f4ts0 Posted April 28, 2021 Report Share Posted April 28, 2021 uh znam ja i takve koji su brze bolje dosli na vacc 😄 Odricanje od pasosa, pljuvanje da su lazne vacc, da smo pokusni kunici, da je bla bla (tu se obicno ubaci slikka bnv kao rugla ili tako nesto), ali kad se vidi da anglo-tevtonsko-galsko govno ne da "currated" vacc, onda je dobra i srbijica 😄 Serem, al ne serem 1 Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post reki Posted April 28, 2021 Popular Post Report Share Posted April 28, 2021 nema veze, nama je samo bitno da ti zivis u zemlji koja najvise brine o starijim licima! 1 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted April 28, 2021 Report Share Posted April 28, 2021 Ne znam kako smo dosli do toga da je diskusija totalno zamrla na svim topicima, ali se zato na sva usta propagira vakcinacija i hvaljenje ko se kojom vakcinisao... Od vas vakcinisanih u Srbiji jel neko probao da gurne neku kintu da mu se upise vakcinacija bez penetracije? Quote prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post reki Posted April 28, 2021 Popular Post Report Share Posted April 28, 2021 gotovo je sa buntom fato, moras da das ruku da te bocnemo, bice ti bolje, join the hive 😵 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted April 28, 2021 Report Share Posted April 28, 2021 20 minutes ago, FATA said: Ne znam kako smo dosli do toga da je diskusija totalno zamrla na svim topicima, ali se zato na sva usta propagira vakcinacija i hvaljenje ko se kojom vakcinisao... Od vas vakcinisanih u Srbiji jel neko probao da gurne neku kintu da mu se upise vakcinacija bez penetracije? Sad će da ti napišu. Usput će da ti kažu na kojoj adresi prodaju drogu! 1 Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted April 28, 2021 Report Share Posted April 28, 2021 32 minutes ago, FATA said: Ne znam kako smo dosli do toga da je diskusija totalno zamrla na svim topicima, ali se zato na sva usta propagira vakcinacija i hvaljenje ko se kojom vakcinisao... Od vas vakcinisanih u Srbiji jel neko probao da gurne neku kintu da mu se upise vakcinacija bez penetracije? niko koga ja znam nije išao na tu šemu, znam za neke slučajeve koji su kupovali negativne PCR testove, ali svako malo se pojavi neka glasina da tamo neko ti daje već popunjene formulare da si vakcinisan i tako to, standardna priča. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted April 28, 2021 Report Share Posted April 28, 2021 (edited) Nista Hive samo teran powa!!! Za dilere drogom moze i na PM! Ps. Nisam u kombinaciji sa Migsom*! @Lucky Pretpostavio sam da ima toga, ali PCR je sviranje jer nicemu ne sluzi osim za ulazak. Bice zajebanije ako bude doslo do Covid pasosa pa ne mozes nigde... Ali ce onda biti praise the lords and sandwich makers! Ako za crvenu prodaju glas verujem da ce za 50 gruvati dozu koje god treba! Edit: Btw. Kad penetriraju koliko ih bude u sobi? Edited April 28, 2021 by FATA Quote prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trans-Lucky Posted April 29, 2021 Report Share Posted April 29, 2021 Види га Фата што се плаши Бил Гејца и чиповања. Quote Svenevideći Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted April 29, 2021 Author Report Share Posted April 29, 2021 Gotovo je sad, već imaju njegov DNK... Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Neptune Posted April 29, 2021 Report Share Posted April 29, 2021 (edited) Kaze mi kolega da u Sangaju daju bonove ko se vakcinise. Mozda i vucko ubaci neke vaucere za letovanje u ivanjici Edited April 29, 2021 by Neptune 1 Quote Born in trust sentenced to dust born in sin come on in Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted April 29, 2021 Report Share Posted April 29, 2021 19 hours ago, FATA said: Pretpostavio sam da ima toga, ali PCR je sviranje jer nicemu ne sluzi osim za ulazak. Bice zajebanije ako bude doslo do Covid pasosa pa ne mozes nigde... Ali ce onda biti praise the lords and sandwich makers! Ako za crvenu prodaju glas verujem da ce za 50 gruvati dozu koje god treba! Edit: Btw. Kad penetriraju koliko ih bude u sobi? zavisi u kojoj sobi! ali generalno troje + ovaj što ga prima, kad smo već u tim terminima! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dende Posted April 29, 2021 Report Share Posted April 29, 2021 On 4/27/2021 at 8:42 PM, Dule_smor said: stvarno? pa super ako je tako u praksi, posto ovde po medijima i zvanicnim sajtovima zavoda za javno zdravlje i Robert Koh instituta jos uvek stoji da se vaze samo vakcine licencirane u EU...kad si putovao i koliko ti je vremena proslo od druge doze vakcine do putovanja? Vakcinisao se drugom dozom u subotu, putovao u nedelju. U sustini me niko nista nije pitao tokom puta, ali sam se obratio Gesundheitsamtu za Frankfurt i rekli su mi da ne moram u karantin. Imao sam i izvestaj o antitelima od pre prve doze vakcine. A sto se ostalog tice, Nemci nemaju nikakve pogodnosti za vakcinisane, mada ja uvek nosim papir o vakcinaciji sa sobom 🙂 On 4/28/2021 at 1:16 PM, Lucky said: jel radiš ovu majicu? 🙂 Narucio vec, malo je to para za dobar trol! 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted April 30, 2021 Report Share Posted April 30, 2021 16 hours ago, Dende said: Narucio vec, malo je to para za dobar trol! agreed 🙂 16 hours ago, Dende said: pogodnosti za vakcinisane, mada ovo je valjda tek u fazi dogovora. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted May 3, 2021 Report Share Posted May 3, 2021 Oi @Johnn1e ziv li si? Kako noga? Quote prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted May 3, 2021 Report Share Posted May 3, 2021 Izrasla mu treca noga od Astra Zeke phuephue 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted May 3, 2021 Report Share Posted May 3, 2021 U Komisiji napominju da će se "kriterijum vakcinacije", odnosno otvaranja granica za one revakcinisane protiv kovid 19, odnositi samo na vakcine koje su prepoznate od strane Evropske agencije za lekove ili kao "hitne" odobrene od strane Svetske zdravstvene agencije."Sputnjik i Sinofaram nažalost nisu na tim listama, što znači da građani Srbije koji su primili te vakcine, neće biti u mogućnosti da uđu u EU na osnovu ''vakcinacionog kriterijuma''", objašnjavaju u KomisijiFasisti gonna fasist... 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Neptune Posted May 3, 2021 Report Share Posted May 3, 2021 Bitno da su J&J odobrili hitnim postupkom iako je smece 1 Quote Born in trust sentenced to dust born in sin come on in Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johnn1e Posted May 3, 2021 Report Share Posted May 3, 2021 6 hours ago, FATA said: Oi @Johnn1e ziv li si? Kako noga? Evo teturam se 😅 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
psy Posted May 4, 2021 Report Share Posted May 4, 2021 (edited) da se upisem i ja u cipovane... sputnikom juce sam se izganovao, ocekivao sam barem neku nuspojavu, kad ono bas nista... ni ubod nisam osetio. sumnjam da me nije ni ubola najvise sam se vakcinisao zbog putovanja, iako iskreno verujem da sam i dalje bio zasticen zbog kovida koji sam prelezao pre 6 meseci. koliko sam ispratio vecina studija sada daje minimum 6 meseci zastite, uz mogucnost da bude mnogo vise. ali ajde proslo je 6 meseci+ ide leto i lakse mi je da sada skinem to sa grbace barem jos jedno godinu dana mada citam da spominju da sputnik radi i 2 godine sto se tice putovanja verujem da ce moci da se putuje uz bilo koju primljenu vakcinu Edited May 4, 2021 by psy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted May 4, 2021 Report Share Posted May 4, 2021 1 hour ago, psy said: da se upisem i ja u cipovane... sputnikom juce sam se izganovao, ocekivao sam barem neku nuspojavu, kad ono bas nista... ni ubod nisam osetio. sumnjam da me nije ni ubola najvise sam se vakcinisao zbog putovanja, iako iskreno verujem da sam i dalje bio zasticen zbog kovida koji sam prelezao pre 6 meseci. koliko sam ispratio vecina studija sada daje minimum 6 meseci zastite, uz mogucnost da bude mnogo vise. ali ajde proslo je 6 meseci+ ide leto i lakse mi je da sada skinem to sa grbace barem jos jedno godinu dana mada citam da spominju da sputnik radi i 2 godine sto se tice putovanja verujem da ce moci da se putuje uz bilo koju primljenu vakcinu haha, bio bi dobar plot twist da se ispostavi da ni naši ne daju vakcine nego samo ubodu pa izvuku kao u brazilu i gde još ono beše 🙂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
psy Posted May 5, 2021 Report Share Posted May 5, 2021 ipak nista od toga, sinoc me je smlatilo poprilicno, jedno sat-dva vrucina, preznajanje, neka nelagoda. jutros se probudio u pola 5 izgleda da su me ipak cipovali bole me kurac dace mi vucic jos 3000 din na ovih 30e, malo li je 😎 https://www.b92.net/biz/vesti/srbija.php?yyyy=2021&mm=05&dd=05&nav_id=1852530 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted May 5, 2021 Author Report Share Posted May 5, 2021 Tri 'iljade za gospodina! Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted May 5, 2021 Report Share Posted May 5, 2021 bio na revakcini sad, milion penzosa koji hoce da prime prvu dozu, kako za 3 soma odjednom vise nije bitno sta stavljaju :)))) Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
rbds Posted May 5, 2021 Report Share Posted May 5, 2021 "Ako ste se zarazili, a primili ste dve vakcine, tuđom krivicom, vi imate pravo ako ste u državnom organu, vojsci ili slično, vi imate pravo na bolovanje. A ako niste vakcinisani, nećete imati plaćeno bolovanje", rekao je on" 🙄 Quote i'm not fat, i'm just easy to see.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted May 5, 2021 Author Report Share Posted May 5, 2021 Mislim da je retardiran u smislu da nije lepo rekao - da nećeš imati pravo na 100% isplatu za vreme bolovanja zbog Korone, 65% je po zakonu i ne mogu nikako da ga smanje/ukinu. S tim da je to uglavnom i važilo za državnu upravu i javna preduzeća, nisam siguran koliko su privatni poslodavci uopšte imali u vidu to pošto je u pitanju bila samo preporuka, ne i obaveza. Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts