Lucky Posted September 23, 2023 Report Share Posted September 23, 2023 18 hours ago, Dule_smor said: Zovite kad budete isli na pivo, da ne bude posle Dule lud! ako budeš mogao da izađeš iz zemlje zbog novih covid mera! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted September 23, 2023 Report Share Posted September 23, 2023 Meni je najjace to sto se vec sad najavljuje kao da je jebeni jamb. Interesantno bi bilo napraviti neko istrazivanje da li bi se vakcinisani isto ponasali i opet vakcinisali... Medjutim vecina su sise pa bi lagali te ne bi bilo merodavno! Quote prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted September 23, 2023 Report Share Posted September 23, 2023 2 hours ago, FATA said: Meni je najjace to sto se vec sad najavljuje kao da je jebeni jamb. Interesantno bi bilo napraviti neko istrazivanje da li bi se vakcinisani isto ponasali i opet vakcinisali... Medjutim vecina su sise pa bi lagali te ne bi bilo merodavno! mislim da će procenat biti znatno manji ako bi opet išli na to, ali će uvek biti ekipa koja će "morati" zbog raznoraznih obaveza i razloga - putovanje, posao, itd. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post alfa Posted September 24, 2023 Popular Post Report Share Posted September 24, 2023 On 9/22/2023 at 7:09 PM, Elvis J. Kurtovic said: Мало је људи који ће признати да су нису били у праву, већина ће да једе говна до краја само да не би испало да су погрешили A zato su tebi usta puna govana sve vreme, sad mi je jasno! 3 Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvis J. Kurtovic Posted September 24, 2023 Report Share Posted September 24, 2023 Ти би први требало да се покријеш ушима, овде си испао ретардо више пута Quote Naposletku ti si navek znala da sam svirac,brosic sto se tesko pribada,da me moze oduvati najblazi nemirac,da cu u po reci stati,da se necu osvrtati nikada... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post alfa Posted September 24, 2023 Popular Post Report Share Posted September 24, 2023 Ne čujem te lepo šta pričaš, puna su ti usta, ali po tvojim yt stručnjacima što si kačio ovde, ja bih trebao da sam umro već 2 puta 😞 3 Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvis J. Kurtovic Posted September 24, 2023 Report Share Posted September 24, 2023 И по твојој "званичној науци" ја 10-ак пута Quote Naposletku ti si navek znala da sam svirac,brosic sto se tesko pribada,da me moze oduvati najblazi nemirac,da cu u po reci stati,da se necu osvrtati nikada... Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted September 24, 2023 Report Share Posted September 24, 2023 1 hour ago, alfa said: Ne čujem te lepo šta pričaš, puna su ti usta, ali po tvojim yt stručnjacima što si kačio ovde, ja bih trebao da sam umro već 2 puta 😞 Dragy alfy ja moram da cuvam duh srbskog jezika, pa bih rekao da je pravilnije reći “trebalo bi da sam umry vec dva puty” a za topic, mogli bi ga zakopati korona je passe. mada licno ja bi voleo opet zakljucavanja i mere. Kad se ja ne provodim, necete ni vi 💪🏽 1 1 Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted September 24, 2023 Report Share Posted September 24, 2023 Ne provodi se Igra Zeldu na Nintendo Svičeru od jutra do sutra 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted September 24, 2023 Report Share Posted September 24, 2023 Ne sudi mi 1 Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted September 24, 2023 Report Share Posted September 24, 2023 19 minutes ago, f4ts0 said: Dragy alfy ja moram da cuvam duh srbskog jezika, pa bih rekao da je pravilnije reći “trebalo bi da sam umry vec dva puty” a za topic, mogli bi ga zakopati korona je passe. mada licno ja bi voleo opet zakljucavanja i mere. Kad se ja ne provodim, necete ni vi 💪🏽 bmk, pišem iz igraonica 1 Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted September 24, 2023 Report Share Posted September 24, 2023 25 minutes ago, voodoo_ said: Ne provodi se Igra Zeldu na Nintendo Svičeru od jutra do sutra valjda na steam decku! (koji mi doduše pomalo ide na nerve sa bagovima u "sistemu" i samim igrama, očekivao sam da će biti polishovanije!) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted September 24, 2023 Report Share Posted September 24, 2023 i will not bite this bait! Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted September 27, 2023 Report Share Posted September 27, 2023 https://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2023&mm=09&dd=26&nav_category=78&nav_id=2405126&fbclid=IwAR0D9AZbP8GzdUjiPA7aCsuUdfsjm4Vj_pMHTT4cotOUVMUVI8OYc3Lz33g soon! Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 2, 2023 Report Share Posted October 2, 2023 Каталин Карико и Дру Вајсман добитници су Нобелове награде за медицину због својих открића која су омогућила развој иРНК вакцина против ковида-19. Открића два лауреата, професорке Универзитета у Сегедину у Мађарској Каталин Карико, и Друа Вајсмана са Универзитета у Пенсилванији била су кључна за развој ефикасне иРНК вакцине у борби против пандемије ковида-19. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted October 2, 2023 Report Share Posted October 2, 2023 U kom smislu efikasne? Gospodi pomiluj! 2 Quote QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
toma Posted October 2, 2023 Report Share Posted October 2, 2023 ngz pls, to ko onomad kad su obami dali nobela za mir. nidje veze to priznanje vec neko vreme. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted October 2, 2023 Report Share Posted October 2, 2023 20 minutes ago, toma said: ngz pls, to ko onomad kad su obami dali nobela za mir. nidje veze to priznanje vec neko vreme. Da, da, u rangu Obamine nagrade za mir Quote QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 3, 2023 Report Share Posted October 3, 2023 14 hours ago, toma said: ngz pls, to ko onomad kad su obami dali nobela za mir. nidje veze to priznanje vec neko vreme. ma naravno, zato sam i citirao, šarada generalno. mislim, kad trampu nisu dali, znamo da je namešteno! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted October 3, 2023 Report Share Posted October 3, 2023 Ја сам шокиран да нису смислили ништа боље од КОРОНА в2.0 приче Терминална јаловост несуђених светских владара 1 Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 3, 2023 Report Share Posted October 3, 2023 Biće, još gledaju šta ima sve od scenarija i šta najbolje radi na ciljnoj grupi. Kao što imaš i za filmove, igre itd, tako mora da se uradi istraživanje i za ovo! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted October 3, 2023 Report Share Posted October 3, 2023 Ja bih pre rekao da zapad intelektualno moze da dobaci koliko i njihov prosecni gradjanin, dupelizac, navijac, bot... Kako vec imamo jednog takvog na forumu i uvid u njegov nacin razmisljanja kao da od slepca trazite oci. 1 Quote prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trans-Lucky Posted October 21, 2023 Report Share Posted October 21, 2023 https://n1info.rs/svet/ubijen-naucnik-koji-je-pomogao-razvoju-ruske-vakcine-sputnjik-v/ Елвис са алуминијумском капицом ин 3, 2, 1... Quote Svenevideći Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvis J. Kurtovic Posted October 22, 2023 Report Share Posted October 22, 2023 Не скидам никад 🙂 3 1 Quote Naposletku ti si navek znala da sam svirac,brosic sto se tesko pribada,da me moze oduvati najblazi nemirac,da cu u po reci stati,da se necu osvrtati nikada... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 22, 2023 Report Share Posted October 22, 2023 možda je malo suviše očigledan pokušaj! nema "twist"! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts