Lucky Posted December 20, 2025 Report Share Posted December 20, 2025 znao sam da radiš za viber, a ovamo antisemita! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted February 12 Report Share Posted February 12 Banke su sad krenule da šalju ove neke upitnike "KYC" (aka know your client) i onda očigledno niko ne pogleda šta šalje i sad kao polje svrhe i namene poslovnog odnosa imamo: i onda štikliraš iiozutiuziuziz čisto zezanja radi 🙂 i posle kako da imaš poverenja da neće da kliknu slučajno još jednu nulu kad puštaju nalog :)) 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted 5 hours ago Report Share Posted 5 hours ago Sredinom januara vidim ne radi mi kartica za plaćanje na NLB banci, odbijena transakcija, ima para. Zovem call centar, kao poslali mi na mail neki upitnik za klijente, nisam odgovorio pa su mi privremeno blokirali. Popunim ja taj upitnik, vratim im nazad mailom, dobijem potvrdu da su primili mail. Fast forward na danas - i dalje mi je blokiran račun :))) Uredno ih zovem dva put nedeljno, svaki put "vide oni moj slučaj, sad će da pošalju urgenciju" i "javiće se do kraja dana". naravno ne jave se i naravno ništa ne urade :)) Danas sam ih zvao jubilarni deseti put 🙂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post manson Posted 5 hours ago Popular Post Report Share Posted 5 hours ago Nova Ljubljanska banka... zašto nisam iznenadjen? 🙂 2 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
baltam0s Posted 4 hours ago Report Share Posted 4 hours ago 42 minutes ago, Lucky said: Sredinom januara vidim ne radi mi kartica za plaćanje na NLB banci, odbijena transakcija, ima para. Zovem call centar, kao poslali mi na mail neki upitnik za klijente, nisam odgovorio pa su mi privremeno blokirali. Popunim ja taj upitnik, vratim im nazad mailom, dobijem potvrdu da su primili mail. Fast forward na danas - i dalje mi je blokiran račun :))) Uredno ih zovem dva put nedeljno, svaki put "vide oni moj slučaj, sad će da pošalju urgenciju" i "javiće se do kraja dana". naravno ne jave se i naravno ništa ne urade :)) Danas sam ih zvao jubilarni deseti put 🙂 Uputi prigovor NBSu i biće rešeno brže nego kad skidaju kredit 😄 https://www.nbs.rs/sr/ciljevi-i-funkcije/zastita-korisnika/prigovor/ Quote Forum neprikladan za signaturu! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted 3 hours ago Report Share Posted 3 hours ago 1 hour ago, manson said: Nova Ljubljanska banka... zašto nisam iznenadjen? 🙂 prateći narativ, ne misliš da bi onda trebalo da mi bude rešeno odmah? :)) 52 minutes ago, baltam0s said: Uputi prigovor NBSu i biće rešeno brže nego kad skidaju kredit 😄 https://www.nbs.rs/sr/ciljevi-i-funkcije/zastita-korisnika/prigovor/ ovoga se nisam setio ali jesi u pravu, osim što prvo moram da pišem NLB-u jer je to uslov da posle pišem NBS-u. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts