Trans-Lucky Posted May 13, 2021 Report Share Posted May 13, 2021 7 hours ago, voodoo_ said: Sinofarm ionako ne radi ništa Juče revakcina Sputnjikom, sinoć raspad sistema, međutim neka vitaminska bomba i dupli paracetamol me izvukli, jutros manje-više redovno. Так где ты, приятель? Quote Svenevideći Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted May 14, 2021 Report Share Posted May 14, 2021 Не хватает минералов! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted May 14, 2021 Report Share Posted May 14, 2021 22 hours ago, voodoo_ said: Sinofarm ionako ne radi ništa Juče revakcina Sputnjikom, sinoć raspad sistema, međutim neka vitaminska bomba i dupli paracetamol me izvukli, jutros manje-više redovno. da nisam mreo 3 dana od sinofarma i ja bih potpuno isto mislio :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trans-Lucky Posted May 17, 2021 Report Share Posted May 17, 2021 Замрла тема, Бил Гејц активирао чип, вакцинисани помрли. 1 Quote Svenevideći Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted May 18, 2021 Report Share Posted May 18, 2021 Bili sprema brakorazvodnu, jebe mu se za čip 😄 Dao juče Covid plazmu (ne keks, nego iz krvi)...valjda će nekom da pomogne...verovatno za 15 dana opet... A, ispadanje iz forme u mojim godinama se zove mala smrt 😄 Quote QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted May 19, 2021 Report Share Posted May 19, 2021 19 hours ago, absolute said: A, ispadanje iz forme u mojim godinama se zove mala smrt 😄 😮 La petite mort Quote La petite mort (French pronunciation: [la pətit mɔʁ], the little death) is an expression which means "the brief loss or weakening of consciousness" and in modern usage refers specifically to "the sensation of post orgasm as likened to death." Go Nemke GO!!! :)))))))))))))))))))) 1 Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted May 19, 2021 Report Share Posted May 19, 2021 Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted May 19, 2021 Report Share Posted May 19, 2021 On 5/18/2021 at 3:44 PM, absolute said: Bili sprema brakorazvodnu, jebe mu se za čip 😄 Dao juče Covid plazmu (ne keks, nego iz krvi)...valjda će nekom da pomogne...verovatno za 15 dana opet... A, ispadanje iz forme u mojim godinama se zove mala smrt 😄 sad ga jadnog prozivaju da je napastvovao koleginice pa je zato morao da ode sa čela microsofta! On 5/17/2021 at 8:12 PM, SATAN said: Замрла тема, Бил Гејц активирао чип, вакцинисани помрли. sad svi čekamo prijavu od 01. juna za još 3000 din pa da opet imamo o čemu da pričamo! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
psy Posted May 24, 2021 Report Share Posted May 24, 2021 (edited) rechipovan juce. trebao sam danas ali imaju nestasicu druge doze sputnika pa su mi rekli ili odmah ili za 2 meseca 😄 odvalio se od spavanja i probudio sa mamurlukom i glavoboljom kao da nisam trenuo popio paracetamol kao i svi ostali i sad mi je bolje, ocekujem da sutra budem kao nov vakcinisala se i zena fajzerom tako da je to to sto se tice nas i ovog virusa edit/ cekamo jos pare od vucica i zurku za vidovdan Edited May 24, 2021 by psy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junkie Posted May 24, 2021 Report Share Posted May 24, 2021 ja sam uspeo da sredim drugu dozu u slo, tako da ću im napraviti kofuziju sa čipovima!!!oneleeven inače 2x fajzer, bukvalno ništa od nusefekata. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted May 24, 2021 Report Share Posted May 24, 2021 1 hour ago, Junkie said: ja sam uspeo da sredim drugu dozu u slo, tako da ću im napraviti kofuziju sa čipovima!!!oneleeven inače 2x fajzer, bukvalno ništa od nusefekata. TO ZNAČI DALI TI PLACEBO!!!1 5 hours ago, psy said: vakcinisala se i zena fajzerom tako da je to to sto se tice nas i ovog virusa dok ne zafale pare pa bude da je novi indija mutant zapravo rezstentan ... ionako fajzer već reče da će morati i treća doza i svake godine po jednom :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fuse.buca Posted May 25, 2021 Report Share Posted May 25, 2021 Evo i mene, dobih juce drugu dozu Astre. Za sad je sve ok, eventulano ako bude necega ocekujem danas ili sutra jer mi je tako bilo sa prvom dozom.. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post FATA Posted May 25, 2021 Popular Post Report Share Posted May 25, 2021 Evo i ja da se javim da nista nisam primio, da nemam nikakvih nuspojava i da mi puca da bilo sta primim! 2 2 1 Quote prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted May 25, 2021 Report Share Posted May 25, 2021 Ja da javim da sam zamenio stare svajcarce za nove...A i da i meni puca... Quote QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted May 25, 2021 Report Share Posted May 25, 2021 5 hours ago, absolute said: Ja da javim da sam zamenio stare svajcarce za nove...A i da i meni puca... znači ti si jedan od onih u srbadi što je zamenio milijardu franaka švajcaraca iz šteka! 5 hours ago, FATA said: Evo i ja da se javim da nista nisam primio, da nemam nikakvih nuspojava i da mi puca da bilo sta primim! Svi građani iznad 16 godina koji su vakcinisani makar jednom dozom do 31. maja moći da se prijave za dodatnu pomoć od 3.000 dinara od 1. do 15. juna. A OVO?!?!1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted May 27, 2021 Report Share Posted May 27, 2021 On 5/25/2021 at 5:02 PM, Lucky said: znači ti si jedan od onih u srbadi što je zamenio milijardu franaka švajcaraca iz šteka! Svi građani iznad 16 godina koji su vakcinisani makar jednom dozom do 31. maja moći da se prijave za dodatnu pomoć od 3.000 dinara od 1. do 15. juna. A OVO?!?!1 Skoro zaboravljeni stek kad je Mihajlo rodjen...ostala koverta od tetke iz Kanade sa svajcarcima...steta sto nije Vulinova tetka :( Quote QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted May 27, 2021 Report Share Posted May 27, 2021 45 minutes ago, absolute said: Skoro zaboravljeni stek kad je Mihajlo rodjen...ostala koverta od tetke iz Kanade sa svajcarcima...steta sto nije Vulinova tetka 😞 hahah, ja kao neki ludak išao po menjačnicama da zamenim celih 10 CHF 🙂 Kad smo jedan od puteva išli u Ženevu na sajam ta baba što nam rentira smeštaj nam rekla da treba da imaš 10 CHF uvek u novčaniku za sreću! i mi je poslušali šta ćemo, ipak je ona iz švice! :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Trans-Lucky Posted May 27, 2021 Popular Post Report Share Posted May 27, 2021 On 5/25/2021 at 11:07 AM, FATA said: Evo i ja da se javim da nista nisam primio, da nemam nikakvih nuspojava i da mi puca da bilo sta primim! Списак постоји. Вакцинисаћемо те кунем ти се. 3 1 Quote Svenevideći Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post FATA Posted May 27, 2021 Popular Post Report Share Posted May 27, 2021 (edited) 30 minutes ago, Lucky said: hahah, ja kao neki ludak išao po menjačnicama da zamenim celih 10 CHF 🙂 Kad smo jedan od puteva išli u Ženevu na sajam ta baba što nam rentira smeštaj nam rekla da treba da imaš 10 CHF uvek u novčaniku za sreću! i mi je poslušali šta ćemo, ipak je ona iz švice! :)) Tako sam i ja i sada imam oko 600€ iz 40ak zemalja sa kojima ne znam sta cu! Zato pozivam sve vakcinisane da mi se jave pred put. Menjam lokalnu valutu po srednjem kursu, a za rurovce cak 10% popusta! 26 minutes ago, SATAN said: Списак постоји. Вакцинисаћемо те кунем ти се. Edited May 27, 2021 by FATA 3 2 Quote prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Elvis J. Kurtovic Posted May 28, 2021 Popular Post Report Share Posted May 28, 2021 Или Сатан 2008. : "Ја сам тучарош, носим шрафцигер са собом!" 2021: "Бухуху, јао вирус, сви ћемо да помремо, ви невакцинисани ме директно угрожавате, бухуху :(" 1 3 Quote Naposletku ti si navek znala da sam svirac,brosic sto se tesko pribada,da me moze oduvati najblazi nemirac,da cu u po reci stati,da se necu osvrtati nikada... Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted May 28, 2021 Report Share Posted May 28, 2021 Moze i tako samo me mrzelo da trosim vreme na editovanje ovo sam vec imao na fonu Quote prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trans-Lucky Posted May 29, 2021 Report Share Posted May 29, 2021 Осећам се посебно, чланови рура ме едитују ❤️ Него овај чип ми је супер, не морам ни да укључим рачунар, конектован сам аутоматски. А ви? Имате ли ГПС, да вас чува од ивице равне земље или и даље користите бусолу? Quote Svenevideći Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvis J. Kurtovic Posted May 30, 2021 Report Share Posted May 30, 2021 Да, онај који не верује фармакомафији верује у равну земљу... Логика левел 5 годиница Quote Naposletku ti si navek znala da sam svirac,brosic sto se tesko pribada,da me moze oduvati najblazi nemirac,da cu u po reci stati,da se necu osvrtati nikada... Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted May 30, 2021 Report Share Posted May 30, 2021 A 5G? Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvis J. Kurtovic Posted May 30, 2021 Report Share Posted May 30, 2021 https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=342054757278574&id=100044221578101 Quote Naposletku ti si navek znala da sam svirac,brosic sto se tesko pribada,da me moze oduvati najblazi nemirac,da cu u po reci stati,da se necu osvrtati nikada... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts