absolute Posted June 30, 2022 Report Share Posted June 30, 2022 Bolesni, bez struje, gasa i nafte. Propali smo. Quote QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 1, 2022 Report Share Posted July 1, 2022 23 hours ago, Dule_smor said: Elem, sedmi talas, spremite se za surfovanje, sad ce uskoro i peta boca, samo maske i ruke prati, umetnica mora biti zdrava! https://rs.n1info.com/vesti/upozorenje-lekara-srbija-vec-usla-u-sedmi-talas-vratiti-obavezno-nosenje-maski/ sedmi talas? ja mislim da sam kod trećeg ili četvrtog prestao da brojim tj. i same vesti su prestale da broje, kad su bili peti i šesti? 🙂 i gde smo mi bili tad? 🙂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted July 1, 2022 Report Share Posted July 1, 2022 Ništa ti nije jasno. Talasi, more, gitara...samo opušteno. Quote QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 1, 2022 Report Share Posted July 1, 2022 a ja mislio oni pričaju o talasima korone, a oni o godišnjem odmoru? pa kad uspedoše na sedam odmora da odu već?! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 5, 2022 Report Share Posted July 5, 2022 Quote Srpski pulmolog koji radi u Sloveniji, Srđan Lukić, objavio je upozorenje na svom Tviter nalogu, a tiče se korone i soja za koji kaže da je "najgori omikron do sada". „Omicron BA.5 soj postaje dominantan. Izgleda da je najgori omicron do sada, antigenski se dosta razlikuje od BA.1 varijante, za koju vakcine tek treba da stignu i ne znamo koliko će biti efikasne protiv BA.5. Virus mutira brže od proizvodnje novih vakcina“, objavio je Lukić. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted July 5, 2022 Report Share Posted July 5, 2022 Najgori omikron... zvuci zajebano 1 1 Quote QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvis J. Kurtovic Posted July 5, 2022 Report Share Posted July 5, 2022 То је онај Зверков дебил, тај ко њему верује је још луђи од њега 🙂 1 1 Quote Naposletku ti si navek znala da sam svirac,brosic sto se tesko pribada,da me moze oduvati najblazi nemirac,da cu u po reci stati,da se necu osvrtati nikada... Link to comment Share on other sites More sharing options...
reki Posted July 5, 2022 Report Share Posted July 5, 2022 elvise bratko zasto ti postojis samo na ovom topiku 😄 ima i drugih tema, npr guzva u levantu, upt, svasta nesto! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted July 5, 2022 Report Share Posted July 5, 2022 sleteo u SRBIJU!!! Posto sam imao temp i petak i pola subote, cerka u nedelju a zena sinoc, da se testiram i....svi poztitivni osim petra.Kako sad to bre, pa ja sam boostovan i pise zasticen god dana!! Nema karantina, nisu hteli u belgiji test da mi rade ako je simptom temperatura. Jebote i posle kazu FATA LUD! 😄 P.S ovo je trajalo krace i slabije od prehlade.Ja sam bukvalno imao temp tokom 36 sati bez bola igde, milica 2 sata, zena sinoc 2 Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
manson Posted July 5, 2022 Report Share Posted July 5, 2022 stigao novi omikron soj i kod nas 😞 🙂 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted July 5, 2022 Report Share Posted July 5, 2022 Ahaha...posle Kon lud kad kaze za gastose! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted July 5, 2022 Author Report Share Posted July 5, 2022 Ovaj je sigurno doneo makar BA.5! Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted July 5, 2022 Report Share Posted July 5, 2022 u belgiji vise ne objavljuju statistike i nema kovida po vestima. Pola firme ima koronu (tj bolesni su), ali blago je, ono i vise se ne dize buka Ja kad odem da zatrazim test, sa mojim simptomima pise : ne treba test. Mozete sta ocete Just now, Zwerko said: Ovaj je sigurno doneo makar B.5! B3 !1! 1 Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted July 5, 2022 Report Share Posted July 5, 2022 bifrimeeee \o/ Quote QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 5, 2022 Report Share Posted July 5, 2022 2 hours ago, absolute said: bifrimeeee \o/ hahaha a baš mi ovo izašlo da se dogodilo pre neki dan, tj. nedelju, nisam imao pojma! 4 hours ago, f4ts0 said: sleteo u SRBIJU!!! Posto sam imao temp i petak i pola subote, cerka u nedelju a zena sinoc, da se testiram i....svi poztitivni osim petra.Kako sad to bre, pa ja sam boostovan i pise zasticen god dana!! Nema karantina, nisu hteli u belgiji test da mi rade ako je simptom temperatura. Jebote i posle kazu FATA LUD! 😄 P.S ovo je trajalo krace i slabije od prehlade.Ja sam bukvalno imao temp tokom 36 sati bez bola igde, milica 2 sata, zena sinoc ne puštajte ove u zemlju krizni štabe, vidite šta nam rade! ja inače znam još troje koji imaju covid, dvoje je donelo sa puta :)) jedan iz Grčke drugi iz Italije :)) 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manson Posted July 5, 2022 Report Share Posted July 5, 2022 22 minutes ago, Lucky said: hahaha a baš mi ovo izašlo da se dogodilo pre neki dan, tj. nedelju, nisam imao pojma! A gde je Dr Iggy? Jel živ on uopšte? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 5, 2022 Report Share Posted July 5, 2022 36 minutes ago, manson said: A gde je Dr Iggy? Jel živ on uopšte? evo izvoli odgovor i na to pitanje: mislim da je drigi zapravo tipa profa fizičkog 🙂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trans-Lucky Posted July 5, 2022 Report Share Posted July 5, 2022 1 hour ago, manson said: A gde je Dr Iggy? Jel živ on uopšte? Умро од короне, није примио осму дозу. Quote Svenevideći Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 6, 2022 Report Share Posted July 6, 2022 drigi samo izgleda kao da je umro od prvog dana kad se pojavio na sceni 🙂 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted July 6, 2022 Report Share Posted July 6, 2022 On 7/5/2022 at 8:23 PM, Lucky said: hahaha a baš mi ovo izašlo da se dogodilo pre neki dan, tj. nedelju, nisam imao pojma! Au...blast from the past :c 1 Quote QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted July 7, 2022 Report Share Posted July 7, 2022 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trans-Lucky Posted July 7, 2022 Report Share Posted July 7, 2022 АХА ДАЈТЕ ДЕВЕТУ ДОЗУ! https://rs.sputniknews.com/20220707/siri-se-opasni-soj-omikrona-hronicni-bolesnici-moraju-biti-na-oprezu-1139604836.html Quote Svenevideći Link to comment Share on other sites More sharing options...
rbds Posted July 9, 2022 Report Share Posted July 9, 2022 Juče sam saznala da na onkološkom su ukinuli pre određenog vremena sve mere (ulazni negativan test za pacijente koji dolaze u bolnicu, obavezne maske). Imali su pozitivnu bolesnicu, i naravnooo eto problema. Koleginicina mama je došla na terapiju (citoth i zračenje), dobila koronu, pustili su je da se zaleči kod kuće i da se javi za novi termin.. Quote i'm not fat, i'm just easy to see.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted July 9, 2022 Report Share Posted July 9, 2022 Jbg, eto meni kao laiku i ravmozemljasu deluje da bi maske, rukavice trebalo da budu uvek obavezne za posetioce u takvim ustanovama. Prosto, to mi ima najvise i jedino smisla. 1 Quote QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 9, 2022 Report Share Posted July 9, 2022 Meni to iskreno nije jasno. Pa u starčkim domovima kad krene sezona gripa zabrane posete ili eventualno može uz maske itd i to još pre covida. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts