FATA Posted 1 hour ago Report Share Posted 1 hour ago I onda mrmot-cokolada-folija.. Jel moze malo ozbiljnosti? Na osnovu cega i kojih primera ste dosli do toga da je sud pravedna institucija koja treba d radi u korist obicnog coveka a da nije "pa reko sam" i "majke mi"? Kao da ste jos u osnovnoj pa cekate da vam mama i tata rese sve probleme i kazu sta smete a sta ne, odbijajuci da prihvatite realnost koja se odigrava pred nasim ocima. Sud je podredjen drzavi, kao i sve druge institucija ukljucujuci i banke, a drzava ni banke nisu tu da resavaju nase probleme, tu su da nas jebu i da nas pljackaju i uzivaju u tome. Nemke je sve lepo razumeo! 1 Quote prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sting Posted 1 hour ago Report Share Posted 1 hour ago 14 minutes ago, FATA said: I onda mrmot-cokolada-folija.. Jel moze malo ozbiljnosti? Na osnovu cega i kojih primera ste dosli do toga da je sud pravedna institucija koja treba d radi u korist obicnog coveka a da nije "pa reko sam" i "majke mi"? Kao da ste jos u osnovnoj pa cekate da vam mama i tata rese sve probleme i kazu sta smete a sta ne, odbijajuci da prihvatite realnost koja se odigrava pred nasim ocima. Sud je podredjen drzavi, kao i sve druge institucija ukljucujuci i banke, a drzava ni banke nisu tu da resavaju nase probleme, tu su da nas jebu i da nas pljackaju i uzivaju u tome. Nemke je sve lepo razumeo! Na osnovu Ustava Republike Srbije. Što? Na osnovu čega si ti došao do zaključka da ne bi trebalo? Quote We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts