me oduševila ova dva lika što pričaju o steam machine, deluje kao da su ih pokupili na putu sa pijace do kuće, još ovaj drugi u nekoj izgužvanoj majici, posadili ih na onaj trosed :))

56 minutes ago, Dule_smor said:

ja stvarno ne kapiram zasto bi neko kupovao posebnu ''kutiju za steam igrice'' koje ionako moze da igra na PCu ili konzoli...ali dobro, valjda sam ja zatucani bumer!

pa jedan od primarnih razloga bi između ostalog trebalo da bude i cena.

jer, iako je nisu najavili, očekivano je da bude oko 500-600 evra i da gura igre koje ovako cepaš na PC-ju od 1000+ evra a sve to spakovano u malu kutiju veličine pola Xbox konzole (otpr).

A onda imaš ceo lejer tog SteamOS momenta.