Popular Post Dule_smor Posted November 10, 2021 Popular Post Report Share Posted November 10, 2021 Kako se menjaju preporuke, kao carape heh, much science, samo peer reviewed! https://m.dw.com/en/covid-germany-recommends-only-biontech-pfizer-shot-to-under-30s/a-59773550 Inace u Njemacke sa svojih cirka 70% vakcinisanih danas rekord po broju novih slucajeva u danu od pocetka pandemije, oko 40k. Prosle god u ovo vreme je bilo oko 20k dok jos nije bilo vakcina. Al bitno da oni ovde daju pravu vakcinu, a ne nesto sto nije vakcina heh, sto rece neki kolega Dendiju kad mu je ovaj rekao da je primio Sputnik. Al da ne pricam mnogo da mi Dzoni ne uzme licencu! 2 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 10, 2021 Report Share Posted November 10, 2021 1 hour ago, SATAN said: Колико ми је познато, нека осигурања у Јунајтед Стејтс оф Америка, ускраћују део полисе (везан за лечење неких респираторних проблема везаних за пушење) уколико је особа пушач (ваде крв и проверавају). Што је по мени потпуно легитимно, те сматрам да тако нешто треба да се преслика на наше здравствено осигурање. mislim da zdravstvo i USA ne treba da idu u istoj rečenici :)) tamo bi sve uradili da ti ne plate osiguranje i naplate pola miliona dolara dan u bolnici. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johnn1e Posted November 10, 2021 Report Share Posted November 10, 2021 1 hour ago, Dule_smor said: Kako se menjaju preporuke, kao carape heh, much science, samo peer reviewed! https://m.dw.com/en/covid-germany-recommends-only-biontech-pfizer-shot-to-under-30s/a-59773550 Inace u Njemacke sa svojih cirka 70% vakcinisanih danas rekord po broju novih slucajeva u danu po pocetka pandemije, oko 40k. Prosle god u ovo vreme je bilo oko 20k dok jos nije bilo vakcina. Al bitno da oni ovde daju pravu vakcinu, a ne nesto sto nije vakcina heh, sto rece neki kolega Dendiju kad mu je ovaj rekao da je primio Sputnik. Al da ne pricam mnogo da mi Dzoni ne uzme licencu! Nemoj da budes i ti ko ovi antivakseri, naravno da je peer reviewd. U svoje slobodno vreme i po forumima moz da pricamo sta hocemo i da dajemo slobodna misljenja, ali kad si na poslu, naravno da radis/dajes savete samo po smernicama a ne po licnom nahodjenju ili iskustvu ili te ne pokrpi bog otac ako dodje do vestacenja. Stvari koje se kazu u ordinaciji uglavnom nisu dokumentovane pa moze posle da tvrdi ko sta hoce da je receno ali ja da nesto zajebem na poslu a da nisam radio po algoritmu, koji u danasnje vreme postoji u svim granama medicine i da dodje povrede, dobio bi po usima samo tako. Pa ti najbolje znas za koliko terapija/procedura postoji "nizak nivo" dokaza ili je uspesnost tipa 30% pa ih opet preporucujemo jer nema boljeg lol. Ova vakcina je daleko od necega sto je problematicno preporuciti. Sutra da izadju nove studije, da neko pokaze da je vakcina sranje, ja cu mirne duse da savetujem protiv vakcinacije i bicu u moralnom a i u pravnom smislu pokriven. I nije mi jasno sta se cudite stalno sto izlaze nove preporuke, mi na anesteziji imamo konstantno nove smernice/dopune za stvari koje se rade 20 godina unazad a nece da bude u lecenju bolesti koju imamo 2 godine lol... 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted November 10, 2021 Report Share Posted November 10, 2021 2 hours ago, Johnn1e said: Krankenversicherungssysteme mit privaten Versicherungen / Sparkassen können dies möglicherweise tun. Ein System mit umfassender Gesundheitsversorgung / Public Health kann eine Behandlung nicht verweigern. Beiße nicht in die Hand, die dich füttert, mein Freund! Quote prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Johnn1e Posted November 10, 2021 Popular Post Report Share Posted November 10, 2021 (edited) Ti si prolupao skroz. Nisam znao da mi platu daju farmaceutske kuce? Edited November 10, 2021 by Johnn1e 1 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 10, 2021 Report Share Posted November 10, 2021 1 hour ago, Dule_smor said: Kako se menjaju preporuke, kao carape heh, much science, samo peer reviewed! https://m.dw.com/en/covid-germany-recommends-only-biontech-pfizer-shot-to-under-30s/a-59773550 Inace u Njemacke sa svojih cirka 70% vakcinisanih danas rekord po broju novih slucajeva u danu od pocetka pandemije, oko 40k. Prosle god u ovo vreme je bilo oko 20k dok jos nije bilo vakcina. Al bitno da oni ovde daju pravu vakcinu, a ne nesto sto nije vakcina heh, sto rece neki kolega Dendiju kad mu je ovaj rekao da je primio Sputnik. Al da ne pricam mnogo da mi Dzoni ne uzme licencu! bukvalno ono EU podržava vakcine a one same sebe izbacuju iz priče, prvo astra zenica, sad moderna isto više nije u priči, ostaje Fajzer i Džonson kojeg niko ni ne shvata ozbiljno od prvog dana 🙂 To za epidemiju mi baš nije jasno - gledam šta se događa u GER, ali na primer u Izraelu i dalje stoje male brojke. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted November 10, 2021 Report Share Posted November 10, 2021 19 minutes ago, Johnn1e said: Nemoj da budes i ti ko ovi antivakseri, naravno da je peer reviewd. U svoje slobodno vreme i po forumima moz da pricamo sta hocemo i da dajemo slobodna misljenja, ali kad si na poslu, naravno da radis/dajes savete samo po smernicama a ne po licnom nahodjenju ili iskustvu ili te ne pokrpi bog otac ako dodje do vestacenja. Stvari koje se kazu u ordinaciji uglavnom nisu dokumentovane pa moze posle da tvrdi ko sta hoce da je receno ali ja da nesto zajebem na poslu a da nisam radio po algoritmu, koji u danasnje vreme postoji u svim granama medicine i da dodje povrede, dobio bi po usima samo tako. Pa ti najbolje znas za koliko terapija/procedura postoji "nizak nivo" dokaza ili je uspesnost tipa 30% pa ih opet preporucujemo jer nema boljeg lol. Ova vakcina je daleko od necega sto je problematicno preporuciti. Sutra da izadju nove studije, da neko pokaze da je vakcina sranje, ja cu mirne duse da savetujem protiv vakcinacije i bicu u moralnom a i u pravnom smislu pokriven. I nije mi jasno sta se cudite stalno sto izlaze nove preporuke, mi na anesteziji imamo konstantno nove smernice/dopune za stvari koje se rade 20 godina unazad a nece da bude u lecenju bolesti koju imamo 2 godine lol... opa, shots fired, antivakser heh...brate, ja nikome ni privatno, ni na forumu, ni irl, ni kao lekar u ordinaciji nisam savetovao da ne primi vakcinu, tako da me mani te price...protokoli i algoritmi postoje i menjaju se cesto, to jeste...za neke stvari cak toliko cesto da je pitanje vise da li je to samo zbog terapija/poboljsanog lecenja/uticaja na zdravlje ili je jos i nesto drugo tu u pitanju...ti ako i dalje posle svega verujes da je sve regularno u ovoj korona prici od pocetka do kraja i imas poverenje u sve odluke i peer reviewed studije to tvoja stvar, ali to ti ne daje pravo da mene koji se ne slaze sa svim, poredis sa antivakserima, poe 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johnn1e Posted