Jump to content

Tenis 2022/26

Lucky

Recommended Posts

IDE BRE GAS LOMI!

Pa svakako je vodio i bio na dobrom putu, a hejteri neka ga duvaju, sigurno ce sad kenjati kako je uzeo zbog predaje. Uostalom mislim da mu je to prva titula u karijeri koju uzima na taj nacin. I 102ga ukupno, jos jedna pa da stigne Federera. Mislim da je sad i najstariji osvajac ATP 500 turnira u istoriji. Toliko o tome da ne moze vise da osvoji nista.

Btw, jel se vraca u top 10 sad?

• Like +1 1

srpskivojnik-3.jpg

E, da, ako ne bude vecih negativnih promena u osvajanju bodova, Novak je deveti u ovogodisnjoj trci i kvalifikuje se za ATP finale, jer Siner, po najavama, ne igra usled povrede, pa Djokovic postaje osmi u trci.

Iz istog razloga, zbog neigranja, Siner gubi puno bodova i prvo mesto i Zverev postaje novi broj jedan, samo da vidimo tacno kada.

Edited by Dick Warlock

al kakva je to sad prica koj k, on opet nesto ganja federera

msm ne pratim tenis ni blizu kao neke druge sportove, pa mozda samo ja nisam u toku, ali nisam uopste ispratio da je ta prica bila relevantna uopste, jer pretpostavljam da je velika razlika u jacini tih titula

i sad kao odjednom nesto, opet djokovic ganja nekoga

imam osecaj da kad bi covek igrao do 45, i osvojio ko zna sta jos, da bi 10 novih stvari izmislili koje treba da dostigne

• Like +1 1

18 hours ago, mladenq said:

al kakva je to sad prica koj k, on opet nesto ganja federera

msm ne pratim tenis ni blizu kao neke druge sportove, pa mozda samo ja nisam u toku, ali nisam uopste ispratio da je ta prica bila relevantna uopste, jer pretpostavljam da je velika razlika u jacini tih titula

i sad kao odjednom nesto, opet djokovic ganja nekoga

imam osecaj da kad bi covek igrao do 45, i osvojio ko zna sta jos, da bi 10 novih stvari izmislili koje treba da dostigne

nisam siguran da je ovo nešto šire stvar koja je iskomunicirana (!) više sam ja lično video na nekom rendom postu gde su izneli i ovaj podatak. ne znači da se sad za njega neće uhvatiti kad ovaj bude igrao negde neki naredni turnir.

a inače to su stvari na koje se narod loži pa ne treba da te čudi da će uvek toga biti i za noloa i za bilo kog drugog sportistu na svetu. 

najmlađi pobednik, najstariji pobednik, najviše vezanih pobeda, najviše titula. na kraju krajeva aca informacija izgradi karijeru na tome što je najviše puta tim pobedio dok je kiša padala a temperatura bila preko 10 stepeni za vreme retrogradnog merkura.

17 hours ago, Dule_smor said:

Ispade u prvom kolu Sangaja od Hurkaca. Nisam ni znao da ce igrati Sangaj sa samo par dana pauze, ludak:D

isto, gledam neki reels kao dolazi Novak na turnir, pozdravlja se, itd, rek'o ovo mora da je sa ovog turnira što je pobedio, kad ono nije.

pade mi napamet da je to verovatno deo nekog dila dal' teniskog dal' sponzorskog itd, u fazonu ako ima "kinesku turneju" mora da odigra oba turnira.

jasno je da novak sad ne mora ništa, ali sigurno s vremena na vreme i takav vid dogovora diktira tempo i turnire.