Get Adobe Flash player
killYg0r

Servis za mobilne - otisao ekran Huawei 10 mate lite

Recommended Posts

Evo sad baš radim jedan P10 lite....

Petnaestak eura "ruke" jer su govna koja se lepe, normalne telefone (P8 lite npr) što se normalno otvaraju sam radio i jeftinije.

Veći je problem gde naći kvalitetan ekran, i to me znam ni ja sam za Mate 10, jer ga nisam radio još. Npr. za P8 lite sam našao lika koji mi šalje ekrane za koje ja ne vidim razliku od originala, toliko su dobri, dok za "pravi" P8 "flagship" nikad nisam našao dobar zamenski, uvek izbele negde ili se pojave one tufnice buđave bele, ili čak zelene. Ili dođe da se fon restartuje sa njim, to je bilo za p8 i G8.

Možeš i iz Kine ili ovde da poručiš ekran sa frejmom, pa da ti prepakujem, tako neće biti tragova lepljenja ekrana po ivicama.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ne bih da skidam bratu milančetu pos'o, ali za slučaj da on ne uspe probaj Filip - 064 988 67 18, u makenzijevoj, sredio više primeraka telefona, uključujući i raznorazne kineze.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Taman posla da skidaš, ja sam čak malo i početnik, a i zatrpan sam poprilično poslom, jedino je stvar ako je baš mnogo povoljnije da ja odradim a on pazari ekran, da se onda proba.

Gledam sad teardown slike za Mate 10 pro, ladno su degeni ušrafili prednju kameru spreda i onda lepe ekran na ram :-O Znači, da bi zamenio prednju kameru, morao bi da odlepljuješ ceo ekran sa rama... Koji jebeni horor! Sreća, nije tako na Lite, Lite je normlan.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Najbolje je ovo ne bih da ti skidam posao, i kao da se sve poništava, kao da stvarno Laki nije sredio Fići lovu umesto milančetu... sva sreća pa je milanče ovo podneo odlično, a killy dobio ono što je tražio... ... ... 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now