November 10, 2021 Report Share Posted November 10, 2021 (edited) Pa ti si se nasao prozvan kada sam rekao da lekari koji daju savete koji su suprotni trenutnim medicinskim shvatanjima treba da im se uzme licenca, misleci naravno na tog iz vudijeve price a ne na tebe lol 😅. A sta kaze u Nemackoj broj zarazenih po pokrajnama u odnosu na procenat vakcinacije? Tamo gde je najmanji procenat vakcinisanih ima i najvise zarazenih. I koliko umrlih ima na dan, jel isto ko i prosle godine u ovo vreme bez vakcine? I jel to isti soj sad ko i prosle godine? Tako da nemoj da spinujemo price do u nedogled, vakcina radi svoj posao, pomaze kolko tolko i to je to. 😀 Edited November 10, 2021 by Johnn1e Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dende Posted November 10, 2021 Report Share Posted November 10, 2021 2 hours ago, f4ts0 said: mozes imati ili imas? Posto sam ja ubedjen da u holandiji imas samo obavezno osiguranje za sve i onda razne odatke na to (zubi, oci, bolnica....) ali te niko ne uslovljava vakcinom/pusenjem ili slicno. Holandsko osiguranje nije kao u Nemackoj, nesto izmedju privatnog i drzavnog je. U sustini sve zavisi sta ti poslodavac uplacuje. 34 minutes ago, Lucky said: bukvalno ono EU podržava vakcine a one same sebe izbacuju iz priče, prvo astra zenica, sad moderna isto više nije u priči, ostaje Fajzer i Džonson kojeg niko ni ne shvata ozbiljno od prvog dana 🙂 To za epidemiju mi baš nije jasno - gledam šta se događa u GER, ali na primer u Izraelu i dalje stoje male brojke. Meni isto malo nejasno jer su bukvalno jebeni nacisti vezano za ulazak bilo gde. Ja primio vakcinu prekjuce, ulazim juce u radnju i lik mi izmeri 37 sa nesto. UZBUNA. BITE GEHEN ZI NAR REHTS HERR. Pokazem mu impfzertifikat i bude kao ok. Na otvorenoj stanici skinem masku, lik me vidi sa 30m kao kobac i trci da mi kaze da stavim masku. U teretani alert da je proslo 6m i da moram da dostavim dokaz o busteru. Ili ovde neko laze ili Turci masovno kupuju sertifikate negde a ne vakcinisu se 🙂 36 minutes ago, Dule_smor said: opa, shots fired, antivakser heh...brate, ja nikome ni privatno, ni na forumu, ni irl, ni kao lekar u ordinaciji nisam savetovao da ne primi vakcinu, tako da me mani te price...protokoli i algoritmi postoje i menjaju se cesto, to jeste...za neke stvari cak toliko cesto da je pitanje vise da li je to samo zbog terapija/poboljsanog lecenja/uticaja na zdravlje ili je jos i nesto drugo tu u pitanju...ti ako i dalje posle svega verujes da je sve regularno u ovoj korona prici od pocetka do kraja i imas poverenje u sve odluke i peer reviewed studije to tvoja stvar, ali to ti ne daje pravo da mene koji se ne slaze sa svim, poredis sa antivakserima, poe Kad dodje kod tebe na astal, uveliko je kasno za vakcinu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 10, 2021 Report Share Posted November 10, 2021 13 minutes ago, Dende said: Ili ovde neko laze ili Turci masovno kupuju sertifikate negde a ne vakcinisu se 🙂 44 minutes ago, Dule_smor said: moguće, čitao sam neki članak o tome da ima baš dosta fejk potvrda po Evropi, i da se čak i nešto lako krivotvore. 45 minutes ago, Dule_smor said: ako i dalje posle svega verujes da je sve regularno u ovoj korona prici od pocetka do kraja i evo ga opet ovaj! (šalim se dule!) 14 minutes ago, Dende said: Meni isto malo nejasno jer su bukvalno jebeni nacisti vezano za ulazak bilo gde. Ja primio vakcinu prekjuce, ulazim juce u radnju i lik mi izmeri 37 sa nesto. UZBUNA. BITE GEHEN ZI NAR REHTS HERR. Pokazem mu impfzertifikat i bude kao ok. Na otvorenoj stanici skinem masku, lik me vidi sa 30m kao kobac i trci da mi kaze da stavim masku. U teretani alert da je proslo 6m i da moram da dostavim dokaz o busteru. haha, merenje temperature. ovde više ne mere temperaturu ni kod lekara kad ulaziš :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted November 10, 2021 Report Share Posted November 10, 2021 49 minutes ago, Johnn1e said: Pa ti si se nasao prozvan kada sam rekao da lekari koji daju savete koji su suprotni trenutnim medicinskim shvatanjima treba da im se uzme licenca, misleci naravno na tog iz vudijeve price a ne na tebe lol 😅. A sta kaze u Nemackoj broj zarazenih po pokrajnama u odnosu na procenat vakcinacije? Tamo gde je najmanji procenat vakcinisanih ima i najvise zarazenih. I koliko umrlih ima na dan, jel isto ko i prosle godine u ovo vreme bez vakcine? I jel to isti soj sad ko i prosle godine? Tako da nemoj da spinujemo price do u nedogled, vakcina radi svoj posao, pomaze kolko tolko i to je to. 😀 jeste drugi soj, sto samo pokazuje koliko je kvalitetna ultra moderna mrna vakcina, cudo tehnologije, hvaljena kao da su pronasli lek za rak, verovatno ce i Nobela dobiti za to...al opet pomaze samo koliko toliko, jebiga...dok krs ruska nepriznata vakcina stiti bolje od tog istog novog soja...a Vuduovu pricu nisam video, niti sam se osetio prozvanim, niti spinujem 41 minutes ago, Dende said: Holandsko osiguranje nije kao u Nemackoj, nesto izmedju privatnog i drzavnog je. U sustini sve zavisi sta ti poslodavac uplacuje. Meni isto malo nejasno jer su bukvalno jebeni nacisti vezano za ulazak bilo gde. Ja primio vakcinu prekjuce, ulazim juce u radnju i lik mi izmeri 37 sa nesto. UZBUNA. BITE GEHEN ZI NAR REHTS HERR. Pokazem mu impfzertifikat i bude kao ok. Na otvorenoj stanici skinem masku, lik me vidi sa 30m kao kobac i trci da mi kaze da stavim masku. U teretani alert da je proslo 6m i da moram da dostavim dokaz o busteru. Ili ovde neko laze ili Turci masovno kupuju sertifikate negde a ne vakcinisu se 🙂 Kad dodje kod tebe na astal, uveliko je kasno za vakcinu pre patologije sam radio 10 godina sa pacijentima ako si zaboravio...a ovo za sertifikate cuh jos od par ljudi ovde da se prica i prosto ne mogu da verujem da je u Nemackoj to moguce, ali nista me vise ne bi cudilo...a za ove mere ne znam sta da ti kazem, verovatno su peer reviewed studijama potvrdjene! 27 minutes ago, Lucky said: evo ga opet ovaj! (šalim se dule!) u svakoj sali ima malo istine, tu recenicu bi trebalo cesce sebi da ponovite, seticete se jednog dana sta je Dule pricao, al ce biti kasno! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted November 10, 2021 Report Share Posted November 10, 2021 1 hour ago, Johnn1e said: Ti si prolupao skroz. Nisam znao da mi platu daju farmaceutske kuce? Nisam prolupao samo ne kapiras sta pises i na koji nacin pises... Ako ti Mara i Dule koji su ti kolege "lupe packu" ne znam sta ocekujes da ti kazem? Imas ~36g sto bi u medicini znacilo da si jos na cucli... Pa me zanima otkud tebi pravo i kako te nije sramota da sa "3" procitane knjige i 0 objavljenih radova sudis drugika i "oduzimas" licence? Ako te placa drzava koju farma poliva sleperima a koju drzava onda promovise poy Fajzer, kako te onda ne placa farma industrija? Quote prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trans-Lucky Posted November 10, 2021 Report Share Posted November 10, 2021 Мене занима колико је Дуле попио ракије за време короне? 1 Quote Svenevideći Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 10, 2021 Report Share Posted November 10, 2021 30 minutes ago, Dule_smor said: u svakoj sali ima malo istine, tu recenicu bi trebalo cesce sebi da ponovite, seticete se jednog dana sta je Dule pricao, al ce biti kasno! sećamo se i danas i potpuno smo saglasni! pričao sam sa kolegom danas baš, on je primio Astra Zenecu prvu, nije Fajzer zbog potencijalne alergijske reakcije, nisam baš ispratio na šta, nema veze i sad kao šta će za booster, pa kao, možda Modernu ... mislim, totalno je ostavljeno na nama da mi sad tu nešto vagamo i sečemo i određujemo šta i kako (ili nijednu naravno, i to je isto izbor) što je sve apsurdno samo po sebi. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dende Posted November 10, 2021 Report Share Posted November 10, 2021 36 minutes ago, Dule_smor said: pre patologije sam radio 10 godina sa pacijentima ako si zaboravio...a ovo za sertifikate cuh jos od par ljudi ovde da se prica i prosto ne mogu da verujem da je u Nemackoj to moguce, ali nista me vise ne bi cudilo...a za ove mere ne znam sta da ti kazem, verovatno su peer reviewed studijama potvrdjene! Ma znam, salim se malo! Mozda u Nemackoj nije moguce, ali je moguce u Srbiji/BiH/Hrvatskoj dati nekome kintu da ti upise da te je vakcinisao sa dva Fajzera a doze baci, a ti u DE odes u apoteku i zamenis to za covid pass. Znam za par primera, konkretno Hrvatska. 5 minutes ago, Lucky said: sećamo se i danas i potpuno smo saglasni! pričao sam sa kolegom danas baš, on je primio Astra Zenecu prvu, nije Fajzer zbog potencijalne alergijske reakcije, nisam baš ispratio na šta, nema veze i sad kao šta će za booster, pa kao, možda Modernu ... mislim, totalno je ostavljeno na nama da mi sad tu nešto vagamo i sečemo i određujemo šta i kako (ili nijednu naravno, i to je isto izbor) što je sve apsurdno samo po sebi. Meni je apsurdno da, recimo u DE, bez boostera se racunas kao da nisi ni vakcinisan. Cak iako si prelezao koronu pre/posle vakcinacije. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted November 10, 2021 Report Share Posted November 10, 2021 26 minutes ago, Dende said: Ma znam, salim se malo! Mozda u Nemackoj nije moguce, ali je moguce u Srbiji/BiH/Hrvatskoj dati nekome kintu da ti upise da te je vakcinisao sa dva Fajzera a doze baci, a ti u DE odes u apoteku i zamenis to za covid pass. Znam za par primera, konkretno Hrvatska. To sto ti ne znas, ne znaci da nije moguce... Jer da znas verovatno bi ti likovi ostali bez posla. Isto kao i kad lika iz kladionice u kraju pitaju za namestenu tekmu, a to zna jedan igrac koji se vakcinisao i niko vise Quote prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvis J. Kurtovic Posted November 10, 2021 Report Share Posted November 10, 2021 https://odysee.com/@JakaKozmos:c/Akademik:c?fbclid=IwAR3JOU7-kn6KbKMv3sXz_XwPllf8klis-nMqabDyJrD2o09qdG22xm6LjXk Руски академик о ситуацији тамо 1 Quote Naposletku ti si navek znala da sam svirac,brosic sto se tesko pribada,da me moze oduvati najblazi nemirac,da cu u po reci stati,da se necu osvrtati nikada... Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted November 11, 2021 Report Share Posted November 11, 2021 13 minutes ago, Elvis J. Kurtovic said: https://odysee.com/@JakaKozmos:c/Akademik:c?fbclid=IwAR3JOU7-kn6KbKMv3sXz_XwPllf8klis-nMqabDyJrD2o09qdG22xm6LjXk Руски академик о ситуацији тамо matori nisi trebao da ukanalis coveka... sad ce Dzoni da pise ruskoj komori da mu se oduzme licenca!!!11one Ocigledno je i da laze ko pas kad na 0:25 kaze da vise oboljevaju vakcinisan... opet laze kad na 4:00 kaze da ispitivanje 3 faze treba da traje do 31.12.2022. Dzoni nam je ovde potvrdio da je proslo i 4 fazu po peer reviewed studijama a sve u 6 meseci! Na 6:45 opet laze ko ker da je 62% hospitalizovanih vakcinisano kad su Vlada i Cali kacili slike koje kazu 80% nevakcinisanih krstari po srpskim bolnickim krevetima! tebra kacis nekog random balkan info lika ciji je video blokiran na YT... uozbilji se 2 Quote prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted November 11, 2021 Report Share Posted November 11, 2021 5 hours ago, Johnn1e said: Nemoj da budes i ti ko ovi antivakseri, naravno da je peer reviewd. U svoje slobodno vreme i po forumima moz da pricamo sta hocemo i da dajemo slobodna misljenja, ali kad si na poslu, naravno da radis/dajes savete samo po smernicama a ne po licnom nahodjenju ili iskustvu ili te ne pokrpi bog otac ako dodje do vestacenja. Stvari koje se kazu u ordinaciji uglavnom nisu dokumentovane pa moze posle da tvrdi ko sta hoce da je receno ali ja da nesto zajebem na poslu a da nisam radio po algoritmu, koji u danasnje vreme postoji u svim granama medicine i da dodje povrede, dobio bi po usima samo tako. Pa ti najbolje znas za koliko terapija/procedura postoji "nizak nivo" dokaza ili je uspesnost tipa 30% pa ih opet preporucujemo jer nema boljeg lol. Ova vakcina je daleko od necega sto je problematicno preporuciti. Sutra da izadju nove studije, da neko pokaze da je vakcina sranje, ja cu mirne duse da savetujem protiv vakcinacije i bicu u moralnom a i u pravnom smislu pokriven. I nije mi jasno sta se cudite stalno sto izlaze nove preporuke, mi na anesteziji imamo konstantno nove smernice/dopune za stvari koje se rade 20 godina unazad a nece da bude u lecenju bolesti koju imamo 2 godine lol... kao što sam pisao pre par nedelja na ovom topicu ili nekom drugom, kad dolazi par koji hoće da ima decu, ne zanima ih i da je šansa u promilima, sve bi probali. Ili kad imaš kancer i svi ti kažu, druže ćao si. A u ovim slučajevima, od nove bolesti, i novih vakcina hoćemo 100%. ovo što Fata proziva dečka da je pročitao 3 knjige i 0 objavljenih radova (a Dule je od Džonija stariji 2 godine ), je tek lol. Fato druže, koju si ti beše školu završio, srednju, koji si faks upisao i završio, koji ti je obrazovni status? Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted November 11, 2021 Report Share Posted November 11, 2021 nisi ispratio. dzoni je izjavio kako bi on kenselovao licencu svakom doktoru koji zagovara anti-vax pricu da se on pita... gde sam ja krenuo od pretpostavke da neki od tih doktora imaju bar 55 sto bi bilo nekih 25 kilometara staza vise od dzonija i otud moj komentar da je jos na cucli... sa dr konjom i dr smrtom moze da se poredi ako mu je to za utehu. bio je gotiva dzoni ranije vidi se iz vakcina topika... medjutim previse se nasmrkao nemackog hloroforma pa sad ne zna gde bije... mute mu se zelenkasto zuckaste ljubicaste boje ispred ociju 😉 Pomenuo si rasela brenda ranije da je bio dzanki pa na osnovu toga hteo da diskreditujes stvari o kojima prica sto mislim da nema puno logike (i mene sad za skolu)... ono sto sam hteo da kazem je da ako hoces da oduzimas necije licence valjda trebas da imas nesto iza sebe... nesto vise od "3" procitane knjige? ne znam zasto bi mi trebala ikakva skola da kazem nekom da leti visoko? Quote prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Johnn1e Posted November 11, 2021 Popular Post Report Share Posted November 11, 2021 Nesto mi agresivnije delujes nego inace Fato, da nije korona? 2 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 11, 2021 Report Share Posted November 11, 2021 9 hours ago, Dende said: Meni je apsurdno da, recimo u DE, bez boostera se racunas kao da nisi ni vakcinisan. Cak iako si prelezao koronu pre/posle vakcinacije. verovatno bez bustera nakon nekog vremena? pošto ako si primio pre mesec dana prvu i drugu dozu, računa se da si ok? ili obavezno mora booster bez obzira na vreme? pošto je ovo prvo slično i kod nas i sad svugde po svetu. bilo je 180 dana od prve dve, pa su produžili na 210, ali ako 211 dana ima tebi izađe na sertifikatu crveno 🙂 9 hours ago, Dende said: Mozda u Nemackoj nije moguce, ali je moguce u Srbiji/BiH/Hrvatskoj dati nekome kintu da ti upise da te je vakcinisao sa dva Fajzera a doze baci, a ti u DE odes u apoteku i zamenis to za covid pass. Znam za par primera, konkretno Hrvatska. ima dosta tekstova na temu fejkovanja vakcinacije po EU 'de god hoćeš, naravno uz više primera u Rumuniji, Bugarskoj, Hrvatskoj pa i kod nas. 7 hours ago, Elvis J. Kurtovic said: https://odysee.com/@JakaKozmos:c/Akademik:c?fbclid=IwAR3JOU7-kn6KbKMv3sXz_XwPllf8klis-nMqabDyJrD2o09qdG22xm6LjXk Руски академик о ситуацији тамо Totalno sam spreman da poverujem liku kada zapravo iznese neki dokaz za tvrdnje, pre svega o 62% umrlih koji su vakcinisani. On zna PUNO prijatelja koji su umrli kao što i patolozi kažu 62% je umrlih koji su vakcinisani. Mislim, Elvise, jasno ti je da može bilo ko da kaže da ima 90% umrlih koji su vakcinisani 🙂 Evo čekamo januar/februar da vidim dal' će svi da pomru kao što je onaj drugi doktor nemac prorekao 🙂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trans-Lucky Posted November 11, 2021 Report Share Posted November 11, 2021 1 hour ago, Johnn1e said: Nesto mi agresivnije delujes nego inace Fato, da nije korona? Негде у клипу се налази разлог: Quote Svenevideći Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvis J. Kurtovic Posted November 11, 2021 Report Share Posted November 11, 2021 48 minutes ago, Lucky said: Totalno sam spreman da poverujem liku kada zapravo iznese neki dokaz za tvrdnje, pre svega o 62% umrlih koji su vakcinisani. On zna PUNO prijatelja koji su umrli kao što i patolozi kažu 62% je umrlih koji su vakcinisani. Mislim, Elvise, jasno ti je da može bilo ko da kaže da ima 90% umrlih koji su vakcinisani 🙂 Evo čekamo januar/februar da vidim dal' će svi da pomru kao što je onaj drugi doktor nemac prorekao 🙂 Слажем се са тобом, а и то није уопште разлог што сам окачио, доста је све реално објашњавао, поготово оно о Т ћелијама и антителима Quote Naposletku ti si navek znala da sam svirac,brosic sto se tesko pribada,da me moze oduvati najblazi nemirac,da cu u po reci stati,da se necu osvrtati nikada... Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted November 11, 2021 Report Share Posted November 11, 2021 2 hours ago, Elvis J. Kurtovic said: Слажем се са тобом, а и то није уопште разлог што сам окачио, доста је све реално објашњавао, поготово оно о Т ћелијама и антителима Ko je ovaj lik? Bezuspešno sam probao da nađem nešto o njemu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts