Lucky Posted October 28, 2021 Report Share Posted October 28, 2021 15 minutes ago, mohr said: Pa nije mi Vucic nasao posao, da sam cekao njega ne bih ga ni imao kao sto ga moj cale diplomirani inzenjer hemije nema vec sam se sam snasao, usao u dil sa Amerima, otvorio svoju firmu i radim 10 h dnevno a cesto i vikende a da ne pominjemo da je tada 20 k i sada 20 k dupe i glava a o cenama necu ni da pricam, imamo skuplje gorivo nego u Americi gde je galon trenutno nikad skuplji i oni su se silno pobunili zbog toga a mi ovde cutimo i pusimo. gorivo je svugde skuplje nego u americi :)) ne baš svugde, ali u evropi svakako. Imamo skupo gorivo, moglo bi da bude niže cene da nije akciza haos, pričali smo već o tome kako brzo raste cena goriva kad skoči nafte ali jako slabo pada kad padne nafta sve to stoji, ali i dalje imaš mnogo skuplja goriva nego kod nas, evo npr u grčkoj gde sam skoro bio. imaš i jeftinija u mkd i bosni. i fala bogu da ne treba vučić da ti traži posao kao što nikome od nas nije ni tadić našao a ni sloba. 28 minutes ago, mohr said: Daj ne zezaj Laki, pa da su se trudili da vise politizuju covid mislim da ne bi uspeli a znam sta se desavalo na ulicama dok sam vozio kevu na posao svaki dan a bilo je totalno zatvaranje, pusti me tih prica, ne znam da li smo najgori ali znam da smo medju najgorima, ne znam da li te to tesi. nema šta da me teši, uopšte ne posmatram to na takav da kažem ostrašćeni način 🙂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted October 28, 2021 Report Share Posted October 28, 2021 2 hours ago, FATA said: Ok da razlozim jer nisam bio jasan... Kad sam rekao steriliteta to je samo neki moj strah, mogu biti bilo kakvi problemi sa unutrasnjim organima koji ce se ispoljiti kroz nekoliko godina od kojih je sterilitet mozda i najblazi jerbo se od istog ne umire. Npr. ono sto sam slusao/citao o mrna vakcinama mi deluje da je igranje sa genetikom i jednostavno nemam poverenja u nesto sto je testirano 7 meseci a forsira se zarad vracanja sveta u normalu. Onda dolazimo do jedna od prvih cinjenica iz videa -> novi lekovi odboreni u 2005 = 38%; naspram 2018 = 61%; ono sto je bitno je podatak da je kod bolesti sa manjkom opcija za lecenje lek odobren u prvom krugu ispitivanja u 89% slucajeva - 9 od 10 (malo podseca na koronu... nova bolest->novi lek->odobren u 1 krugu-> bulletproof profit) sa tim da je donosenje takve odluke skraceno sa par meseci na par nedelja usled finansiranja od strane korporacija da se ta istrazivanja sprovedu. Isto tako zbog velikog broja jako brzo odobrenih lekova veliki procenat istih tih lekova ima problem i pitanje je da li su bezbedni za koriscenje... Tu opet dolazimo do cinjenica koje su pomenute u videu da ne citiram svaki clanak a koje su jako, jako slicne stvarima koje se desavaju sa koronom pa ako je cela ta industrija uzasno korumpirana, gde korporacije gruvaju stotine i stotine miliona vladama i pojedincima, kako ne dovesti u pitanje celu pricu? Evo npr. Vlada i Satan se kunu u naucnike a 93% njih je dobilo mito u vrednosti od $10k - $1milion+ da progura sta treba... Recimo da se ispostavi kroz par godina da svi vakcinisani moraju da zive na vakcinama kao sto dijabeticari zive na insulinu ili astmaticari na pumpici, sta ce da radi te ljudi, a potpisali su da se vakcinisu na sopstvenu odgovornost? Mozemo i o populaciji ali rekoh da ne sirim puno sad, ovo iznad napisano mi je bila poenta. Da li živiš u SAD, pa ti je toliko zanimljiv FDA? Da li se brineš podjednako i šta kaže ministarstvo zdravlja Mongolije? Evropa ima drugačiju filozofiju odobrenja lekova od SAD, i generalno je potrebno jače kliničko ispitivanje kako bi lek bio odobren. Zato se i desi u SAD pizdarija kao sa Oksikodinom. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted October 28, 2021 Report Share Posted October 28, 2021 nastavak zašto je loše: - Vučić mi nije našao posao - gorivo skuplje u Americi Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted October 28, 2021 Report Share Posted October 28, 2021 I ti i Laki ste bukvalisti, gledaj siru sliku, ova drzava je jedna rupa bez buducnosti i ako ti to sam ne mozes da uvidis/uvidite, ja tu ne mogu da vam pomognem, tesi me jedino to sto necu biti tu da vidim kako ne postojimo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted October 28, 2021 Report Share Posted October 28, 2021 A šta definišeš kao budućnost, svoju ličnu ili budućnost zemlje? Ako je lična, treba da se vodiš svojim ciljevima, da ideš tamo gde ti je bolje (ili misliš da ti je bolje) i gde se ti osećaš komfornije, slobodnije, kako god. Što se tiče budućnosti države, ja ne vidim da je ta budućnost išta drugačija od budućnosti drugih malih zemalja, koje ekonomski nisu jake, i koje imaju marionetske vlade pod uticajem tih velikih sila. Takvih država je fazon 90% u svetu, gde je naša ogromna prednost što mi ipak nismo deo trećeg sveta, i nismo siromašni i bedni ko najsiromašnije zemlje. Da li bi bilo lepo da se ugledamo na neke zemlje ispred nas, one koje možda možemo da stignemo, poput Slovenije, Češke, Estonije npr (jer nikad nećemo biti Nemačka, Švajcarska. US, etc), bilo bi super, ali kao što rekoh na drugom topicu, za to je potrebna ozbiljna promena sistema, koja se nama vrlo verovatno neće desiti iz više razloga - nemamo nacionalnu svest, da vidimo dalje od svog dupeta, i duboko smo korumpirani i naviknuti da sve rešimo na štelu, a ne cimanjem. I da se vratimo na topic, znaš da većina tih zemalja sa budućnošću, u odnosu na naše, je vakcinisala 70, 80% populacije i više. Pošto želiš takav sistem, uredjen, gde se zna red, što se nisi vakcinisao? Da barem ispoštuješ šta te zemlje gde hoćeš da odeš, da od starta se povinuješ pravilima. Ili bi tamo popustio, pred naletom većine, a ovde nećeš jer ne mora? Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted October 28, 2021 Report Share Posted October 28, 2021 Buducnost zemlje naravno = nepostojeca, vakcinu neka prime oni koji misle da im je potrebna, ja sam rizikovao svesno ali se ispostavilo na kraju da sam bio u pravu. 1 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Dule_smor Posted October 28, 2021 Popular Post Report Share Posted October 28, 2021 Renesansa foruma zahvaljuci koroni, Lucky approves! 1 5 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Zwerko Posted October 28, 2021 Author Popular Post Report Share Posted October 28, 2021 Makar je rešeno pitanje ko je organizovao ceo svetski cirkus s Koronom! 2 3 Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted October 28, 2021 Report Share Posted October 28, 2021 Next level play! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 28, 2021 Report Share Posted October 28, 2021 damn, busted! :)) 3 hours ago, Dule_smor said: Renesansa foruma zahvaljuci koroni, Lucky approves! pa opšte je poznato da su se od korone ovajdili najviše multimilijarderi, nakon toga vlasnici Wolta, Glovoa i vlasnici foruma! 5 hours ago, mohr said: I ti i Laki ste bukvalisti, gledaj siru sliku, ova drzava je jedna rupa bez buducnosti i ako ti to sam ne mozes da uvidis/uvidite, ja tu ne mogu da vam pomognem, tesi me jedino to sto necu biti tu da vidim kako ne postojimo. sad me zakopa 🙂 ne doživljavam sebe kao bukvalistu zapravo. Samo mislim da nemaš dovoljno saznanja iz drugih zemalja i planete kao takve 🙂da bi mogao da kažeš kako je ova zemlja rupa bez dna. Ništa drugo. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Trans-Lucky Posted October 28, 2021 Popular Post Report Share Posted October 28, 2021 Да се вратимо на тему, Ељвис има вајбер групу: https://noizz.rs/big-stories/proveo-smo-tri-3-dana-u-anitvakserskoj-viber-grupi/7rl3j7m https://www.blic.rs/vesti/drustvo/bela-stolica-ivermektin-pavloviceva-mast-antibiotik-iz-poganova-sumanuti-saveti-iz/3d3cb2p Мој омиљени пост: 2 1 Quote Svenevideći Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted October 28, 2021 Report Share Posted October 28, 2021 1 hour ago, Lucky said: damn, busted! :)) pa opšte je poznato da su se od korone ovajdili najviše multimilijarderi, nakon toga vlasnici Wolta, Glovoa i vlasnici foruma! sad me zakopa 🙂 ne doživljavam sebe kao bukvalistu zapravo. Samo mislim da nemaš dovoljno saznanja iz drugih zemalja i planete kao takve 🙂da bi mogao da kažeš kako je ova zemlja rupa bez dna. Ništa drugo. Pa da sam ziveo u Moldaviji mogao bih da kazem kako je ovo jedna divna i bogata zemlja ali nisam :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvis J. Kurtovic Posted October 28, 2021 Report Share Posted October 28, 2021 Станија чита Ноиз и Бљуц, ништа чудно 1 Quote Naposletku ti si navek znala da sam svirac,brosic sto se tesko pribada,da me moze oduvati najblazi nemirac,da cu u po reci stati,da se necu osvrtati nikada... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trans-Lucky Posted October 29, 2021 Report Share Posted October 29, 2021 Добро јутро господине, ево за вас један сок од ђумбира са Флогоцидом. Да вам склизне Ивермектин низ грло. Quote Svenevideći Link to comment Share on other sites More sharing options...
overkind Posted October 29, 2021 Report Share Posted October 29, 2021 САТАНЕ, ево за тебе вест. Овде у мом селу вакцинација се обавља, у цркви 🙂 Од свих места пред кућом Божијом, дискутабилно али ајд сад, се вије ред Сомалијаца, старијих суграђана, арапа, несигурних и сигурних лезбејки и педера са шареним косама и алкама кроз нос. Сви мирно, уједињени, чекају боцу. Немој после како религија спутава науку 🙂 1 1 Quote ...Од рођења спремна стоји, мене чека моја рака, Да однесе све што имам у дубину у дубоку. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted October 29, 2021 Report Share Posted October 29, 2021 Ja da sam farmakomafija, upumpao bih milione u gerila akcije - otvorim 100ak FB grupa, distribuiram lažna istraživanja, podmažem neke influensere, i uživam u profitu. U idealnom svetu će da se upeca neka vlast i kupi na veliko. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 29, 2021 Report Share Posted October 29, 2021 12 hours ago, SATAN said: Да се вратимо на тему, Ељвис има вајбер групу: https://noizz.rs/big-stories/proveo-smo-tri-3-dana-u-anitvakserskoj-viber-grupi/7rl3j7m https://www.blic.rs/vesti/drustvo/bela-stolica-ivermektin-pavloviceva-mast-antibiotik-iz-poganova-sumanuti-saveti-iz/3d3cb2p Мој омиљени пост: jel taj prijatelj iz nemačke bio pijani dule kojem je sve dozlogrdilo i onda krenuo da bude u fazonu "fak ju ol, evo vam pijte kremu koja se nanosi inače spolja" :))) mislim rastvoren flogocid u soku od đumbira sa hidrogenom 🙂 ovo me podseća na sad neku poruku što sam video da se ne kupuje meso u Maksiju jer je tamo neka farma dobila ne znam kakve krave iz odnekle i da su sve zaražene nekom bolesti 🙂 ali naravno poruka mnogo bolje zvuči i lepše je sročena nego moje prepričavanje 🙂 12 hours ago, mohr said: Pa da sam ziveo u Moldaviji mogao bih da kazem kako je ovo jedna divna i bogata zemlja ali nisam :)) ok mohre, staro momče! možemo da se dogovorimo da se ovim povodom složimo da se ne slažemo 🙂 prosto ne znam kako dalje da ti kažem da ja jesam saglasan da je ovde loše ali ne na tom stupnju koji ti prikazuješ kao i da smo na nivou sveta rekao bih čak i u gornjih 20% svih zemalja po "kvalitetu života". Sad, što je ostalih 80% kanal možemo o tome nekom prilikom da pričamo 🙂 2 hours ago, overkind said: САТАНЕ, ево за тебе вест. Овде у мом селу вакцинација се обавља, у цркви 🙂 Од свих места пред кућом Божијом, дискутабилно али ајд сад, се вије ред Сомалијаца, старијих суграђана, арапа, несигурних и сигурних лезбејки и педера са шареним косама и алкама кроз нос. Сви мирно, уједињени, чекају боцу. Немој после како религија спутава науку 🙂 pics or it didn't happen! 49 minutes ago, Jose Jimenez said: Ja da sam farmakomafija, upumpao bih milione u gerila akcije - otvorim 100ak FB grupa, distribuiram lažna istraživanja, podmažem neke influensere, i uživam u profitu. U idealnom svetu će da se upeca neka vlast i kupi na veliko. ne znam dal' sam vam pričao kad sam u apoteci prisustvovao sceni gde riba pita apotekarku šta da joj preporuči za ovo ili ono za levo ili desno i kad je ova preporučila neki specifični proizvod neke kuće ova rekla "bravo, ja sam inače ta i ta iz te firme i radimo terensko istraživanje da li se preporučuje naš proizvod, evo za to imate nagradu tu i tu" :)) mislim, jasno je da se to radi i da ti lekar prepiše lek koji ima u dilu (Ako naravno ima više konkurentskih proizvoda) ali ova gerila me je iznenadila. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trans-Lucky Posted October 29, 2021 Report Share Posted October 29, 2021 3 hours ago, overkind said: САТАНЕ, ево за тебе вест. Овде у мом селу вакцинација се обавља, у цркви 🙂 Од свих места пред кућом Божијом, дискутабилно али ајд сад, се вије ред Сомалијаца, старијих суграђана, арапа, несигурних и сигурних лезбејки и педера са шареним косама и алкама кроз нос. Сви мирно, уједињени, чекају боцу. Немој после како религија спутава науку 🙂 Само се православна црква признаје као црква, друга не постоји На страну то, имам одличан однос са неким свештеним лицима, а опет за неке друге мислим да би им најбоље место обитавања била ломача. Но свакако, оно што сам навео као пример (а видим да је многе прочачкао) је из групације људи која 101% обитава на вајбер групи коју сам споменуо. Но опет да не залазимо у тему колико је црква потпомогла науку 🙂 поготово у средњем веку. Тако да, плус за попа! Тако и треба да буде. 1 hour ago, Lucky said: jel taj prijatelj iz nemačke bio pijani dule kojem je sve dozlogrdilo i onda krenuo da bude u fazonu "fak ju ol, evo vam pijte kremu koja se nanosi inače spolja" :))) Хахаха пијани Дуле би 100% убацио неки други, хазарднији, елемент у причу Quote Svenevideći Link to comment Share on other sites More sharing options...
overkind Posted October 29, 2021 Report Share Posted October 29, 2021 Ово је шведска црква, можда је и попкиња 🙂 Quote ...Од рођења спремна стоји, мене чека моја рака, Да однесе све што имам у дубину у дубоку. Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted October 29, 2021 Report Share Posted October 29, 2021 mmmm...sexy swedish nun....mislim da bi joj aplicirao i vakcinu i revakcinu i buster dozu.... Quote QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted October 29, 2021 Report Share Posted October 29, 2021 Uh Lucky, ne mozes da mi kazes slazemo se da se ne slazemo i onda nas svrstas u top 20% zemalja po kvalitetu zivota, to jednostavno ne ide 🙂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
qwert00 Posted October 29, 2021 Report Share Posted October 29, 2021 Ja sam sad toliko dobro da mogu da pitam i za pravno-kovid deo ako neko zna.. Lecen sam u vizimu.od korone. Iako je antigenski test bio negativan(al je on intako nepouzdan). A koronu sam imao 100 posto.nema tu sta...e sad dal ja ikako mogu doci do sertifikata ili sam a za drzavu nevakcinisan i neprelezao? Da li antitela koju cu sigurno imati mogu pomoci? Za sebe cu da uradim da sebi potvrdim ali imam li neku pravno-medicknsku foru? Ili da se pomirim da sam za drzavu neko ko se nije ni vakcinisao a zvanicmo ni prelezao koronu? 🙂 Vidim da tek treba da povezu privwtne kovid ambulante..ali meni ninto nije dosta jer mi je test bio negativan 🙂 Quote C programmers never die. They are just cast into void. C# programmers don't die either. They get garbage collected Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted October 29, 2021 Report Share Posted October 29, 2021 U 95% stvari sa koronom pravo, zakon i propisi su davno zaboravljeni i nisu nikad primenjivani, osim kad je trebalo da sluze kao tanani pokrivač onih koji su odluke donosili... Ja sam imao pozitivan antigenski (uradio privatno) otišao u dom zdravlja sa tim (na mail-u) i pokazao, na osnovu čega su mi otvorili bolovanje...oni su to uzeli zdravo za gotovo....posle dve nedelje uradim opet test koji je bio negativan, odem u dom zdravlja i na osnovu toga dobijem doznake i ćao zdravo... Naravno da ne mogu da dobijem potvrdu, jer iako na testu piše da šalju Batutu, zapravo to nisu radili (ili Batut nije registrovao, što je verovatnije). Inače, na osnovu tog testa da sam bio pozitivan, uredno su mi priznali u Zavodu za transfuziju i uredno uzimaju plazmu za lečenje drugih (tamo urade i test na antitela). Prema tome, imaš opcije: -pokušaj opet da se zaraziš koronom, samo drugim sojem pošto teško da ćeš istim moći, pa idi na PCR da te testiraju (onda te valjda registruju) - odnesi avokado da ga testiraju, možda će on biti pozitivan, kad ti već nisi bio (možda priznaju pošto je tvoj avokado sa kojim si bio u kontaktu) - idi primi jednu od ponuđenih vakcina nekoliko puta, pa ćeš dobiti propusnicu Ja drugih opcija ne vidim...to što si sad bio bolestan, možeš mačku o rep da okačiš...isto kao i ja...sa sve antitelima kojih je xy puta više nego kod velike većine vakcinisanih... 1 Quote QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 29, 2021 Report Share Posted October 29, 2021 1 hour ago, mohr said: Uh Lucky, ne mozes da mi kazes slazemo se da se ne slazemo i onda nas svrstas u top 20% zemalja po kvalitetu zivota, to jednostavno ne ide 🙂 pa mogu, to je čar mišljenja! :)) jer isto kao što ti možeš da nas svrstaš u najgoru državu ja mogu da nas svrstam u top 20%. ali isto tako mogu i da se ispravim, možda sam preterao sa top 20% jer to bi bilo oko 40ak zemalja, verujem da ipak možda nismo tako visoko na listi .. ali od tih recimo 200 zemalja sveta koliko otpr ima, u top 60-70 sigurno jesmo tj. recimo top 30% zemalja sveta. 1 hour ago, qwert00 said: Ja sam sad toliko dobro da mogu da pitam i za pravno-kovid deo ako neko zna.. Lecen sam u vizimu.od korone. Iako je antigenski test bio negativan(al je on intako nepouzdan). A koronu sam imao 100 posto.nema tu sta...e sad dal ja ikako mogu doci do sertifikata ili sam a za drzavu nevakcinisan i neprelezao? Da li antitela koju cu sigurno imati mogu pomoci? Za sebe cu da uradim da sebi potvrdim ali imam li neku pravno-medicknsku foru? Ili da se pomirim da sam za drzavu neko ko se nije ni vakcinisao a zvanicmo ni prelezao koronu? 🙂 Vidim da tek treba da povezu privwtne kovid ambulante..ali meni ninto nije dosta jer mi je test bio negativan 🙂 ako antigenski beše služi da ti kaže da li sada imaš antitela, onda možeš u nekoj od onih ustanova sa PDF-a ovde da uradiš antigenski i onda će on ući u "zeleni sertifikat". to mi deluje kao nekakva opcija. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post absolute Posted October 29, 2021 Popular Post Report Share Posted October 29, 2021 Vidi Lakija...oće da diplomira na SNS akademiji za mlade lidere... 3 Quote QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts