Popular Post daniiL Posted April 12 Popular Post Report Share Posted April 12 Sta je ovo? Ovo ne bi ni cigani utopili za pare. 3 Quote The rain makes such a lovely sound To those who're six feet underground Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted April 13 Report Share Posted April 13 11 hours ago, daniiL said: Sta je ovo? Ovo ne bi ni cigani utopili za pare. haha, šta je ovo, nije bilo keša da mu naprave veću? :)) kao neki hobit koji igra basket :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted April 18 Report Share Posted April 18 Alen Ajverson...uvek je bio mali ciga... Quote QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted April 20 Report Share Posted April 20 On 4/18/2024 at 2:54 PM, absolute said: Alen Ajverson...uvek je bio mali ciga... čudi me da ih već nije tužio za diskriminaciju! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted April 20 Report Share Posted April 20 On 4/18/2024 at 2:54 PM, absolute said: Alen Ajverson...uvek je bio mali ciga... Jeste, ali je imao verovatno najbolji crossover ikada. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted April 20 Report Share Posted April 20 Ma voleo sam ja da ga gledam, nego mi je bas bio cigic 🙂 1 Quote QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted April 20 Report Share Posted April 20 haha pa kao i svima je bio zabavan, nema šta 🙂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted May 3 Report Share Posted May 3 Кошаркаши Индијане надиграли су Милвоки са 120:98 на свом терену у шестој утакмици завршне серије НБА лиге и са 4:2 у победама пласирали се у полуфинале Источне конференције. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted May 3 Report Share Posted May 3 A Niksi dobili Filadelfiju. Što bi se reklo nije mi ih žao 🙂 1 Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted May 3 Report Share Posted May 3 Jebi Embida placipicku.https://x.com/HarrisonWind/status/1786241175675879535?t=bRhZyzm7rH2cB3ZwsUdTrQ&s=09 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted May 3 Report Share Posted May 3 11 hours ago, Dule_smor said: Jebi Embida placipicku. https://x.com/HarrisonWind/status/1786241175675879535?t=bRhZyzm7rH2cB3ZwsUdTrQ&s=09 ahahaha Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted May 27 Report Share Posted May 27 Pa kad već Denver ne može... Кошаркаши Далас маверикса победили су Минесоту тимбервулвс 116:107 у трећем мечу финала Западне конференције. Далас је стигао до трећег тријумфа у финалној серији. После трећег меча резултат је 3:0 у корист Маверикса, баш као и у финалу Источне конференције у којој Бостон води против Индијане истим резултатом Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvis J. Kurtovic Posted May 28 Report Share Posted May 28 Бостон метла 1 Quote Naposletku ti si navek znala da sam svirac,brosic sto se tesko pribada,da me moze oduvati najblazi nemirac,da cu u po reci stati,da se necu osvrtati nikada... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted May 31 Report Share Posted May 31 Niko da okači da je Dalas prošao u finale... Neverovatno je kakav su tandem Luka i Kajri, mislim da u ovom plejofu imaju 5-6 utakmica sa po 30 poena obojica, juče oba po 36 :) imam utisak da bi i Denver lako počistiti u kakvom su naletu, sa Bostonom će biti zanimljivo ali makar imam za koga da navijam.https://x.com/thesportsontap/status/1796586457802608925?t=NOcUtUquAqLnUHkFg_TAmQ&s=19Sent from my 23090RA98G using Tapatalk 1 Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 1 Report Share Posted June 1 16 hours ago, Zwerko said: Niko da okači da je Dalas prošao u finale... Neverovatno je kakav su tandem Luka i Kajri, mislim da u ovom plejofu imaju 5-6 utakmica sa po 30 poena obojica, juče oba po 36 🙂 imam utisak da bi i Denver lako počistiti u kakvom su naletu, sa Bostonom će biti zanimljivo ali makar imam za koga da navijam. https://x.com/thesportsontap/status/1796586457802608925?t=NOcUtUquAqLnUHkFg_TAmQ&s=19 Sent from my 23090RA98G using Tapatalk hahaha The internet remains undefeated, najjači titl :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 7 Report Share Posted June 7 Кошаркаши Бостон селтикса победили су на свом паркету Далас мавериксе резултатом 107:89 у првој утакмици великог финала НБА лиге. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted June 12 Report Share Posted June 12 Ode i jedna od najvecih faca u istoriji kosarke, Jerry West iliti Logo! RIP oldman 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 13 Report Share Posted June 13 14 hours ago, mohr said: Ode i jedna od najvecih faca u istoriji kosarke, Jerry West iliti Logo! RIP oldman pa dobro, 86 godina, nije malo! koji li je njegov ugovor sa NBA po pitanju maskote bio, baš me zanima 🙂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
daniiL Posted June 13 Report Share Posted June 13 Koliko znam, nije dobio neke pare. Zvanicno on i nije bio logo, iako je lik koji je napravio logo, potvrdio da je to Jerry West. Adam Silver je rekao da logo najverovatnije jeste Jerry West, dok David Stern to nikad nije hteo da prizna. Neki kazu da je to zbog para, koje nisu hteli da mu plate, dok drugi tvrde da je zbog crnja, gde belac da bude logo u NBA ligi. Moje licno misljenje je da nisu mogli odabrati boljeg lika za logo. Fenomenalan igrac, ofanzivno i defanzivno. U play offu covek ima prosek od 29 poena i to kad nije bilo trojke, a on je jedan od najboljih sutera sa distance. Covek jeste izgubio 8 finala, ali je igrao kao zmaj i svi ti porazi su bili na kos ili dva razlike. Kao menadzer i sportski radnik, covek je jos veca legenda, odgovoran za showtime lakerse, kobe+shaq, Memphis, GSW, sad sa clippersima. I na kraju svi koji su ga poznavali, kazu da je bio ljudina. Ceo svoj zivot je proveo u NBA. 1 Quote The rain makes such a lovely sound To those who're six feet underground Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted June 13 Report Share Posted June 13 I jedini ikada Mvp finala u timu koji je izgubio. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 13 Report Share Posted June 13 11 hours ago, daniiL said: Koliko znam, nije dobio neke pare. Zvanicno on i nije bio logo, iako je lik koji je napravio logo, potvrdio da je to Jerry West. Adam Silver je rekao da logo najverovatnije jeste Jerry West, dok David Stern to nikad nije hteo da prizna. Neki kazu da je to zbog para, koje nisu hteli da mu plate, dok drugi tvrde da je zbog crnja, gde belac da bude logo u NBA ligi. Moje licno misljenje je da nisu mogli odabrati boljeg lika za logo. Fenomenalan igrac, ofanzivno i defanzivno. U play offu covek ima prosek od 29 poena i to kad nije bilo trojke, a on je jedan od najboljih sutera sa distance. Covek jeste izgubio 8 finala, ali je igrao kao zmaj i svi ti porazi su bili na kos ili dva razlike. Kao menadzer i sportski radnik, covek je jos veca legenda, odgovoran za showtime lakerse, kobe+shaq, Memphis, GSW, sad sa clippersima. I na kraju svi koji su ga poznavali, kazu da je bio ljudina. Ceo svoj zivot je proveo u NBA. bezveze, mogli su da ispadnu face pa daju nešto liku 🙂 ali jbg, pare vrte! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
daniiL Posted June 21 Report Share Posted June 21 Bulls trejdovali Caruso za Giddey. Kakve su ovo prevare? Bullsi nisu hteli ni da razgovaraju bez dva pika prvog kruga, da bi ga zamenili za ispodprosecnog mladog igraca koji ie u problemu, sa timom koji ima milion pikova. 1 Quote The rain makes such a lovely sound To those who're six feet underground Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted June 21 Report Share Posted June 21 Iskočio mi ovaj klip na tu temu 😄 https://twitter.com/GrimFlus/status/1803901020042391796 1 Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
manson Posted September 30 Report Share Posted September 30 Au, Mutombo, RIP https://www.b92.net/sport/kosarka/nba/63231/preminuo-dikembe-mutombo/vest 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted September 30 Report Share Posted September 30 Nek mu je laka zemlja 😞 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts